Hae
Purkkisirkus

The Body Shop -ostoksia

*sis. mainoslinkin

The Body Shop on aina kuulunut suosikkeihini. *Heidän vartalovoiteet ja suihkusaippuat ovat olleet pitkään käytössäni. Tässä parin viime vuoden aikana myös merkin muut tuotteet ovat päässeet ostoskoriini. Suosikkejani uudemmista tuotteista ovat olleet hoitonesteet sekä kasvojen rakeeton kuorinta.

Surukseni sain todeta, että kotikaupunkini Hyvinkään The Body Shop suljetaan. Tai oikeastaan se suljettiin eilen perjantaina. Liikkeessä oli tietysti loppualet, joissa pääsin käymään, mutta hieman myöhässä. Kun pääsin paikalle, niin lähes kaikki kasvojen hoitotuotteet oli jo myyty loppuun. Jotain kuitenkin sain ostoskoriin haalittua.

Ainoa kasvotuote, jonka sain napattua koriin oli *Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask. Olen tykästynyt yönaamioihin, joten tämä uutuus oli tervetullut kokeiluun. Tämä naamio on tarkoitettu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Se sisältää teepuuöljyä, joka rauhoittaa ja hoitaa epäpuhdasta ihoa. Lisäksi salisyylihappo kuorii ihoa ja puhdistaa epäpuhtauksia. Naamio on räväkän vihreää ja koostumukseltaan jämäkän hyytelömäistä. Tuote levittyy iholle kuitenkin todella kivasti. Iho jää naamion laiton jälkeen melko klähmäiseksi, mutta se helpottaa naamion hieman kuivahdettua. En ole vielä kovin montaa kertaa kokeillut, mutta naamio on kivan virkistävä ja aamulla iho tuntuu tosi hyvältä.

Naamion lisäksi mukaan tarttui kaksi suihkugeeliä. Nämä ovat normaalisti melko kalliita, joten nyt nappasin halvalla mukaan kaksi erilaista. Ostoskorista löytyi siis  *Wild Argan Oil sekä *Japanise Cherry Blossom.Pesevyydeltään nämä ovat mielestäni tosi hyviä! Vaahtoaa riittävästi ja muutenkin ovat todella kivoja.

Näiden lisäksi ostin myös ihanan *Almond Hand & Nail Manicure-käsirasvan. Sain tämän saman rasvan The Body Shopin joulukalenterista pari vuotta sitten. Kyseinen käsirasva on todella hoitava ja saa kuivemmatkin kädet pehmenemään. Tuoksu on myös tosi kiva. Myös muut merkin käsirasvat ovat todella hyviä, joten kannattaa kokeilla! Koostumus tässä rasvassa on melko paksu, josta pidän kovasti.

Kivoja juttuja löysin, mutta kyllä harmittaa liikkeen lopetus. Verkkokauppa tietysti jää ja lähi kaupungeissa on kyllä liikkeitäkin, joissa voi käydä tuotteita hypistelemässä. Verkkokauppa on kuitenkin tylsempi, mutta helpompi tapa tehdä ostoksia.

Mitkä ovat teidän The Body Shop suosikit?

 


 

LUE MYÖS TÄMÄ:

Buzzador: Garnier Respons -hiusnaamiot

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.