Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Testissä: Smileo – hampaiden valkaisu kotona

Kaupallinen yhteistyö: Smileo

Olen pitkään halunnu kokeilla hampaiden valkaisua. Olen huomannut, että hampaisiini on tullut kellertävyyttä. Vaikka en tupakoi, värjäytymiä tulee myös monista ruuista ja juomista. Yleisimpiä ovat kahvi ja tee sekä viini. Oma paheeni on kolajuomat, joka varmasti vaikuttaa hampaiden väriin. Monet hammaslääkärissä tehtävät valkaisut ovat todella kalliita enkä ole ollut valmis sijoittamaan niihin niin paljon rahaa. Törmäsin mahtavaan tilaisuuteen päästä kokeilemaan Smileo -hampaiden valkaisua. Smileota voi käyttää kotona ja nauttia helpoista tuloksista. Hampaiden valkaisu kotona ei voisi olla enää helpompaa!

hampaiden valkaisu kotona

smileo – helppo kotivalkaisu

Smileon tuotteet ovat todella hyvä vaihtoehto kotona tehtävään hampaiden valkaisuun. Tuotteet ovat todella hellävaraisia. Aluksi pelkäsin hampaiden vihlontaa, mutta Smileon tuotteet eivät sisällä peroksideja, joten vihlontaa ei tarvitse pelätä. Tuotteet ovat myös täysin vegaanisia! Tarjolla on muutama erilainen vaihtoehto kotivalkaisun suorittamiseen. Minulla oli testissä 2 erilaista tuotetta, joilla hampaiden valkaisu kotona on todella helppoa.

Ensimmäisenä kokeilin Smileo Hampaidenvalkaisusettiä. Settiin kuuluu LED-valkaisulamppu ja 3 valmista ruiskua valkaisugeeliä. Mukana tuli myös sävykartta, josta voi tarkkailla hampaiden vaalentumista. Valkaisulampussa on silikoniset muotit ylä- ja alahampaille, joihin valkaisugeeli laitetaan. Tämän jälkeen valo laitetaan päälle ja laite suuhun. Vaikutusaika on vain 10 minuuttia. Hyviä tuloksia voi odottaa jo ensimmäisellä käyttökerralla. Valkaisulamppua voi käyttää esimerkiksi viikon kuurina tai aina tarvittaessa. Tulokset riippuvat tietysti hampaiden lähtöväristä. Laite on todella helppokäyttöinen ja siinä on vain yksi nappula, josta sen saa päälle ja pois. Ihanan helppoa ja yksinkertaista! Valkaisugeeliruiskuja saa tilattua lisää loppuneiden tilalle täältä.

20200713_115451

Toisena tuotteena minulla oli testissä Smileo 3D-valkaisuliuskat. Pehmeät liuskat on yksittäispakattu yhtä käyttökertaa varten. Paketissa on 14 kpl yksittäispakattuja pusseja, joissa on ylä- ja alahampaille omat muotoillut liuskat. Liuskat asettuvat hyvin hampaiden päälle. Neutraalinmakuinen geeli on miellyttävä hampaissa. Valkaisuliuskojen vaikutusaika on 30 minuuttia. Liuskojen kanssa voi hyvin puhua, mikä helpottaa pidemmän vaikutusajan odottelua. Valkaisuliuskat on myös helppo ottaa mukaan matkalle, koska et tarvitse mitään muuta ja ne menevät pieneen tilaan!

hampaiden valkaisu kotona

smileo hampaiden valkaisu kotona

 • Helppoa ja nopeaa
 • 100% vegaaninen
 • Ei sisällä peroksideja
 • Hellävarainen hampaille ja ikenille
 • Monta eri vaihtoehtoa hampaiden valkaisuun
 • Näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä käyttökerralla

tulokset

Tulokset ovat olleet kyllä vakuuttavia. Minulla ei kyllä ollut mitkään kaikista keltaisimmat hampaat, mutta huomasin niissä kuitenkin vaalentumista ja kirkastumista. Tuotteita oli todella miellyttävä käyttää ja aion kyllä jatkaa käyttöä aina tarpeen mukaan.

20200713_121923

Kuvista näkyy mielestäni hampaiden kirkastuminen ja parempi väri. Nyt on mukavampi hymyillä, kun ei tarvitse pelätä hampaiden keltaisuutta. Tuotteiden helppokäyttöisyys kannustaa tarttumaan niihin useammin, kun ei tarvitse kovasti viritellä mitään. Olen ollut tosi tyytyväinen tähän kokeiluun!

hampaiden valkaisu kotona

Ilokseni sain myös alekoodin teille lukijoille jaettavaksi! Koodilla purkkisirkus10 saat 10% alennusta ostoksistasi. Nyt pääset itsekin kokeilemaan tosi edullisesti näitä helppokäyttöisiä hampaidenvalkaisu menetelmiä! Kaikki Smileo -tuotteet löydät täältä.

 

oletko valkaissut hampaita kotona?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Goodiebox kesäkuu – The Vitamin Sea Box

Söpöin kasvosuihke: TonyMoly Pocket Bunny Moist Mist

Kaupallinen yhteistyö: Smileo

6 kommenttia

 1. Kati Y. kirjoitti:

  Tämä kuulostaa kivalta! 🙂 Itse olen yleensä käyttänyt aktiivihiiltä valkaisuun, eli pesen sillä noin kerran viikossa hampaat.

 2. Annukka | HappyAnnukka kirjoitti:

  Mietin, että mites näiden kanssa, jos hampaissa on reikiä? Hammaslääkärillähän hampaita ei valkaista, ennen kuin reiät on hoidettu. Siellä tarkistetaan aina hampaat ennen valkaisua, mutta kotona ei välttämättä huomaa reikiä.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  En ole testannut enkä tiedä uskaltaisinko, ainakaan ennen käymistä hammaslääkärissä tarkastuksessa. Sinne pitäisikin aika varata..

 4. Mari kirjoitti:

  En ole testannut valkaisua, enkä ehkä ihan heti lähtisi itse kokeilemaankaan. Sen verran laiska olen :D. Mielenkiintoinen tuote silti!

 5. Helena kirjoitti:

  En näe mitään eroa värissä parempaan. Ennen-kuvassa hampaat näyttävät jopa valkoisemmilta.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Minulla ei ollut mitään kovin pahaa kellastumista hampaissa, joten muutos ei ole kovin dramaattinen. Mutta itse huomaa ehkä parhaiten sen tuloksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *