Hae
Purkkisirkus

Charlotte Cho: The Little Book of Skin Care – Korean Beauty Secrets for Healthy, Glowing Skin

Törmäsin netissä sattumalta korealaisesta ihonhoitorutiinista kertovaan kirjaan. Olin aivan innoissani! Siis kirja, joka kertoo korealaisesta ihonhoidosta ja sen taustoista. Tämä oli pakko saada! Tämä kirja on nimeltään The Little Book of Skin Care – Korean Beauty Secrets for Healthy, Glowing Skin. Kirjan on kirjoittanut korealaistaustainen Charlotte Cho, joka on SoKo Glam nimisen nettisivuston perustaja. Charlotte perusti nettisivun, jotta korealaiset tuotteet olisivat helpommin saatavilla länsimaisille kuluttajille. Sivuilla on siis nettikauppa, jossa on monipuolinen valikoima tuotteita. Toimituskulut Eurooppaan tulevat painon mukaan, joten voi olla aika isotkin. Isommissa tilauksissa tulee vielä tullimaksut päälle. Nettikaupan lisäksi sivuilla on hyviä käytännön vinkkejä korealaiseen ihonhoitoon ja tuotteisiin liittyen. Kannattaa käydä tutustumassa!

Kirja oli todella kivaa luettavaa. Vaikka se on englanniksi, oli se mielestäni helppolukuista ja luinkin kirjan yhdessä viikonlopussa. Tietääkseni kirjaa ei ole suomennettu. Itse tilasin sen Adlibrikseltä, monista muistakin paikoista sen saa tilattua. Visuaalisesti kirja on todella hauska! Kansi on kaunis ja kirjassa on aina uuden luvun alkaessa koko sivun kokoinen sarjakuvamainen kuva tulevasta aiheesta. Kuvat olivat tuttuja jo Pinterestin K-beauty kuvista. Kuvat on piirtänyt Gemma Correll. Kuvat tuovat mukavaa kepeyttä ja hauskuutta ihonhoitoon ja kosmetiikkaan.

Once you experience skin that is chok chok, you’ll decide that it not only feels better; it looks better, too.

Kirja alkaa Charlotten kertomuksella hänen nuoruudestaan ja siitä, kuinka ihonhoito ei ollut listan kärkipäässä teini-ikäisen kalifornialaistytön listalla. Vasta reilu parikymppisenä Charlotte muutti Etelä-Koreaan työnperässä ja tutustui kunnolla rutiininomaiseen monivaiheiseen ihonhoitoon. Nykyään hän vannoo korealaisen ihonhoitorutiinin nimeen ja ohjeistaa ihmisiä ympäri maailmaa tämän ihanan rutiinin saloihin.

Skin first, makeup second.

Kirjassa käydään läpi myös 10 askeleen ihonhoitorutiini, kaksoispuhdistus, kuorinnan salat sekä ihon oikeanlainen kosteuttaminen. Kirjassa korostetaan myös paljon aurinkosuojan käyttämistä. Aurinkosuojaa tuli käyttää, jos on ulkona yli 5 minuuttia. Myös pilvisellä säällä on UV-säteilyä, joten ihon suojaus on siksi tärkeää.

Kirjasta välittyy mukavalla tavalla tietoa korealaisesta kulttuurista. Lisäksi paikalliset spa-kylpylät kuulostavat todella mielenkiintoisilta! Suosittelen kirjaa kaikille korealaisesta ihonhoidosta kiinnostuneille ja siihen jo tutustuneille. Vaikka olen jo tutustunut aika laajasti aiheeseen, kirjasta sain kuitenki vielä uutta syvällisempää tietoa ihonhoidosta ja ihonhoitotekniikoista. Huumoria löytyy myös vauhdittamaan tarinaa. The Little Book of Skin Care ei myöskään ole liian opetusmainen ja paasaava vaan kivasti käytännön vinkeillä ohjeistava. Tämä kirja innostaa kyllä tehostamaan omaa ihonhoitoa!

2 kommenttia

  1. Essi kirjoitti:

    Ihanan näkönen! Oliko kallis? 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.