Hae
Purkkisirkus

Maailman paras silmänympärysvoide – Cremorlab Shadow-Off Eye Cream

*mainoslinkki

Uskaltauduin kirjoittamaan otsikkoon ”maailman paras silmänympärysvoide”, koska olen pitkään etsinyt sitä täydellistä silmänympärysvoidetta. Yleisesti ottaen käytän aina vain yhden purkin tiettyä tuotetta, jonka jälkeen ostan jonkun toisen kokeiluun. Kaikista puuttuu aina se jokin mikä tekee siitä täydellisen. Nyt se on löytynyt! *Cremorlab Shadow-Off Eye Cream on pelastukseni. Tämä korealainen merkki on melko uusi meidän markkinoilla, mutta tuotteita on kehuttu kovasti. Varsinkin tämä sy-voide on hurmannut jo monia. Koostumukseltaan voide on melko täyteläistä, mutta hyvin imeytyvää. Levitettyäni voidetta silmänympysiholle, se ei tunnu aluksi kovinkaan erityiseltä. Hetken kuluttua iho tuntuu kuitenkin täyteläisen kosteutetulta ja sileämmältä. Hajusteettomuus on ehdottomasti plussaa. Silmänympärysihoa tekee mieli taputella vähän väliä, sen pehmeyden ja sileyden ansiosta. Tähti on syttynyt!

Silmänympärysihoni on pintakuivuuteen taipuvainen ja myös ikäni (30+) tekee omat vaatimuksensa hyvälle voiteelle. Minulle tulee todella helposti sy-alueelle miliumeja, eli niitä ärsyttäviä valkoisia palluroita. Miliumit johtuvat yleensä ihon pintakuivuudesta, jolloin tali ei pääse ihohuokosesta ulos vaan kerääntyy siihen suulle ja muodostaa kovan pallukan. Hyvällä sy-voiteella pallurat häviävät melko nopeasti. Tällä voiteella miliumit vähenivät merkittävästi parissa viikossa.

Cremorlab käyttää tuotteissaan pantentoitua T.E.N.- lähdevettä, jonka sisältämät mineraalit kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Ehdottomasti hankin kokeiluun myös muita sarjan tuotteita! Tämä silmänympärysvoide on mielestäni sopivan paksua ja ravitsevaa. Jos olet kevyen sy-voiteen ystävä, tämä voi olla makuusi liian paksua. Voide kuitenkin imeytyy todella hyvin eikä tunnu iholla paksulta. Sen ihoa silottava vaikutus on myöskin todella häikäisevää. Nimensä mukaisesti voide lupaa häivyttää tummia silmänalusia, mutta niissä en ole huomannut mitään radikaalia eroa entiseen. Se ei kuitenkaan ole minun ongelmista suurin. Kuivalle silmänympärysiholle tämä voide on pelastus! Suosittelen siis todella vahvasti.

Cremolabin tuotteita Suomessa myy *eleven. Elevenillä on vielä tänään tarjous K-Beauty faneille. Kun ostat K-Beauty tuotteita 40 eurolla, saat 20% alennusta! Myös tämä sy-voide kuuluu siis valikoimaan, joten nyt edullisesti tilaamaan korealaisia ihanuuksia kevätiholle.

 

Onko Cremorlab jo tuttu? Mikä on sinun suosikki sy-voiteesi?

2 kommenttia

  1. pauliina kirjoitti:

    kiitos vinkistä! hyvä silmänympärysvoide on ihan ehdottoman välttämätön, kun iho on kuiva ja atooppinen ja mullekin niitä miliumeja tulee.
    tätä voisi kokeilla seuraavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.