Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Hiusten päivitys kevääseen!

Kaupallinen yhteistyö: Eleven Australia

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa hieman hiusjuttuja! Olen viihtynyt viileän vaaleana jo pidempään ja se tuntuu omalta väriltä. Olin aikaisemmin noin 15 vuoden ajan brunetti vaikka oma värini on vaalea. Kyllästyin kuitenkin rumaan vaaleaan tyvikasvuun ja yhdessä ihanan kampaajani Caritan kanssa päädyimme vaalentamaan väriä pikku hiljaa. Viileä vaalea tuntuu edelleen omalta enkä ole siitä nyt poikennut hetkeen.

Tummaksi värjätty tukkani 10 vuotta sitten

Viimeksi kävin kampaajalla ennen joulua, joten nyt maaliskuun alussa oli todellakin jo aika päivittää väri. Hiukset olivat ehtineet kasvaa melkoisesti ja väri oli alkanut kellastua. Päätimme siis vaalentaa väriä ja lyhentää hiuksia vähän reippaammin. Minulle on ollut tärkeää, että saan hiukset kuitenkin vielä kiinni.

IMG_20200329_113645_123

Kuva: Carita Borgenström

Itse värjäyksessä ensimmäiseksi vaalennettiin tyvi hellävaraisesti. Kuvassa hiukset ovat hieman likaisen näköiset, koska en pessyt niitä edellisenä iltana. Hiusten oma rasva suojaa hiusta ja hiuspohjaa. Kun vaikutusaika oli täynnä, hiukset pestiin shampoolla ja lopuksi vielä hoitoaine. Tällä kertaa hiuksiini kokeiltiin uusia Eleven Australia Repair -sarjan tuotteita. Sain nämä tuotteet myös itselleni kotiin testiin. Pesun jälkeen kuivaus, jonka jälkeen koko päähän levitettiin väri taittamaan keltaisuutta. Caritan käyttämät värit ovat hellävaraisia eikä päänahassa tuntunut juuri mitään koko värjäämisen aikana.

viileä vaalea

Kuva: Kristian Borgenström

IMG_20200329_113635_058

Kuva: Kristian Borgenström

Pituutta lähti muutama sentti, jolla saatiin ryhtiä ja napakkuutta hiuksiin. Tykkään tosi paljon tästä uudesta väristä ja myös leikkauksesta. Olen käynyt Caritan hoivissa jo ainakin 5 vuotta. Vuosien aikana luottamussuhde on lujittunut ja pystyn antamaan Caritalle aina vapaat kädet vaalean värin sekoittamisessa. Hän osaa katsoa mitä hius tarvitsee sillä hetkellä ja luotan hänen näkemykseensä. Toivoisin, että jokaisella olisi samanlainen suhde kampaajaansa!

viileä vaalea

Kuva: Carita Borgenström

Olen nyt kotona kokeillut pari kertaa Eleven Australian Repair shampoota ja hoitoainetta. Näissä on ihana tuoksu ja varsinkin hoitoaine silottaa hiukset ihanasti. Pystyn helposti kampaamaan hiukset läpi pyyhekuivina. Hiukset ovat myös kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset. Tämä on minulle tärkeää, koska en halua vaalennettujen hiusteni olevan puhki poltetut, kuivat koppurat. Siksi olen valinnut vaalennuksen tehtäväksi aina ammattilaisen käsissä. Pääsääntöisesti käyn kampaajalla noin 2 kuukauden välein. Nyt viimeinen väli hieman venähti, mutta 3 kuukautta on kyllä ihan maksimi.

viileä vaalea

Kuva: Kristian Borgenström

Viileä vaalea väri toi kaivattua piristystä kevääseen. Nyt jaksaa taas kevään tuomat haasteet paremmin. Aluksi tuntui, että viileä vaalea väri oli hankala ylläpitää, mutta nopeasti siihen on oppinut vuosien varrella. MInulla on ollut käytössä erilaisia hopeashampoita ja hoitoaineita kirkastamassa väriä ja poistamassa keltaisuutta. Näiden parina tarvitsen kuitenkin kosteuttavan ja korjaavan shampoon ja hoitoaineen. Nämä Repair-sarjan tuotteet ovat kyllä tehneet mitä lupaavatkin! Lisätietoa Eleven Australia -tuotteista löydät täältä! Tuotteita myyvät kampaamot.

20200309_195024

 

onko viileä vaalea väri jo menneen talven lumia?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Olaplex -tuotteet – Käsiteltyjen hiusten pelastus

Dewytree: Uusi korealainen brändi Suomessa!

 

Kaupallinen yhteistyö: Eleven Australia

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Onpas kaunis väri hiuksissa, sopii sulle todella hyvin.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

  Tosi kiva väri ja malli tuli! mahtava kontrasti tuosta ensimmäisestä kuvasta 🙂 Mun kampaamo välit on vuosia, ehkä just siks kun ei ole sitä omaa luottokampaajaa. Ja toisaalta olen myös halunnut kasvattaa hiuksia -nyt ne on kyllä liian pitkäs :’D

  http://www.sangynalla.fi

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo on kyllä aika erinäköinen tummana ja vaaleana. Kyllä tämä vaalea tuntuu vaan omalta vaikka vuosikausia olin sitä mieltä etten koskaan blondaa hiuksia 😀

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tulipa hiuksistasi kivat! Minä olen jo pidempään ottanut vaaleita raitoja hiuksiin ja nyt lopputulos oli päässyt liian vaaleaksi. Hiukseni värjättiin viime kerralla lähelle omaa väriä. Taisi olla fiksu veto. Nyt kun ei tiedä, milloin kampaajalle taas pääsee.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiitos! Nyt on kyllä monet alkaneet värjäämään lähelle omaa väriä, jolloin kampaajakäyntejä on voinut harventaa 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsehän menin pitkään juuri päinvastoin eli blondasin tummia hiuksiani 😀 Nyt jo useamman vuoden brunettena, ainoastaan raidoilla/balayagella vaalennusta ja freesausta 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Haha! Monestihan sitä halutaan juuri päinvastaista mitä itsellä on 😀 Suorahiuksiset haluaa kiharaa ja kiharat suoraa jne. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.