Hae
Purkkisirkus

Skincity: Joulukalenterin luukut 7-16

Joulukuu etenee hurjaa vauhtia ja samaa vauhtia hupenee joulukalenterin luukut. Taas on luukuista paljastunut vaikka mitä ihanaa, joten käydään niiden kimppuun! Luukut 1-6 näet täältä. Sain kalenterin pr-näytteenä. Skincityyn pääset tutustumaan täältä.

Luukku 7

Täältä paljastui melko mielenkiintoinen tuote. Vita Liberate Invisi Foaming Tan Water on vaahtomainen itseruskettaja. Koostumus on vesimäinen ja kirkas. Tuotteen luvataan olevan siisti käyttää eikä sotke vaatteita. Uuden teknologian ansiosta siinä ei ole itseruskettajalle ominaista tuoksua, jota monet inhoavat. En ole tuotetta koskaan kokeillut, joten en voi sanoa tuoksusta vielä mitään. Kalenterista tuli 25ml matkakoko.

Luukku 8

Tämä luukku oli mieluinen, koska sieltä paljastui MAKETHEMAKE Highlighting Brush. Uudet siveltimet ovat aina tervetulleita! Luukun sivellin on todella näppärän kokoinen. Tiheä synteettinen harjaspää tuntuu todella miellyttävältä. Tällä saa helposti levitettyä niin puuterimaiset kuin voidemaisetkin meikkituotteet iholle. Käyttöön tulee ehdottomasti!

Luukku 9

Yhdeksäs luukku myös osui ja upposi. Sheet maskien ystävänä hihkuin tämän luukun sisällöstä. Sieltä paljastui Leegeehaam Master Wannabe Aqua Fit Mask. Sain I love Me- messuilta samanmerkin hunaja sheet maskin ja se oli todella ihana! Niin ohut ja ihanan kosteuttava. Naamio sisältää hyaluronihappoa sekä Pantenolia (B5-vitamiini). Nämä kosteuttavat ihoa syvältä ja muodostavat kosteuttavan suojan ihon pinnalle. Ihana, ihana sheet mask!

Luukku 10

Lisää mieluisia luukkuja! Tänää luukusta tuli Babor -hoitoampulleja. Tarkemmin sanottuna kolmen ampullin setti, jonka arvo on 20€. Pakkaus sisälsi seuraavat ampullit: Lift Express, Perfect Glow ja Beauty Rescue. Aivan ihana setti! En voi sille mitään, mutta nämä lasiampullit tuovat mieleen työni anestesiahoitajana. Meillä käytetyt lääkkeet ovat lähes kaikki tämänkaltaisissa pienissä lasiampulleissa. Näiden avaamisessa kannattaa olla varovainen, ettei saa haavoja sormiin. Been there done that. Mukana tuli muovinen suoja, jonka sisään katkennut ampullin pää jää. Ampullit itsessään ovat todella mielenkiintoisia. Näitä myydään seitsemän ampullin pakkauksissa. Yhdellä ampullilla ei siis saa kovin pitkäaikaisia tuloksia, mutta pääsee kokeilemaan kuitenkin. ihanaa!

Luukku 11

Tämä kalenteri ei taida tuottaa pettymystä minkään luukun osalta! Taas paljastui ihana naamio. Carita Biological Mask on korjaava anti-age naamio. Se kosteuttaa ihoa ja korjaa jo näkyviä ikääntymisen merkkejä. Tämä on poishuuhdeltava naamio, jonka vaikutusaika on 10 minuuttia. Todella kiva testattava. Luukusta tuli 15ml minikoko.

Luukku 12

Tämä luukku on myös mielenkiintoinen, koska sieltä paljastui kaksi tuotetta. Tai tuotenäytettä. Skin Ceuticals C E Ferulic -seerumi ja A.G.E. Interrupter – kasvovoide ovat kombo, joka auttaa ikääntymisen merkkeihin. C-vitamiini seerumi ja ravitseva kasvovoide suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja häivyttävät hienoja juonteita sekä kiinteyttävät ihoa. Nämä olivat tosiaan ilmaisnäytteitä, joilla ei oikeasti ole rahallista arvoa. Ymmärrän kyllä, kun katsoo näiden tuotteiden myyntihintaa niin pakko ollut laittaa vaan pienet näytteet. Seerumista saa kuitenkin tosi moneen käyttökertaan kokeiltua niin en siksi ole pettynyt tuotteiden koosta.

Luukku 13

Lisää ihanuuksia luvassa! Tällä kertaa tuli happokuorinta. Jes! Paula’s Choise Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA on hellävarainen happokuorinta kasvoille. Tämä on kasvoille jätettävä kuorinta, joka poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa. Rakastan näitä happokuorintoja. Lisäksi Paula’s Choice on edullinen ihonhoitomerkki, joka on monen suosiossa. Tuotevalikoima on laaja, joten jokaiselle iholle löytyy jotakin. Skincity myy Suomessa yksinoikeudella Paula’s Choice -tuotteita! Luukuista tuli 10ml kokeilukoko. Lisäksi luukusta tuli Skincityn ikoninen Kokeshi-nukke, joka tuo hyvää onnea saajalleen. Skincityn kaikkiin tilauksiin pakataan mukaan tämä ihastuttava nukke eri versioina. Nyt minulla on niitä jo kolme erilaista.

Luukku 14

Tämä luukku oli taas tuplaluukku. Sieltä paljastui bareMinerals Gen Nude Patent Lip Lacquer sävyssä Dahling sekä Skincityn taskupeili, jossa on normaalin peilin lisäksi myös suurentava peili. Huulipuna on nestemäinen ja korkeakiiltoinen nudepuna. Sävy on mielestäni kaunis. Luukusta tuli 1ml minikoko, joka on minulle hyvä, koska käytän punia niin vähän niin ne vanhentuvat vaan suotta. Tuo taskupeili on myös kätevä pitää laukussa mukana meikin korjailua varten.

Luukku 15

Tämä luukku oli ihana! Sieltä tuli Verso Reviving Eye Mask -hydrogeelinaamiot. Naamiot ovat siis tarkoitettu silmänympärysiholle silmän alapuolelle. Naamiolaput sisältävät Retinol 8:aa sekä hyaluronihappoa. Naamiolaput kosteuttavat silmänympärysihoa ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Olen käyttänyt tämänkaltaisia lappuja ennenkin ja tykkään niistä kyllä tosi paljon. Luukusta tuli yksi pari naamiolappuja.

Luukku 16

Tällä kertaa pääsemme tutustumaan hoitolatasoiseen luonnonkosmetiikkaan! Luukusta tuli Cicamed Serum C. Kyseessä on siis C-vitamiini seerumi, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa. Seerumit ovat aina kiinnostavia ja tulevat kyllä käyttöön. C-vitamiinituotteiden kanssa pitää muistaa käyttää auringonsuojatuotteita! Luukusta tuli 7,5ml kokeilukoko.

 

Yli puolen välin ollaan jo päästy luukuissa. Olen kyllä koko ajan vaan enemmän tyytyväinen tähän kalenteriin! Todella ihania tuotteita ja kiva kun on myös minulle uusia merkkejä paljon mukana. Tuotteet ovat olleet pääsääntöisesti mukavan kokoisia, joista riittää useampaan käyttökertaan. Pettymyksiä ei oikeastaan ole tullut ollenkaan! Kirjoitan vielä yhden koontipostauksen lopuista luukuista niin tulee koko kalenteri käsiteltyä. Minun Instagram storyssa avaan joka päivä tuoreeltaan Skincityn kalenterin luukun. Lisäksi avaan myös Lookfantasticin ja Essencen luukut joka päivä storyssa. Ota siis mun Instagram seurantaan!

 

Mitä tykkäsit luukkujen sisällöstä?

 


Aiheeseen liittyy:

Skincity: Joulukalenterin luukut 1-6

Kosmetiikkabloggaajien Joulukalenteri luukku 1 – Dermosil -joulupakkaukset

 

10 kommenttia

 1. Annukka || @happyannukka kirjoitti:

  Nuo sheetmaskit ovat yleistyneet todella paljon ja itse koen ne epämiellyttävinä. Tulee jotenkin sellainen tukehtumisfiilis niitä käyttäessä. Muuten nuo kalenterin tuotteet ovatkin tuntemattomia.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Voi harmi! Itse tykkään sheet maskeista tosi paljon 🙂 Osassa ei kyllä ihan osu kohdalleen silmät ja suut, joten silloin se tuntuu vähän kurjalta kasvoilla.

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Oih. Tämäkin kalenteri olisi ollut niin ihana <3

 3. MINNA // Sukathukassa kirjoitti:

  Paljon itselleni vieraita brändejä mutta mielenkiintoiselta vaikutti! 🙂 tuo bareMineralsin nudepuna ois varmaan taas sit ollut mulle ihan tosi mieleinen! 😀 oon nyt innostunut paljon käyttämään huulipunia.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo osa on minullekin vieraita merkkejä, koska en ole niin perehtynyt hoitolamerkkeihin. Tarkemmin tutkittuna noi vaikuttaa kyllä tosi kivoilta ja innolla niitä testailen 🙂

 4. Sini kirjoitti:

  Onpas tuosta kalenterista tullut mielenkiintoisia tuotteita! Kangasnaamiot on ihan parhaita ja toi yksilö kuulostaa ihan huipulta 🙂

 5. Diiskuneiti kirjoitti:

  Kivoja juttuja on tullut! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.