Hae
Purkkisirkus

Söpöysvaroitus! – skin79 My Cat Perfume Hand Cream

*mainoslinkki

Monet lukijat jo tietävätkin, että rakastan korealaista kosmetiikkaa. Etsin aina uusia tuotteita kokeiluun ja löysinkin vähän erilaisen. Nimittäin korealaisen skin79 My Cat Perfume Hand Cream. Korealaisesta kosmetiikasta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä kasvojen puhdistustuotteet sekä hoitonesteet ja seerumit. En ole itse aikaisemmin kokeillut korealaista käsirasvaa, joten testiin lähti. Ostopäätökseen saattoi kyllä hieman vaikuttaa rasvojen ylisöpöt kissakuosit. Olenhan kaiken muun lisäksi myös crazy cat lady!

Tämä söpö pakkaus sisältää neljä erituoksuista rasvaa. Kooltaan tuubit ovat 30 ml, joten mitään isoja nämä eivät ole. Jokainen on nimetty eri kissarodun mukaan. Rasvat sisältävät mm. Shea-voita, joten hyvin kosteuttavia rasvoja nämä ovat. Tuoksut ovat kaikissa melko voimakkaan hajuvesimäiset. Se kyllä haihtuu iholta lievemmäksi eikä häiritsevästi tuoksu mielestäni. Rasvoista kaksi, Ragdoll ja Munckin, ovat koostumukseltaan paksumpia. Persian ja Russian Blue ovat taas hieman ohuempia, mutta kuitenkin hyvin kosteuttavia. Kaikista rasvoista jää hyvä kosteutettu tunne käsiin.

Laadultaan rasvat ovat kyllä todella hyviä! En odottanut näiltä mitään erityistä, mutta hieman yllättivät hoitavuudellaan ja kosteuttavuudellaan. Näitä rasvoja saa ostettua *eleveniltä. Nämä ovat myös oiva lahjavinkki kissaihmiselle! Varmasti moni ilahtuisi saadessaan tälläisen paketin. Minä ainakin ilahtuisin. Korealaiset vartalonhoitotuotteet ovat minulle vielä hieman vieraampia, mutta pitää alkaa niitäkin testaamaan. Luulen, että ovat yhtä korkealaatuisia kuin kasvotuotteetkin. Tämän perusteella kannattaa kyllä kokeilla rohkeasti korealaisia käsirasvoja ja muita vartalotuotteita.

 

4 kommenttia

 1. Ananasaika / Anna, Pppi, Ninni kirjoitti:

  Ihaniaaaaaa! Onneksi huomasin blogit.fi-sivustolla. Tämä kissatäti saattaa kohta klikata linkkiä, vaikka aikoi ostaa lähiviikkoina pelkkää kissanruokaa. Mutta pitäisihän se päästä testaamaan, miten tuo LÄHIhoitajakaksikko kissavoiteet käsistäni nuolisi…

 2. Nimetön kirjoitti:

  Aivan ihanat pakkaukset näissä! 😀
  Voisin kyllä kuvitella itsekin ostavani, sillä oon huomannut, että tuotteiden ulkonäkö vaikuttaa yllättävän paljon siihen ostanko jonkun kosmetiikkatuotteen vai en. 😀

  • Purkkisirkus kirjoitti:

   Rakastuin näihin kyllä heti! Pakkaus on tärkeä osa ostopäätöstä ehdottomasti. Tietysti sisällöllä myös vaikutusta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.