Hae
Purkkisirkus

Ikääntymisen ensimerkkeihin – Etude House Moistfull Collagen

*sis. mainoslinkin

Joitakin korealaisia kosmetiikkamerkkejä on hankala ostaa Suomesta tai edes tilata Suomeen. Yksi näistä on eteläkorean tunnetuimpiin kosmetiikkamerkkeihin lukeutuva Etude House. Merkki kuuluu Amore Pacificin alaisuuteen, jota kutsutaan myös Aasian L’Oréaliksi. Merkki on hyvin suosittu Aasiassa, mutta se on hankalasti saatavissa tänne pohjolaan tavallisten verkkokauppojen kautta. Helpoin tapa ostaa merkin tuotteita on eBay, josta löytyy paljon korealaisia myyjiä. Olen jo pitkään halunnut kokeille Etude Housen tuotteita ja nyt sain siihen mahdollisuuden. En vieläkään uskaltanut tilata eBaysta (miksi oon niin nyhverö!), mutta Facebook-ryhmässä oli myynnissä kokeilupakkaus ja pakkohan se oli kotiuttaa.

Ostamani paketti on neljän tuotteen kokeilupakkaus. Kaikki neljä tuotetta ovat samasta tuotelinjasta eli *Moistfull CollagenTämä tuotelinja on hyvinkin suosittu.  Tuotelinjan tuotteet kosteuttavat ihoa ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Moistfull Collagen -linjaa suositellaan ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin ylläpitämään ihon nuorekkuutta. Tuotteet sisältävät yhdistettä nimeltä Super Collagen Water. Tavallinen kollageeni on ihoa kosteuttava, mutta partikkelikooltaan niin iso, ettei se kykene imeytymään iholle.  Tässä tuotelinjassa kollageeni on pilkottu pienemmäksi entsymaattista prosessia käyttäen. Tämän johdosta kollageeni pääsee imeytymään iholle paremmin. Tykästyin näihin tuotteisiin todella paljon. Olen kuullut hieman moittimista tuotteiden liian voimakkaasta tuoksusta, mutta minulle se ei ollut liikaa. Kuvailisin sitä enemmänkin raikkaaksi. Toisille on myös tullut ihoärsytystä näistä tuotteista, mutta minulle tuotteet ovat sopineet hyvin. Aina kun kokeilee uutta tuotetta olisi hyvä testata sitä ensin pienelle ihoalueelle mahdollisten reaktioiden vuoksi.

Pakkaus sisälsi facial tonerin, essencen, emulsion ja creamin. Olen kuullut näistä kaikista hyvää, mutta varsin tämä toner oli mielenkiintoinen kokeilla, koska se oli saanut erityisen paljon kehuja. Toner on koostumukseltaan geelimäisen paksua ja muistuttaa Shiseidon Waso Fresh Jelly Lotionia. Talven jäljiltä pintakuiva sekaihoni kaipaa kosteutusta, joten nämä tuotteet tulivat juuri sopivasti käyttöön. Toneria olen nyt käyttänyt aamuin illoin kaksoispuhdistuksen jälkeen. Geelimäinen kosstumus sulaa iholle muuttuen enemmän vesimäiseksi ja imeytyy hyvin jättäen ihon kosteutetuksi ja ravituksi. Olen sopiviin väleihin lisäillyt myös muiden sarjojen käytössäni olevia tuotteita.

Sarjan essence on myös geelimäistä. Tätä olen käyttänyt tonerin jälkeen tuomaan lisäkosteutusta. Tämäkin sulaa iholle vesimäiseksi ja imeytyy helposti ihoon. Iho tuntuu todella kivalta näiden kahden tuotteen jälkeen. Yleensä laitan tuon essencen jälkeen iholle vielä jonkun seerumin. Tämän jälkeen olen laittanut sarjaan kuuluvaa emulsiota. Tämä emulsio on ohuen juoksevaa voidetta. Rasvoittuvalle iholle tällä saa huikean hyvän kosteutuksen ilman paksuja voiteita. Myöskään ”klähmäisyyttä” ei näiden tuotteiden jälkeen jää iholle. Oma ihoni kaipaa aika paljon kosteutusta, joten olen lisännyt emulsion päälle vielä sarjaan kuuluvan creamin eli paksumman voiteen. Voide ei ole mikään super paksu vaan juuri sopiva lukitsemaan kaiken ihanan kosteuden iholle. Voide sopii käytettäväksi aamuin illoin. Sarjaan kuuluu myös silmänympärysvoide, mutta se ei harmikseni kuulunut tähän pakkaukseen.

Kaiken kaikkiaan tämä Moistfull Collagen -linja on todella kiva ja kaiken hehkutuksen arvoinen. Ehdottomasti kannattaa tutustua tähän lähemmin. Tuotelinjan tuotteita saa todella kohtuulliseen hintaan tilattua eBaysta. Tärkeää on vain katsoa, että myyjä on korealainen ja myyjän saama palaute on reilusti yli 90% positiivista. Etude Housen valikoimaa näet myös *täältä.

 

Onko Etude House tuttu merkki?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Missha saatavilla nyt K-Citymarketeista

Secret Key – Starting Treatment Essence

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.