Hae
Purkkisirkus

Juice to Cleanse Powder Wash

Juice to Cleanse Powder Wash tuli eteeni viime joulun joulukalenterin luukusta. Miin Cosmeticsin kalenteri sisälsi pelkästään korealaista kosmetiikkaa ja sieltä löytyi monta uutta suosikkia! Minulla on aika herkkä iho ja olen etsinyt tarpeeksi hellävaraista kuorintaa tavallisten happojen rinnalle. Tämä tuote paitsi puhdistaa, niin myös kuorii ihoa kevyesti.

juice to cleanse powder wash

Juice to Cleanse Powder Wash

Tuote on siis jauhemuodossa pakattuna annospusseihin. Putsari sisältää papaijaentsyymijauhetta, C-vitamiinia ja kylmäpuristettuja vihreitä mehuja, jotka ovat peräisin mm. avokadosta ja parsakaalista. Tuote on vesipohjainen putsari, jota voi käyttää yksinään tai kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena öljyputsarin jälkeen.

juice to cleanse powder wash

Ihastuin kyllä tähän putsariin heti! Olen itse tätä käyttänyt öljyputsarin jälkeen. Öljyputsarilla poistan meikin ja varsinkin silmämeikin, koska tätä jauheputsaria ei saa käyttää silmämeikin poistamiseen. Jauheputsari tekee ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Se myös kirkastaa ihoa, mutta iho ei ala punottamaan, kuten usein rakeellisten kuorintojen ja vahvojen putsareiden kanssa.

Juice to Cleanse Powder Wash sopii siis todella hyvin myös herkälle iholle. Tällä tuotteella saat loistavan vesipohjaisen puhdistuksen kasvoille sekä kevyen kuorinnan ja kirkastuksen iholle. Tuote on todella hellävarainen ja sitä voi käyttää jopa päivittäin. Itse olen käyttänyt tätä nyt pari kolme kertaa viikossa.

Käyttö

Itse olen käyttänyt tätä putsaria niin, että ensin puhdistan kasvot öljyputsarilla ja huuhtelen sen pois. Tämän jälkeen kaadan annospussin sisällön kädelle ja hieron hieman kosteita käsiä yhteen. Levitän tahnamaisen tuotteen kosteille kasvoille ja hieron kasvoja kevyesti, kunnes jauhe on kokonaan sulanut. Tuote vaahtoutuu jonkin verran pyörittelyn seurauksena. Lopuksi kasvot huuhdotaan puhtaaksi.

20220205_123620

Tämän jälkeen jatkan ihonhoitorutiinia ihan normaalisti, mutta en käytä samalla kerralla erillistä kuorintaa tai happotuotteita. Jos ihosi ei ole kovin herkkä voit varmasti hyvin käyttää esimerkiksi happotuotteita samalla ihonhoitokerralla. MInulla iho punoittaa herkästi, joten käytän aina kerralla vain yhtä kuorivaa tuotetta.

Tämä mielenkiintoinen putsari kannattaa siis ehdottomasti testata ihan kaikkien! Tämä sopii kaikille ihotyypeille. Annospusseihin pakattua tuotetta on myös helppo kuljettaa mukana reissussa. Juice to Cleanse Powder Wash ei ole ainakaan vielä saatavilla Suomesta. Euroopasta saat tämän tilattua täältä. Jos tykkäät tilata suoraan Koreasta, niin tuote saatavilla täällä. Koreasta tilatessa tuotteesta on saatavilla sekä 10 että 30 pussin pakkaus. Euroopasta tilattaessa saatavilla on 30 pussin pakkaus. Euroopasta tilattaessa ei tarvitse maksaa tullimaksuja!

Oletko kokeillut tämänkaltaisia power wash -tuotteita?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Näin tehostat kangasnaamion vaikutusta

Maailman paras puhdistusöljy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *