Hae
Purkkisirkus

Helmikuun Bette box

*Postaus sisältää affiliate-linkin

 

Marc Anthony Argan Oil- hoitoaine

Boxissa tuli kiva täysikokoinen tuote eli iso tuubi kivanoloista hoitoainetta. Osassa boxeista oli tämä Argan oil versio tai toisissa oli Macadamia oil versio. Tuote sisältää kosteuttavia öljyjä, jotka korjaavat ja vahvistavat kuivia, elottomia ja vaurioituneita hiuksia. Hoitoaineen sulfaatiton koostumus pitää hiusvärin kirkkaana ja selvittää hiukset kauttaaltaan. Tämä hoitoaine on myynnissä KICKS-myymälöissä ja -verkkokaupassa. Tällä isolla tuubilla on hintaa n. 13,90€. Ilahduttavaa on tuotteen iso koko ja uusi merkki minulle. Nyt hiuksia vaalentaessa tarvitsen kyllä hyviä hoitoaineita ravitsemaan hiuksia. Tämä tulee kyllä testiin!

Herbina Gloss & Shine- shampoo

Shampoot ovat melko vakio kauraa boxissa. Melko usein niitä tulee ja onhan niille tietysti aina käyttöä. Toivoisin kuitenkin hieman erikoisempia merkkejä. Tämä Herbina on kuitenkin saatavilla ihan päivittäistavarakaupoista ja hyvin edulliseen hintaan. Kiva kuitenkin, että shampoo oli täysikoinen. Shampoo lupaa tuoda hiuksiin killtoa ja kosteutta. Se on myös hellävarainen hiuksille. Hinta on edullinen eli shampoon saa kotiutettua noin kolmen euron hintaan. Varmasti ihan hyvä perusshampoo.

Bio2you ravitseva 24h tyrnivoide pantenolilla

Tämä on mielenkiintoinen tuote! Ihonhoito on lähellä sydäntäni, joten uudet tuotetuttavuudet ovat aina kivoja. Kasvovoide on nopeasti imeytyvä, kosteuttava, rauhoittava ja ravitseva. Se antaa iholle vahvan antioksidanttisuojan. Voide sisältää tyrniä ja pantenolia, jotka hoitavat ja uudistavat ihoa. Lisäksi voide parantaa ihon kuntoa, tasapainottaa pH:ta sekä muuttaa kuivan ja hilseilevän ihon pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Voide sopii siis hyvin nyt talvikäyttöön, jolloin iho on kovilla pakkasen ja kuivan sisäilman vuoksi. Tässä on aika mieto tuoksu, hieman Vitaliksen tyyppinen. Hyvänkokoinen purkki tuli boxissa, joka onkin Bette boxin spesial edition pakkaus. Myyntikoinen tuote on pumppupullossa ja se maksaa n. 29,70€/50ml. Tuotetta myy Life- myymälät.

Lumene Harmonia turvenaamio

Lumene on uudistunut viime vuosina mukavasti ja ihonhoitotuotteet varsinkin ovat lisänneet houkuttelevuuttaan. Tämä uusin Harmonia- sarja on myös todella mielenkiintoinen. Naamio sisältää pohjoista pakurikääpää, joka puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja palauttaa iholle nopeasti sen luonnollisen tasapainon. Syväpuhdistava naamio kirkastaa ihoa, samalla kun sen sisältämät tärkeät mineraalit – sinkki, kupari ja magnesium – rauhoittavat ihoa tehden sen pehmeäksi ja kuulaan näköiseksi. Tätä on pakko testata ja muutenkin hankkia testiin tämän sarjan muita tuotteita. Boxissa tuli matkakakoinen tuubi. Myyntikokoinen tuote maksaa n. 24,90€/75ml.

Carmex Classic huulivoide

Tämä klassikkohuulivoide ilahduttaa aina. Samainen tuote tuli joskus pari vuotta sitten bloggaaja boxista, mutta se on jo loppunut, joten uusi purkki tulee käyttöön. Tuote on ollut myynnissä jo 80 vuotta! Voide hoitaa kuivia ja halkeilevia huulia nopeasti ja tehokkaasti sekä antaa pitkäkestoisen kosteuttavan suojan. Huulivoiteen sisältämä lanoliini auttaa huulten ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa. Kamferi ja mentoli antavat huulille kivan viilentävän tunteen. Voiteen tuoksu on hyvän mentolinen. Voidetta myydään päivittäistavarakaupoissa ja hintaa sillä on n. 2,55€.

RFSU Sense Me Oh YES! stimuloiva intiimigeeli

Näytekokona boxista tuli myös vesipohjainen intiimigeeli. Tämän saman merkin geelejä ja sheivaustuotteita on tullut ennenkin. Hauska lisä boxiin. Tämä geeli on tarkoitettu lisäämään naisen nautintoa. Tuotteen sisältämät L-arginiini, ornitiini ja brasilialainen ginseng voivat vilkastuttaa verenkiertoa ja siten lisätä nautintoa ja tuntoherkkyyttä. Geelin vaikutus alkaa noin 15 minuutin kuluessa. Tuote on saatavilla päivittäistavarakaupoista ja hintaa sillä on n. 9,90€/40ml.

Kaiken kaikkiaan boxi oli ihan kiva ja monipuolinen. Kivana yllätyksenä oli vielä Mentosin uutuus pastillit! Boxin teema sopi hyvin helmikuuhun ja tuotteet olivat mielenkiintoisia ja osa uusoia tuttavuuksia. Jos haluat lukea lisää Bette boxista tai tilata sen itsellesi tai lahjaksi, lisätietoa löydät *täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.