Hae
Purkkisirkus

Biozell Silver vaaleiden hiusten tuotteet

*tuotteet saatu blogiin

Sain tuossa muutama viikko sitten pr-paketin, joka sisälsi kivoja uutuuksia vaaleille hiuksille. Paketista löytyi Biozell-tuotteita. Sain testiin hopeashampoon ja -hoitoaineen, hopeakuivashampoon sekä hoitavan hopeasävytteen. Kaikki Biozellin tuotteet ovat kotimaisia, joten innolla lähdin niitä testailemaan.

Biozellin takana oleva Norlas Oy perustettiin jo vuonna 1942 Helsingissä. Vuosikymmenten vaihtuessa myös hiusmuoti vaihtui ja Biozellille kehitettiin jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan ajan vaatimuksia. Osa tuotteista on todellisia klassikoita, kuten jo 50-luvulla kehitetty ja edelleen myynnissä oleva Biozellin hiuslakka. Mahtava suomalainen menestystarina, joka jatkuu edelleenkin.

Saamani tuotteet kuvastavat hyvin nykyaikaa, jolloin yksi suurimpia hiusmuotivillityksiä  on viileän vaalea hiusväri. Sen ylläpitoon vaaditaan tehokkaita hopeatuotteita ja niitä oli ilo testailla. Katsotaan nyt tarkemmin mitä paketista löytyi.

Biozell Professional Silver Shampoo

Uudet hopeashampoot ilahduttavat aina ja niitä innolla kokeilen. Tämä Biozellin hopeashampoo on runsaspigmenttinen. Tummanvioletti shampoo pesee hiukset tehokkaasti ja taittaa myös keltaisuutta mukavasti. Tämä ei kuitenkaan ole kaikista tehokkain hopeashampoo, mitä olen kokeillut. Se titteli kuuluu edelleenkin Fanolan No Yellow -shampoolle. Hiusvärini kuitenkin kirkastui hyvin eikä shampoo tuntunut niin kuivattavalta kuin Fanolan vastaava. Varsinkin huonokuntoisemmalle vaalennetulle hiukselle tämä voisi olla passeli ja muillekin jos ei hae todella todella vaalea tulosta. En ainakaan itse edes pese joka pesua hopeashampoolla hiuksia säästääkseni, joten tällä on hyvä välillä hieman kirkastaa väriä. Hopeashampoothan ovat yleensä aika hiusta kuivattavia, joten siksi kannattaa välillä pestä jolloin muulla.

Biozell Professional Silver Conditioner

Hopeahoitoaineet ovat hyvä lisä vaalean hiusvärin ylläpitoon. Tämä hoitoaine on väriltään kivan laventelin väristä, joten pigmenttiä tästäkin löytyy jonkin verran. Runsaspigmenttisiä hopeatuotteita käytän aina hanskat kädessä, jolloin vältyn käsien värjääntymiseltä. Tätä hoitoainetta uskalsin kyllä käyttää paljain käsin eikä mitään värjääntymistä tullut. Hoitoaine on hiuksia hyvin kosteuttava ja hoitava. Se tukee hopeashampoota, joten niitä suositellaan käytettäväksi yhdessä. Jo vaikutusajan aikana hiukset selvisivät todella hyvin. Yhdessä käytettynä shampoo ja hoitoaine vaalentavat hiusta mukavasti ja ilme on kirkkaampi. Suosittelen kyllä testaamaan tämän kaksikon!

Biozell Professional Color Mask Silver

Nämä Color Maskit ovat kyllä ihania! Olen aikaisemmin kokeillut saman sarjan Soft Ice-sävyä ja tykkäsin siitä kovasti. Nyt sain testiin sävyn Silver, joka on astetta vaalentavampi. Ja tykästyin kyllä tähänkin. Tätä käytetään siis kuin hoitoainetta, mutta se sisältää violettia pigmenttiä, joka taittaa keltaisuutta ja pidentää hiusvärin kestoa. Tosi kivasti kyllä kirkastaa väriä. Hoitoaineena tämä on myös todella tehokas ja hiukset siliävät melkein silmissä kun tämä vaikuttaa päässä! Näitä Color Maskeja on monia eri värejä, joten joka hiukselle löytyy sopiva. Kannattaa kokeilla!

Biozell Professional Silver Dry Shampoo

Kuivashampoo on huonon hiuspäivän pelastus. Vaaleaan hiukseen sillä saa hyvin tyvikasvua piiloon ja hiusten rasvaisuuden katoamaan. Olen kokeillut erilaisia versioita, mutta tämä saamani kuivashampoo on erilainen. Tämä on siis hopeakuivashampoo eli se on väriltään violettia! Se aluksi hieman jännitti, että jääkö se tyvi violetiksi. Ei onneksi jäänyt! Kuivashampoo siis suihkutetaan hiuksen tyveen, jolloin se näkyy selvästi violettina. Kun suihke on kuivahtanut sitä voi hieroa sormin tai harjalla, jolloin se muuttuu vaaleaksi ja kirkastaa tyven. Kuivashampoota voi suihkuttaa myös koko hiusten pituudelle saadakseen tasaisemman vaalentavan vaikutuksen. Itse olen ollut tyytyväinen tuohon tyvikäyttöön enkö ole vielä kokeillut koko pituuksissa. Tällä kuivashampoolla tyvi raikastuu todella hyvin ja tyveen tulee hieman rakennetta. Hopeatuotteiden ystävät kokeilkaa ihmeessä! Biozellin tuotteita saa ostettua hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä monista nettikaupoista.

 


 

Lue myös:

Parhaat tuotteet viileän vaalean hiusvärin ylläpitoon

Four Reasons Blond – Vaaleiden hiusten kirkastaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.