Hae
Purkkisirkus

nomakenolife syyskuu – K-Pop Must Haves

Nomakenolife on kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, joka sisältää korealaisia ja japanilaisia kosmetiikkatuotteita. Olen jo jonkin aikaa tutkinut kyseistä boksia ja pähkäillyt tilaanko vai en. Nyt kuitenkin päädyin siihen, että lopetin Glossyboxin tilaamisen ja sen tilalle valitsin nomakenolife -kauneusboksin! Minulle tullee myös edelleen Goodiebox. Ajattelin kuitenkin, että kolme kuukausiboksia kokoajan tulevina on liikaa. Syyskuun nomakenolife -boksi on teemaltaan K-Pop suosikit!

20200831_195136

nomakenolife

  • 8-9 kauneustuotetta
  • mukana korealaisia ja japanilaisia ihonhoitotuotteita, meikkejä sekä kauneudenhoitotarvikkeita
  • kaikki tuotteet täysikokoisia
  • boksissa esiintyviä brändejä ovat mm. Innisfree, Etude House, DHC ja Hada Labo
  • uusia ja erilaisia tuotteita piristämään arkea!
  • valittavana eripituisia tilausjaksoja
  • hinta $35/kk, vuoden tilausjakso $31,50/kk
  • tilata voit täältä

petit recipe two color juicy gloss

Ensimmäinen tuote on todella söpö huulikiilto. Brändi on japanilainen. Huulikiilto on kahdessa kerroksessa, jolla pohjalla on värikerros ja päällä kimaltava kerros. Huulikiilto tuoksuu herkullisen hedelmäiseltä! Jaossa oli 4 eri vaihtoehtoa: vanilja, rypäle, kirsikka ja veriappelsiini. Pakkauksesta ei saa selvää mikä näistä minulle on tullut, mutta tuoksun perusteella veikkaisin rypälettä tai kirsikkaa. Mukana tulevassa lehtisessä on onneksi tuotteet esitelty englanniksi, niin saa jotain tolkkua niistä!

nomakenolife

over action rabbit lip cream

Jälleen japanilainen brändi. Huulirasvapuikkoa koristava pupuhahmo Over Action Rabbit on tullut tunnetuksi korealaisen viestisovellus KakaoTalkin hahmona. Tässäkin tuotteessa oli monta eri variaatiota. Huulirasvan sijaan osalle tuli saman sarjan huulipuna. Huulirasvoja ja -punia oli molempia jaossa 3 erilaista. Itse sain huulirasvoista rypäleentuoksuisen, joka on tosi kiva!

20200831_195249

bt21 rose oil multi-use cream

En kestä näitä söpöjä purkkeja! Tämä ruusuöljyä sisältävä monitoimivoide on pakattu söpöön purkkiin, jonka kannessa on joku 8 eri hahmosta. Hahmot on luotu suositun korealaisen poikabändin, BTS,  jäsenistä. Minulle tuli Chimmy. Monitoimivoidetta voi käyttää kasvoilla, vartalolla ja hiuksissa. Se sisältää luonnollista ruusuöljyä, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä hiuksia. Söpö litteä purkki kulkee helposti mukana laukussa!

nomakenolife

Chupa Chups hand Cream

Karkkimaisen värikäs käsivoidetuubi on kyllä syötävän söpö! Sheavoita sisältävä käsivoide on melko kevyttä ja imeytyy todella hyvin. Ei tahmaa ollenkaan. Jaossa oli 4 erilaista, joista minä sain verigreipin tuoksuisen. Verigreippi tuo kivaa raikkautta käsivoiteeseen, eikä se tunnu liian voimakkaalta tuoksulta.

20200831_195413

beauty present heart-shaped makeup puffs

Boksista löytyi myös pussillinen sydämen muotoisia meikkisieniä. Sieniä on 10 kpl ja ne voi myös puolittaa, jos haluaa pienemmän sienen. Sydämen erimuodoilla saa meikkiä töpötettyä kasvojen eri kohtiin. Kannattaa siis hyödyntää kaikki kaaret ja kulmat sienestä. Aika harvoin itse tarvitsen näitä, mutta on nämä kyllä söpöjä!

nomakenolife

the saem single eyeshadow

Yksittäiset luomivärinapit on välillä tosi käteviä. Sain tällä kertaa vaaleanruskean mattasävyn, joka on kyllä todella monikäyttöinen sävy. Nämä luomivärit on tehty yhteistyössä korelaisen SEVENTEEN-ryhmän kanssa. Luomivärin silikonipinnoite auttaa sitä pysymään pitkään luomella! Mielenkiintoista!

20200831_195436

make for you sheet mask

Kangasnaamiot on mun suosikkeja. Ilokseni löysin myös täältä boksista yhden uuden maskin! Brändi on minulle täysin vieras, mutta pakkaus on ainakin todella kaunis. En ole viel maskia kokeillut, mutta kuvauksen mukaan naamio on rauhoittava ja kosteuttava, mikä sopii hyvin kylmemoään ilmastoon. Seerumi on appelsiinin tuoksuinen. Kangasnaamio sisältää mm. hyaluronihappoa, joka takaa hyvän kosteutuksen.

20200831_195310

crayon royal nail stickers

Viimeisenä tuotteena boksista ilmestyi kynsitarroja. Nämä ovat ehkä vähän turha tuote ainakin minulle, kun en voi mitään kynsijuttuja pitää töideni vuoksi. Lomilla voin tietysti testailla! Tarooja oli jaossa monilla eri kuva-aiheilla, joista minä sain shakki-kuvat! Hah! En ole edes koskaan pelannut shakkia, joten ei ihan iske tämä kuvamaailma.

20200831_195455

Esitteessä ei ollut mainittu tuotteiden hintoja ja niitä on monista todella vaikea nopeasti löytää, koska ovat niin erikoistuotteita. Tämä boksi oli minusta kuitenkin aika hyvä alku. Sain itseasiassa myös elokuun boksin, mutta en viitsinyt sitä enää täällä esitellä, koska on ns. vanha. Esittelen boksin sisällön kuitenkin Instagramissa, joten kurkkaa sieltä jos se kiinnostaa! Boksi löytyy kohokohdista täältä.

 

oletko tilannut nomakenolife -boksia?

 

Cosrx – Tehokkaita happotuotteita ongelmaiholle

Minun korealainen 10 askeleen ihonhoitorutiini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.