Hae
Purkkisirkus

Bette Box marraskuu – Leave a Little Sparkle Wherever You Go!

Sis. mainoslinkin

Bette Box on jälleen ilmestynyt ja on aika käydä sen sisältö läpi. Marraskuu on synkkää aikaa, joten pieni piristys tulee tarpeeseen itse kullekin. Bette Box on kuukausittain ilmestyvä yllätysboksi, joka sisältää osittain oman kauneusprofiilisi mukaan valikoituja tuotteita. Tuotteita on boksissa 4-6, joista osa on näytteitä ja matkakokoja. Tuotemerkkejä on laajasti. *Täältä pääset tutustumaan ja tilaaman oman boxin! Käydään nyt tämän kuun boxin kimpuun.

Clarins Lip Perfector (22,90€/15ml)

Boxista paljastui Clarinsin bestseller tuote. Tämä on huulikiillon ja huulirasvan sekoitus. Se antaa huulille kosteutusta sekä kiiltoa ja kaunista sävyä. Kaikki saivat sävyn 01 Rose Shimmer. Tämä on monikäyttöinen sävy joka käy hyvin myös arkeen. Boxista tuli näytekoko 5 ml.

Eylure Volume irtoripset (8,90€)

Juhlakauteen sopii tietysti huulituotteen lisäksi myös irtoripset. Eylure-ripset ovat oikea klassikko. Boksista löytyi 4 erilaista vaihtoehtoa, joista minulle tuli Volume. Olen aika huono näitä käyttämään ja edellisiäkin on useat käyttämättömät. Pitäisi antaa näitä eteenpäin jollekin joka käyttää 😀 Ripsipaketti sisältää ripsiliiman. Ehkä vielä joskus käytän näitä!

Ziaja Acai Berry Against Tech Neck Effect (10€/50ml)

Täysikokoinen ihonhoitotuote ilahduttaa aina! Nyt saimme Ziajan syksyn uutuuskasvovoiteen, joka on kehitetty häivyttämään ikääntymisen ensimerkkejä ja älylaitteiden käytön aiheuttamia ”teknokaula”-juonteita sekä torjumaan ilmansaasteita. Kuulostaa hauskalta ja tehokkaalta. Tämän voiteen luvataan parantavan ihon elastisuutta, silottavan juonteita sekä neutralisoivan ennenaikaista ihon ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja. Voide sopii parhaiten yövoiteeksi, mutta sitä voi käyttää myös päivävoiteena. Kokeilen tätä kyllä ehdottomasti!

Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment (6,80€/15ml)

Neutrogenan tuotteita tuli ennen useammin, mutta nykyään ei niin useasti. Tämä ihon täsmätuote vähentää näppyjä ja niiden punoitusta jo neljässä tunnissa. Ihosta tulee puhtaampi ja raikkaampi. Tuote on öljytön ja sen pitäisi kuivua nopeasti. Tätä täytyy kyllä kokeilla, koska minullekin tulee yksittäisiä isompia näppyjä aika ajoin. Kivaa, että boxissa tuli reilunkokoinen tuote, josta riittää testailtavaa pitkäksi aikaa.

Naturel Hydrogel Aqua Face Mask (4,95€)

Sheet maskit ovat aina kivoja ja nyt myös boxista tuli sellainen. Sehän passaa minulle! Tämä merkki on minulle ihan uusi. Naamioita oli jaossa kahta erilaista. Tämä minulle tullut kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Juuri täydellinen minulle. Tämä menee testiin piakkoin. Uudet sheet maskit ovat aina mielenkiintoisia testattavia.

Naturelle Hydrogel Gold Lip Patch (3,50€)

Sheet maskien ohella myös erilaiset huulinaamiot ovat todella suosittuja. Näillä saa ihanasti kosteutettua ja rauhoitettua rohtuneita huulia. Naamio on todella helppokäyttöinen. Se laitetaan puhtaille huulille ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia, jonka jälkeen naamio poistetaan ja huulille jäänyt seerumi taputellaan iholle. Olen paria erilaista huulinaamiota kokeillut, joten kiva kokeilla tätäkin uutta merkkiä. Osassa boxeista huulinaamion tilalla tuli silmänympärysnaamiot.

Näiden tuotteiden lisäksi Bette Box sisälsi myös Policen tuoksunäytteen. Näitä tuoksuja mulla on varmaan loppuelämäksi, koska en töissä voi niitä käyttää. Kaiken kaikkiaan tämä oli ihan kiva boxi. Ihonhoitopainotteinen, mikä sopii minulle hyvin. Suurinosa tuotteista oli myyntikokoisia mikä oli tietysti ilahduttavaa! *Jos oman Bette Boxin tilaaminen alkoi kiinnostaa, niin voit tilata sen täältä. Bette Box on myös kiva joululahjaidea äidille, siskolle tai kaverille!

 

Miltä tämän kuun boxi vaikutti?


Aiheeseen liittyy:

Bette Box lokakuu – Relax

Bette Box syyskuu – It’s the Little Things in Life

 

2 kommenttia

  1. Janiina kirjoitti:

    Tykkäsin itselkin tästä boksista hirveästi. Kasvonaamio ja huulinaamio menivät eilen heti testiin ja tehosivat kyllä erittäin hyvin. Ja aamulla ei ollut naama yhtään rasvainen kun normaalisti on kasvonaamion käytön jälkeisenä aamuna aina.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo musta oli kivoja tuotteita. Ainoastaan noi ripset jää mulla varmaa käyttämättä. Kiva et oot jo ehtiny testaamaan naamiot! Mäki testaan kyl pikimmiten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.