Hae
Purkkisirkus

Skincity joulukalenteri 2022: Luukut 9-16

*Sisältää mainoslinkkejä

Skincity joulukalenteri 2022 paljastuu nyt lisää salisuuksiaan. Joulukuu etenee kovaa vauhtia ja niin aukeavat Skincityn joulukalenterin luukutkin. Taas on päästy monen monta luukkua eteenpäin ja sieltä on paljastunut toinen toistaan upeampia hemmottelutuotteita. Muista lukea myös aikaisempi postaus luukuista 1-8. Ja nyt mennäänpä suoraan asiaan!

Skincity joulukalenteri 2022

9. luukku

Yhdeksäs luukku piti sisällään vartalokuorinnan. Verso Skincare Body Peel sisältää sekä happoja että rakeita. Hapoista kuorinta sisältää AHA-, BHA- ja PHA-happoja. Tämä sopii siis erinomaisesti esimerkiksi keratosis pilariksen hoitoon. Täytyy siis itse tämä myös testata. Olen kirjoittanut keratosis pilariksesta aiemmin blogiin ja voit lukea postauksen täältä. Kuorinta 1-2 kertaa viikossa parantaa ihon kuntoa ja auttaa vartalovoidetta imeytymään paremmin. Tuote tuli 30 ml matkakoossa. Täysikokoinen tuote on 150 ml (60€) ja löydät sen *täältä.

20221218_122954

10. luukku

Tästä luukusta tuli ensimmäinen meikkituote! MAKETHEMAKE Black Carbon Eyeliner on klassinen meikkituote joulukalenteriin. Näitä tuleekin joka vuosi ainakin yhdestä kalenterista. Eyelinerissa on pitkä ja joustava kärki, jolla voi tehdä sekä ohuita että paksumpia ja näyttävämpiä rajauksia. Tämä on siis todella monikäyttöinen tuote! Tuote on täysikokoinen (19€) ja löydät sen *täältä.

20221218_122603

11. luukku

Tästä luukusta tuli todella ihana kasvovoide. Kiehl’s Ultra Facial Cream on yksi kasvovoiteiden klassikoista. Tämä  kaikille ihotyypeille soveltuva voide kosteuttaa ihoa 24h ja saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä ja kosteutetulta. Voide sisältää glykoproteiinia ja oliivipohjaista skvalaania, jotka tekevät voiteesta kevyen ja nopeasti imeytyvän. Tämä on täydellinen voide nyt talveen! Voide tuli 14 ml näytekoossa. Täysikokoinen tuote on 50 ml (29,50€) ja löydät sen *täältä.

Skincity joulukalenteri 2022

12. luukku

Tässä tulee nyt kaksi kasvovoidetta putkeen, nimittäin seuraava luukku sisältää Dermalogica Biolumin C Moisturiser – voiteen. Dermalogica on varmasti monille tuttu brändi, jonka tuotteet ovat kyllä ihan hyviä. Tämä voide on minulle uusi tuttavuus. Voide on geelimäinen ja se kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä. Jos kärsit maksaläiskistä, niin tämä voide voisi olla sinulle hyvä! Vaikuttaa siis varsin kivalta. Voide tuli 7 ml näytekokona, mikä on harmi. Täysikokoinen tuote on 50 ml (69€) ja löydät sen *täältä.

20221218_123020

13. luukku

Voiteista päästään seuraavaksi naamioiden pariin. Tästä luukusta tuli Plantheque The Bright Future Mask. Tämä brändi on aika uusi Skincityn valikoimissa ja olen halunnut tätä testata, joten kiva saada tämä naamio nyt testiin. Naamio sisältää luonnollisia ananaksen ja granaattiomenan entsyymejä, jotka kirkastavat ja heleyttävät ihoa. Naamiossa on myös piirakeita, jotka kuorivat ihoa mekaanisesti. Kookosöljy sekä pre- ja postbiootit vahvistavat ihon suojakerrosta. Todella kivankuuloinen maski, joka tulee kyllä testattua aika nopeasti! Naamio tuli täysikokoisena (33€) ja löydät sen *täältä.

Skincity joulukalenteri 2022

14. luukku

Kuorivilla tuotteilla jatketaan! Luukusta tuli By Wishtrend Mandelic Acid 5% Skin Prep Water. Itse tykkään happokuorinnoista, joilla saa kuorittua ihoa hellävaraisesti. Mantelihappo on yksi hellävaraisimmista, joten tätä kannattaa ehdottomasti testata. Tämä tuote sisältää 5% mantelihappoa, joka kuuluu AHA-happojen joukkoon. Siinä on suuri molekyylikoko, joten se ei ärsytä ihoa. Tämä tuote soveltuu ihan jokapäivääseen käyttöön. Kannattaa huomioida, ettei käytä samaan aikaan muita happotuotteita tai C-vitamiinia sisältäviä tuotteita. Tuote tuli 30 ml matkakoossa. Täysikokoinen tuote on 120 ml (27€) ja löydät sen *täältä.

Skincity joulukalenteri 2022

15. luukku

Seuraavasta luukusta tuli luksusluokan seerumi! SkinCeuticals C E Ferulic on antioksidanttiseerumi, joka suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan. Seerumi sisältää C-vitamiinia (15%), tokoferolia (1%) ja feruliinihappoa (0,5%). Tuote napakoittaa ihoa ja korjaa ihon juonteita sekä tasoittaa ihon sävyä. Tämä seerumi on todella tunnettu ja se on brändin suosituin tuote. On siis tosi kiva päästä tämä seerumi testaamaan. C-vitamiinituotteet ovat yksiä suosikeistani, joten tämän korkkaan kyllä aika pian. Seerumi tuli 15 ml matkakoossa. Täysikokoinen tuote on 30 ml (175€) ja löydät sen *täältä.

20221218_123121

16. luukku

Viimeinen luukku tässä postauksessa piti sisällään kasvovoiteen talvi-iholle. Klairs Rich Moist Soothing Cream on syväkosteuttava voide, joka sopii herkälle ja kuivalle iholle hyvin. Se sisältää beetaglukaania, jojobaöljyä ja keramideja, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta sekä suojaavat kuivaa, ärtynyttä ihoa. Tämä on kyllä huippu tuote nyt talveen. Voidetta voi käyttää myös silmänympärysalueella, joten voide on hyvä ensiapu kaikkiin kuivan ihon ongelmiin! Tuote tuli 20 ml matkakoossa. Täysikokoinen tuote on 80 ml (38€) ja läydät sen *täältä.

Skincity joulukalenteri 2022

Nyt on 2/3 luukkuja jo avattu. Miltäs kalenteri vaikuttaa? Itse olen kyllä tykännyt tosi paljon! Skincity joulukalenteri 2022 on ollut tähän asti aika monipuolinen ja sisältänyt myös kivasti vähän kalliimpaa kosmetiikkaa! Vielä yksi postaus tulossa, jossa näette loput luukut!

20221218_123317

LUE MYÖS NÄMÄ:

Skincity joulukalenteri 2022: Luukut 1-8

Panosta ja pihistä: Kosmetiikkalahjat

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *