Hae
Purkkisirkus

Elokuun kosmetiikkasuosikit

*Sisältää mainoslinkkejä

Blogin kautta tulee kokeiltua todella paljon erilaisia tuotteita ja toiset tuotteet jää käyttöön pidemmäksikin aikaa. Ajattelin nyt aloittaa täällä blogin puolella ”Kuukauden suosikit” -postaussarjan. Tämä on tuttu juttu monista blogeista, mutta ajattelin että näin saisin teille lukijoille esiteltyä aika kätevästi omia suosikkejani, joita olen kuukauden aikana käyttänyt. Tältä näyttää minun elokuun kosmetiikkasuosikit!

Holika Holika Pig Clear Dust Out Deep Cleansing Foam

*tuote saatu

Tämä yllätti minut positiivisesti ja on nyt aktiivisessa käytössä joka päivä. Puhdistusvaahdon ulkokuori todellakin pettää! Tämä vaikuttaa ihan teinien tuotteelta ja kuulostaa todella voimakkaasti puhdistavalta. Tämä on syväpuhdistava vaahto, joka sisältää kuitenkin kollageenia. Se ravitsee sekä kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Iho jää ihanan pehmoiseksi eikä yhtään kiristäväksi. Tämä sopii siis täydellisesti ainakin minun sekaiholle. Tässä on myös miellyttävän mieto tuoksu. Tuote vaahtoa käsissä hyvin ja se on ihanan pehmeää ja kiinteää vaahtoa kasvoille hierottaessa. *Beautyko 10,95€. Koodilla ”purkkisirkussonja”  saat aina voimassa olevat alennukset!

OI000054

Hanskin Hyaluron Skin Essence

Olen kuullut tästä tuotteesta monilta, jotka käyttävät enemmän korealaista kosmetiikkaa. Kyseessä on hoitoneste. Tämän hoitonesteen koostumus on melko vesimäinen, mutta ei ihan liru kuitenkaan. Tuote on hajustamaton ja pakattu isoon 300 ml pulloon, josta riittää pienen ikuisuuden ajan. Hoitoneste sisältää mm. hyaluronihappoa ja kollageenia ja se imeytyy ihoon todella ihanasti. Tämä sopii kaikille ihotyypeille, mutta varsinkin kuivalle ja pintakuivalle iholle. Minullakin on alkanut iho kuivua, kun ilmat vähän viilenivät välillä. Tätä voi hyvin kerrostaa 7 Skin Methodin mukaisesti. *eBay 19,41€.

OI000052

Mikä on 7 Skin Method?

 

Huxley Secret of Sahara Brightly Ever After Essence

Huxley on yksi ihanimmista korealaisista brändeistä! Tämä kuuluu ehdottomasti elokuun kosmetiikkasuosikit -kategoriaan. Muutamia tuotteita olen heiltä jo käyttänyt ja nyt korkkasin jälleen uuden ihanuuden. Nimensä mukaisesti tämä on hoitoneste, mutta olen tätä käyttänyt lähinnä seerumin tapaan. Tuote on melko paksua ja pullo on pieni (30ml). Tyylikäs ulkoasu ja ylellinen ”Huxley-tuoksu” ihastuttavat kerta toisensa jälkeen. Maitomainen koostumus levittyy iholle hyvin ja imeytyy täydellisesti. Tähän tuotteeseen ei voi olla ihastumatta! Hoitoneste sisältää antioksidanttista kaktusviikunan siemenöljyä, rauhoittavaa bisabololia sekä ihoa kirkastavasta vaikutuksestaan tunnettua niasiiniamidia. Nämä kirkastavat ihoa ja auttavat häivyttämään pigmenttimuutoksia ja epäpuhtauksien jättämiä jälkiä. *Eleven 42,95€.

OI000057

Holika Holika Pig Collagen Jelly Pack

*tuote saatu

Holika Holikan tuotteet ovat kyllä ulkoasultaan niin hauskoja! Ne vaikuttavat lapsellisilta, mutta ovat kuitenkin todella laadukkaita ja tehokkaita tuotteita. Yksi uusi tuttavuus tältä brändiltä on tämä yönaamio. Kyseessä on siis kollageenia sisältävä yönaamio. Naamion pääraaka-aineena on kollageeni, jota on tuotteessa 70 000mg! Tämä on siis tehokas tuote! Koostumus on geelimäinen ja se sisältää pienia rakeita, jotka sulavat iholle naamiota levitettäessä. Naamiota käytetään yövoiteen tapaan ja kasvot pestään aamulla. Tuotteessa on raikas tuoksu. Iho tuntuu ihanan pehmeältä ja kimmoisalta tämän naamion jäljiltä. *Beautyko 14,95€. Koodilla ”purkkisirkussonja” saat aina voimassa olevat alennukset! 

OI000055

Bybi CBD Booster

*tuote saatu

Olen ottanut omaan ihonhoitorutiiniini mukaan kasvoöljyt viime talvena. Siitä lähtien minulla on ollut kokoajan joku öljy rutiinin viimeisenä vaiheena. Nämä Bybin öljyt ovat olleet todella suosittuja ja pääsin itsekin näitä testaamaan. Tämä kyseinen öljy sisältää 100mg CBD:tä (cannabidiol) sekä hamppuöljyä. Öljy soveltuu ärtyneelle ja punoittavalle iholle, jolla on taipuvuutta epäpuhtauksiin. Se rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Tämä on tehokas ja hyvin imeytyvä öljy. *TwistBe 16,90€.

OI000058Tältä näytti minun elokuun kosmetiikkasuosikit. Nyt oli aika ihonhoitopainottaista, mutta jatkossa mukana tulee olemaan myös muita tuotteita.

OI000050

Oliko mukana sinun suosikkeja?

 

P.S. Instagram Storyn puolelle tulossa kuukauden loppuneet tuotteet!

Seuraa Instagramissa @purkkisirkussonja

 


SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Skincity – Moderni ihonhoitoklinikka netissä

Glossybox elokuu – The Birthday Edition

 

10 kommenttia

 1. Sini kirjoitti:

  Oi miten ihanan kuulosia noi possutuotteet! 😀 <3 Sain joskus testerinä Huxleyn tuotteita ja ne tuntuivat kyllä superkosteuttavilta. Ehdottomasti pitäisi niitä hankkia ihan täysikokoisinakin kunhan purkit alkavat kumista tyhjyyttään 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Huxley on aivan ihana! Oon niiltä kokeillu sen puhdistugeelin, tonerin ja yönaamion. Ja sit ton seerumin 😀 Kaikki iha huippuja!

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Pesuvaahto kuullosti melkein kokeilemisen arvoiselta, mutta minun kohdallani possukuvainen pakkaus on kyllä nou-nou kylpyhuoneen suihkuhyllyyn sijoitettavaksi!

 3. Sissi kirjoitti:

  Tästä muistin, että mulla on tuo Bybin öljy jossain ja täytyykin etsiä se asap käyttöön, kun iho on kiukutellut jostain syystä ja ollut ärtynyt ja punoittava. Pääseepä tuote saman tien tositoimiin!

 4. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Hahha en kestä miten hauskoja ja söpöjä nuo Holika Holikan pakkaukset on, parasta 😀
  Tuo Bybin öljy kiinnostaa, olen lukenut niistä nyt monesta paikasta ja vaikuttaa hyvältä tuotteelta.

 5. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Osa tuotteista sai jo pakkauksellaan hymyn huulille 🙂

 6. tuulanneli kirjoitti:

  Olipas söpöjä pakkauksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.