Hae
Purkkisirkus

Maaliskuun Bette box

*Postaus sisältää affiliate-linkin

 

Jälleen on se aika kuukaudesta! Nimittäin *Bette box kolahti pakettiautomaattiin ja pääsemme sen sisältöä tutkimaan. Tämän kuukauden boxi oli mielestäni aika hyvä. Se sisälsi 3 täysikokoista tuotetta sekä 3 matkakokoa. Olemattomia pussinäytteitä ei ollut ollenkaan! Hurraa!

Nivea Cellular Anti-age Volume Filling Pearls Serum (19,90€/30ml)

Tämä oli ehkä boxin mukavin tuote! Seerumit on vaan niin jes! Kyseinen seerumi sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja tasoittaa ryppyjä. Seerumin koostumus lisää ihon täyteläisyyttä sekä aktivoi ihon kollageenisynteesiä. Seerumin sisältämät helmet sekoittuvat jokaisella painalluksella geelimäiseen koostumukseen. Pallurat näyttävät kyllä tosi kivoilta! Testiin menee ehdottomasti.

Ziaja Oliivi Kevyt Kasvovoide (9,90€/100ml)

Tämä on kiva matkakokoinen rasva, joka on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle. (Sisko saa taas yhden rasvan testiin..) Oma sekaihoni ei kaipaa näin paksua voidetta edes talvella. Tämä voide on astetta kevyempi kuin heidän klassikko-oliivivoide. Tämän luvataan kosteutuksen lisäksi rauhoittavan ihoa. Voide suojaa myös ilmansaasteita vastaan.

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Kaksiosainen Micellar Water (4,90€/50ml)

Tämä on myös kiva uutuustuote. En käytä säännöllisesti misellivesiä, mutta välillä ovat ihan kivoja lisäpuhdistajia. Tämä misellivesi puhdistaa myös vedenkestävän meikin. Tuote sisältää öljyjä, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa poistaen samalla epäpuhtaudet. Koostumus on hajusteeton ja sopii siksi hyvin kuivalle ja herkälle iholle.

Natusan Baby First Touch Baby Oil (3,20€/200ml)

Vauvaöljy on aika monikäyttöinen tuote, mutta itse en ole sitä kokenut tarpeelliseksi. Minulla on jo kasvoöljy ja hiusöljy ennestään. Niinpä tämä menee eteenpäin ystävän tulevalle pienokaiselle 🙂

Manna Kadar HD Mascara (29$/10ml)

Tämä matkakokoinen ripsari tulee kyllä testiin. Tuote lupaa äärimmäistä tuuheutta ja pidennystä. Lisäksi se erottelee ja korostaa ripsiä. Kuulostaa aika hyvältä, mutta testaamalla vasta saa kunnollisen käsityksen tuotteesta. Harja vaikuttaa tässä aika hyvältä!

SB12 Mild Suuvesi (15,90€/250ml)

Bonustuotteena tuli tällä kertaa suuvettä. Ja aika arvokasta sellaista! Käyttöön tulee kyllä ehdottomasti. Suuvesi ehkäisee pahanhajuista hengitystä tutkitusti 12 tunnin ajan. Koostumus sisältää fluoria, joka ehkäisee reikiintymistä. Mieto maku on plussaa!

Lisäksi tuli yksi annos ravintolisämehua. En ole vielä uskaltanut maistaa, mutta kai se on jossain vaiheessa rohkaistuttava.

 

Mitä mieltä olit tämän kuukauden boxista? Hitti vai huti?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.