Hae
Purkkisirkus

Nomakenolife joulukuu 2020 – Winter Wish List

Syksyn kiireissä parin viime kuukauden Nomakenolife -boksit ovat jääneet pois blogista. Aion nyt taas ryhdistäytyä näiden kanssa. Ja mikä onkaan paras boksi aloittaa kuin Nomakenolife joulukuu! Teemana on tässä kuussa Winter Wish List eli lahjatoiveita. Sopii tietysti täydellisesti joulukuun tunnelmaan. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt sisällöstä ja siellä oli todella monta tuotetta! Tuotteet ovat siis korealaisia ja japanilaisia kosmetiikkatuotteita. Lähdetään katsomaan mitä sieltä löytyi.

20201205_175305

japanese essence lotion

Tämä kuulostaa todella kiinnostavalta! Tämä essence on tarkoitettu tuomaan iholle tai hiuksiin kuulautta. Jaossa oli 5 erilaista vaihtoehtoa, joista minulle tuli Collagen. Kollageeni on tunnettu ihon kosteuttaja ja ihoa korjaava ainesosa. Essencen käyttö on hieman erilainen mihin olen tottunut. Ohjeen mukaan tätä nimittäin lisätään kasvojen pesuaineeseen, shampooseen, hoitoaineeseen tai lotioniin. Aika erikoista, mutta kiinnostavaa. Täytyy testata miten käytännössä toimii.

nomakenolife joulukuu

milico chocolate brown mascara

Jännät tuotteet jatkuvat! Ripsiväri ei itsessään ole kovin ihmeellinen tuote, mutta tämä on väriltään ruskea. Näitä oli jaossa 4 eri sävyistä ruskeaa, joista minulle tuli Cinnamon Brown. En ole tainnut aiemmin kokeilla ruskeaa ripsaria, joten täytyy tämäkin testata. Ohjeen mukaan ruskea väri tekee lookista pehmeämmän, mikä varmasti pitää paikkansa.

kinu hada soy milk face wash

Tämä japanilainen brändi on myös minulle täysin tuntematon. Kiva päästä kokeilemaan ihan uusia tuotteita! Tämä vaahtoava putsari sisältää soijamaitouutetta, joka on hellävarainen iholle. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tuote on lähes tuoksuton, joten sopii varmasti myös kaikista herkimmille. Tämä kiinnostaa kyllä todella paljon!

nomakenolife joulukuu

innisfree my real squeeze mask ex

Jokaisesta boksista on tullut vähintään yksi kangasnaamio! Tämä on tosi kiva juttu, koska pääsee testaamaan ihan tuntemattomien brändien naamioita. Innisfree on kyllä kaikkea muuta kuin tuntematon ja hihkuin ilosta, kun huomasin boksissa tämän naamion. Naamion seerumi on töyteläisen voidemainen koostumukseltaan. Jaossa oli 3 erilaista naamiota, joista minulle tuli mielenkiintoinen Ginseng. Ginseng on loistava ainesosa väsyneelle ja samealle iholle. Naamio kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään terveen hehkuvalta. Innisfreen maskit myös istuvat kasvoille todella hyvin ja kangas on todella laadukas!

nomakenolife joulukuu

spinns multi-stick

Jälleen ihan uusi japanilainen brändi. Tämä monikäyttöinen puikko on kauniin hohtava, sävyltään kultainen pinkki. Tätä voi käyttää highlighterina silmissä, huulilla tai kasvoilla/vartalolla. Todella monikäyttöinen tuote ja sävy on kyllä kaunis!

20201205_174902

dolly wink long-lasting eyeliner pencil

Pehmeä eyeliner, jossa on mukana pehmeä sienimäinen pää, jolla saa silmän rajausta pehmennettyä. Tykkään tälläisistä kynistä, joita ei tarvitse terottaa. Se lisää tuotteen helppokäyttöisyyttä. Tämä eyeliner on vedenkestävä, joten kestää hyvin myös Suomen talvisäässä!

dolly angel 33-color eyeshadow palette

Tämä luomiväripaletti on kyllä yksi boksin parhaista tuotteista! 33 erilaista sävyä takaa paletin monikäyttöisyyden. Mukana on sekä mattasävyjä että shimmerisiä sävyjä. Sävyjä on laidasta laitaan nudesta punaiseen. Sävyt sopivat kyllä todella monelle! Tällä paletilla luot monia erilaisia lookkeja.

20201205_174838

etude house eyebrow pencil and brush

Etude Housen tuotteet kiinnostavat aina! Tällä kertaa boksista löytyy kulmakynä. Sävynä on tumma harmaa, joka varmasti sopii aika monelle. Kynä on helppokäyttöinen. Kolmiomainen kärki helpottaa kulmien värittämistä. Terävällä kärjellä voi hahmotella kulmien ääriviivat ja tasaisella pinnalla värittää kulmien sisustaa. Kynän toisessa päässä on harja, jolla saa kulmat harjattua muotoonsa sekä häivytettyä kulmakynän jälkeä luonnollisemmaksi.

20201205_174808

nomakenolife joulukuu 2020

Jopas oli melkoinen määrä tuotteita! Nomakenolife joulukuu sisälsi yhteensä 8 tuotetta, joissa riittää testattavaa pitkäksi aikaa. Mielestäni joulukuun boksin sisältö oli kyllä jouluun sopiva eli runsas. Tuotteet sopivat tosi monelle eikä turhia härpäkkeitä ollut nyt mukana ollenkaan! Jos kiinnostuit tästä monipuolisesta boksista, niin *täältä löydät lisätietoa. 

nomakenolife joulukuu

 

onko nomakenolife sinulle tuttu kauneusboksi?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Nomakenolife syyskuu – K-Pop must haves

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020

8 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  En oo koskaan kuullutkaan tuosta kauneusboxista! Luomiväri sai mielenkiintoni heräämään!

  Hyvää itsenäisyyspäivää!?

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Toi paletti on kyllä kaunis! Olen tykännyt tästä boksista, kun sisältö on niin erilainen kuin muissa bokseissa 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Nomakenolife ei ole minulla entuudestaan tuttu mutta onpa boksissa ollut paljon kaikenlaista kivaa. Kun on aina käyttänyt mustaa ripsiväriä olisi kyllä jännää testata miltä ruskea näyttäisi omissa sininisissä silmissäni. Tuo luomiväripaletti on kaunis kuin koru ja kivoja värejä myös monia. Pehmeää eyeliner kynää olisi kiva myös kokeilla koska usein viivoistani tulee ”liian skarpit”. Ja totta kai naamiot kiinnostaa aina.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tässä on kyllä paljon ihasteltavaa! Juuri sopiva sisältö jouluksi 🙂

 3. villananna kirjoitti:

  Tuo luomiväripaletti on kyllä kaunis, kauniit värit 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse olen yhden boxin verran tätä joskus testannut 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mulle tullu vasta elokuusta lähtien, mutta on ihan kivaa vaihtelua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.