Hae
Purkkisirkus

Glossybox tammikuu

*Sisältää mainoslinkkejä

Vihdoin sain käsiini Suomen ensimmäisen Glossyboxin! On tätä odotettu ja samalla vältelty sitä koskevia postauksia ja mainoksia. Silti hieman spoilaannuin sisällöstä, koska Glossyboxin sivuilla oli tullut jo tästä kysely. Se paljasti kaikki boxin sisältämät tuotteet. Glossybox on siis kuukausittain ilmestyvä kauneusboxi, jonka sisältö on yllätys. Vastaavia on Suomen markkinoilla pari muutakin, mutta tämä on vasta nyt saatu tänne Pohjolaan. Lue lisää Glossyboxista *täältä.

20190206_180331

Yritys on perustettu vuonna 2011 ja se on maailman johtava kauneustuotteiden tilauspalvelu. Glossybox sisältää 5 kauneustuotetta. Hintaa boxilla on 17,99€.  Käydään nyt ensimmäisen boxin sisällön kimppuun!

Figs & Rouge Hydra-Active Smart Nutrient Vital Day Cream (31,50€/50ml)

Ensimmäisenä mielenkiintoinen päivävoide. Merkki on minulle uusi. Tämä kasvovoide on täynnä antioksidantteja sekä kosteuttaa ihoa hyvin. Voide myös suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta, jotka voivat aiheuttaa ryppyjä. Kuulostaa hyvältä. Voiteessa on aika voimakas tuoksu, mutta ei häiritsevä. Tämä voide on täyteläinen, mutta imeytyy ihoon kuitenkin todella hyvin. Iho ei jää yhtään tahmaiseksi. Tätä testaan mielelläni lisää! Boxissa tuli 20ml matkakoko.

20190206_180228

Ihora Nature Tissue Facial Mask Q10 + Collagen (5,65€/kpl)

Sheet maskit on aina mun suosikkeja! Kiva päästä testaamaan uusia merkkejä. Tämä sheet mask on ikääntymisen merkkeihin pureutuva, joka sopii minulle siis ihan hyvin. En ole vielä tutustunut, että onko näitä ollut jaossa erilaisia. Naamiota käytetään normaalin sheet maskin tapaan. Taidan kokeilla heti tänä iltana tai viimeistään huomenna! Naamion hintakaan ei ole ihan pahimmasta päästä.

20190206_180247

ModelCo Contour Stick (19,90€/kpl)

Tämä on myös aika jännä tuote. Contour puikko, jolla saa varjostettua ja muotoiltua kasvoja. Tuote on voidemainen, joka levittyy iholle helposti. Kämmenselkään kokeiltuna levittyy hyvin ja sormella häivyttyy myös melko hyvin. Tuoksu on aika voimakas vanilja. Tämä on jälleen minulle uusi merkki. Kivaa, kun ei tule aina niitä samoja merkkejä vaan välillä myös ihan uutta! Tämä saattaa kyllä lähteä kiertoon, mutta katsotaan nyt jos kuitenkin innostun tätä käyttämään.

20190206_180209

Emite Make Up Lip & Cheek Tint (16,50€/kpl)

Jälleen uusi merkki! Tällä kertaa vastaan tuli huuli- ja poskiväri. Pakkaus on tyylikäs. Väriä levitetään aplikaattorilla. Koostumukseltaan tuote on aika vesimäistä, mutta pigmenttistä. Luulen, että tuotetta on helppo levittää kasvoille. Minulle boxista tuli syvänpunainen väri. Tarkkaa sävynumeroa tai -nimeä en löydä pakkauksesta. En tiedä oliko näistä muita sävyjä jaossa. Mielenkiintoinen tuote joka tulee luultavasti testiin.

20190206_180146

Manna Kadar GLO Illuminator (24,60€/kpl)

Surullinsen kuuluisa Manna Kadar. Monet varmasti muistavat, että suomalaisesta Bette Boxista tämän merkin tuotteita löytyy vähän liiankin usein. Lisäksi luulen, että tämä kyseinen tuote on tullut Bette Boxista aiemmin. Joka tapauksessa tämä on täysikokoinen tuote, joten siitä plussaa. Kyseessä on siis nestemäinen korostustuote. Sävyltään tämä on vaaleanpunainen. Tuotetta voi käyttää yksinään tai sekoittaa sitä vaikka meikkivoiteeseen. Tämä menee minulta kiertoon, koska minulla on jo tämä sama tuote olemassa.

20190206_180129

Tässä oli nyt Suomen ensimmäisen Glossyboxin sisältö! Ei ehkä mikään tosi vau, mutta ei myöskään ihan täysi pettymys. Tästä on hyvä jatkaa. Glossybox on todella laadukkaasti pakattu upeaan laatikkoon. Lisäksi tuotekortti oli selkeä ja siitä löysi helposti tuotetiedot ja hinnat. Olen myös iloinen, että boxi sisälsi neljä täysikokoista tuotetta. Yhtään turhaa näytepussukkaa ei tullut, mikä on suuri plussa!

Jos sinua alkoi kiinnostaa oman boxin tilaaminen, niin *täältä pääset tilaamaan omasi. Tilaamalla tämän linkin kautta, saat ensimmäisestä boxista 20% alennusta! Nyt on hyvä hetki testata tämä uutuus boxi hieman edullisemmalla hinnalla. Helmikuun boxi on arvoltaan yli 100€, joten se ei voi olla kovin huono!

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox on täällä!

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus

 

12 kommenttia

  1. Iina kirjoitti:

    Aloin tilaamaan viime kuussa ja odottelenkin vielä tammikuunkin boksia. En ole kovin innoissani noista meikeistä mutta toivottavasti ne osoittautuisi positiivisiksi yllätyksiksi, ainakin korealaiset lip tintit on minusta kivoja 🙂 Toivottavasti helmikuun boksi olisi vähän kiinnostavampi. Sheet mask tulee varmasti käytettyä 😀

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo siis mäki sain tän tänää vasta. Luulis tällä viikolla tulevan kaikille. Mulla tuli ihan postilaatikkoon ku asutaan rivitalossa. Saa nähä mitä helmikuun boxi tuo tullessaan..

  2. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

    Varjostukseen voisin käyttää tuolta ainakin tuotetta! Eipä ole koskaan tullut tuota boxia tilattua, laitetaan harkintaan 😉

  3. NelliL kirjoitti:

    Mukavaa, että on ollut mieluinen boxi 🙂

  4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Itsekin sain tämän eilen käsiini ja mietteitäni blogiin kirjoittelinkin, ei mikään huippu itselle, mutta normikuluttajalle varmaankin ihan kiva kokonaisuus 🙂

    https://blingershimmer.blogspot.com/2019/02/glossybox-tammikuu.html

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo sehän näissä on, että bloggaajille sisältö voi tuntua hieman laimeammalta, mutta tykkäsin kun oli minulle vieraita merkkejä mukana 🙂

  5. Mari kirjoitti:

    Boksi oli mun mielestä ihan ok, ei mitenkään vau-fiilistä herättävä, mutta ei täysi pettymyskään. Jännä nähdä mihin suuntaan lähtee menemään.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo kiinnostaa kyllä kovasti mihin suuntaan lähtee. Kuuleman mukaan nämä Glossyboxit pitäisi olla samanlaisia Ruotsin ja Norjan kanssa, joten se lupaa hyvää!

  6. Hellen kirjoitti:

    Milloin tilasit tuon? Mietin vain millaiset toimitusajat on. Itse tilasin 5.2 helmikuun boxin, milloinhan voisi odotella saapuvaksi…

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Helmikuun boxia en ole vielä saanut, mutta pitäisi kai tulla tällä viikolla. Toimitusvahvistuksessa oli sanottu päivät millä välillä pitäisi tulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *