Hae
Purkkisirkus

Glossybox joulukuu – It’s time for Celebrations!

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihana joulukuu on jo melkein puolivälissä! Joulukiireet alkavat painaa, mutta vielä ehtii ihastella tämän kuun Glossyboxia. Glossybox oli tässä kuussa keskittynyt juhlalookkiin viime kuun tapaan. Mukana oli oikein kiva setti tuotteita! Jos sinua kiinnostaa tilata Glossybox itselle tai lahjaksi, niin kurkkaa lisätietoa täältä.

20191209_195722

Realher Cheek Trio (25€/kpl)

Ensimmäisenä käydään tämän ihanan kasvopaletin kimppuun! Kauniit sävyt sisältävä monipuolinen kasvopaletti on joka naisen luottotuote. Tässä näppärän kokoisessa paletissa on kaunis poskipuna, aurinkopuuteri sekä kullanhohtoinen highlighter. Brändi on minulle vieras, mutta tämä vaikuttaa laadukkaalta. Tämä paletti mahtuu hyvin laukkuun ja sävyjä voi käyttää jopa luomivärinä! Tähän aion tutustua tarkemmin! Tuote on täysikokoinen.

20191209_195924

20191209_195950

Inuwet Peach Sugar Lip Scrub (6€/12g)

Seuraava suloinen purkki on taivaalliselta persikalta tuoksuva huulikuorinta! Olen halunnut pitkään huulikuorinnan ja nyt sen sain. Kuorinnan ihana tuoksu nostaa veden kielelle. Huulista tulee ihanan pehmeät eikä kuorinta ole liian voimakas. Tämä on täysin vegaaninen! Tämä on brändinä minulle myös vieras, mutta tämä jää ehdottomasti käyttöön. Tuote on minikokoinen.

20191209_200142

Vitamasques Gold Eye Pads (6,80€/2kpl)

Nämä silmänalusnaamiot ovat tosi kivoja ja olenkin näitä testannut monilta eri merkeiltä. Kiva saada taas uusi brändi testiin! Laput sisältävät hyaluronihappoa ja aitoa kultauutetta, jotka vaalentavat ja kohottavat silmänalusihoa. Nämä ovat mukava täsmäisku esimerkiksi pikkujoulujen jälkeen. Saimme tuon kaksi naamiolappua.

20191209_200045

Batiste Dry Shampoo Original (6,50€/200ml)

Batiste on mun suosikki kuivashampoista! Sitä löytyy aina kaapista. Tällä kertaa boksista tuli originaali versio, joka raikastaa ja puhdistaa hiuksia muutamalla suihkauksella. Saimme matkakokoisen pullon, josta riittää kyllä moneen käyttökertaan. Näitä saa nykyään hyvin ostettua ihan normi ruokakaupoistakin! Matkapullo on 50ml.

glossybox

Steve Laurant Precision Tip Eyeliner (22€/kpl)

Tältä brändiltä tuli aikaisemmassa boksissa yksi tuote. Tuotteiden ulkoasu on todella tyylikäs ruusukultainen. Tämä on siis tussimallinen eyeliner. Itselläni on tälle aika vähän käyttöä, mutta saan tämän varmasti eteenpäin. Tussissa kärki on ohut ja tuote vaikuttaa tosi laadukkaalta. Saimme tämän täysikokoisena.

glossybox

Glossyboxin jouluboxi oli tässä. Todella juhlavia tuotteita ja teemaan hyvin sopivia. Ainoastaan eyeliner saa luultavasti uuden kodin. Muuten aion käyttää näitä tuotteita. Vaihtelevat laadukkaat brändit tekevät Glossyboxista tosi mielenkiintoisen ja odotan aina innolla, mitä seuraavassa boksissa on. Tässäkin kuussa boksin ulkonäkö oli todella tyylikäs ja juhlakauteen sopiva.

Jos innostuit tästä ja haluaisit tilata Glossyboxin itselle tai lahjaksi, niin tee tilaus täältä. Linkin kautta tilaamalla saat ensimmäisestä boxista -20% alennusta! 

Mitä mieltä olit tämän kuun jouluisesta sisällöstä?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox marraskuu – Merry Metallics

Kauneusbloggaajien joulukalenteri tulee taas!

2 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Tosi kiva boxi, tykkään tosi paljon ja kaikki jää mulla käyttöön.
    Itse nyt pistin tänboxin tauolle ja keskityn kuluttamaan kaapinkätköjä pienemmäksi.

    Mutta tän tilaan mielelläni myöhemminkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *