Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä: Youty The Black Calendar 2023

Kaupallinen yhteistyö: Nordicfeel
*Sisältää mainoslinkkejä

Sain viime viikolla aivan ihanan paketin! Nordicfeel lähetti minulle heidän oman joulukalenterin eli Youty The Black Calendar 2023. Olen ihan fiiliksissä tästä, koska on aina kiva tutustua uusiin joulukalentereihin, vaikka vanhat tutut suosikit tuntuvat turvallisilta.

20231010_152633

Lisäjännityksen lähetykseen toi se, etten tiennyt minkä kolmesta kalenterista saisin! Youty on siis tuonut tänä vuonna valikoimaan 3 eri hintaista kalenteria, joista löytyy varmasti sopiva ihan jokaiselle.

  • The Pink Calendar 89€ (sisällön arvo 340€) Tutustu *täältä
  • The Grey Calendar 99€ (sisällön arvo 420€) Tutustu *täältä
  • The Black Calendar 129€ (sisällön arvo 510€)

Youty The Black Calendar 2023

Minulle osui siis The Black Calendar (mitä salaa toivoinkin). Näistä kolmesta se on kallein ja sisällöltään ylellisin. Kalenteriluukut on pakattu numeroituihin pussukoihin ja pussukat ovat mustassa samettisessa kosmetiikkalaukussa. Kuinka kätevää!

Kosmetiikkalaukku jää käyttöön joulun jälkeen eikä pahviroskis täyty isoista pahvikehikoista, jollaisia kalenterit yleensä ovat. On kiva huomata, että vuosi vuodelta firmat harkitsevat tarkoin kalenterista aiheutavaa jätemäärä ja yrittävät minimoida sen.

youty the black calendar 2023

The Black Calendar sisältää mahtavan sekoituksen ylellisiä ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksun ja hiustuotteita kosmetiikkamaailman hypetetyimmiltä brändeiltä. Kuulostaa melko täydelliseltä vai mitä! Kalenterissa on 24 luukkua, joista 10 tuotetta on täysikokoisia. Voit tutustua tarkemmin kalenteriin *täältä

Ajattelin nyt paljastaa 3 tuotetta kalenterista, joten jos et halua tietää sisältöä lainkaan, niin lopeta lukeminen tähän.

Björk Laga Treatment (24,95€/200ml)

Pitkät hiukset omaavana kaikki korjaavat ja hoitavat hiustuotteet ovat todella tervetulleita. Tämä brändi on minulle vieras, mutta vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta. Kyseessä on intensiivisesti korjaava hiusnaamio, joka sopii hyvin käsitellyille hiuksille.

20231023_160438

Naamio vahvistaa hiuksia tehden niistä pehmeät ja joustavat. Se myös ehkäisee pörröisyyttä. Naamio sisältää korjaavaa leväuutetta sekä hiuspohjaa rauhoittavaa koivu-uutetta. Tuote tulee täysikokoisena. Tutustu tuotteeseen tarkemmin *täältä.

KLAIRS Rich Moist Soothing Cream (24,90€/80ml)

Klairs on palkittu korealainen brändi, jonka tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle sopiviksi. Rich Moist Soothing Cream on klassikkovoide, joka sopii käytettäväksi ympäri vuoden. Kasvovoide palauttaa ihon kosteustasapainon ja auttaa vähentämään ihon punoitusta.

20231023_160217

Voide sisältää hiivasta saatavaa beetaglukaania, joka vahvistaa ihon happovaippaa. Voide kosteuttaa ja heleyttää ihoa ja se onkin täydellinen voide juuri tähän vuodenaikaan. Tuote tuli täysikokoisena. Tutustu tuotteeseen paremmin *täältä.

Babor Ampoule Active Night (39,50€/14ml)

Rakastan seerumeita ja käytänkin niitä joka päivä osana ihonhoitorutiinia. Olinkin tosi innoissani, kun kalenterista paljastui aivan ihania Baborin ampulleja! Kalenterin tuotelistauksessa ei oltu eritelty, mitä ampulleja kalenterissa tulee, joten en ole varma tuliko kaikille samat kuin minulle.

youty the black calendar 2023

Minun kalenterista löytyi siis Active Night -ampullit. Pakkaus sisältää 7 kpl 2ml ampulleja. Nimensä mukaisesti kyseessä on yöseerumi eli kauneusuni ampullimuodossa. Seerumi aktivoi ihon uusiutumista unen aikana, säilyttää kosteuden nukkuessasi ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Lisäksi se vähentää ikääntymisen merkkejä.

2ml ampullit ovat todella runsaita, joten ei kannata koko ampullin sisältöä laittaa kerralla kasvoille, vaan ottaa se vaikka kahdessa osassa, jolloin seerumi ehtii hieman imeytyä kasvoille. Pakkaus on täysikokoinen. Tutustu tuotteeseen tarkemmin *täältä.

Kalenterin sisältö vaikuttaa kyllä tosi kivalta. Sisältö on monipuolinen ja mukana on monia tuotteita, joita en ole aiemmin testannut. Kivasti löytyy myös täysikokoisia tuotteita! Tällä kalenterilla saat kyllä hyvin rahoille vastinetta, koska nämä kolme tuotetta, jotka paljastin, maksavat yhteensä jo 89,35€! Ja kalenterin ostohinta on kuitenkin vain 129€.

Joulukuussa on tulossa tarkemmin kalenterin sisältö luukku luukulta sekä omia kokemuksia tuotteista. Nyt kannattaa siis napata itselleen (tai kaverille) ihana Youtu The Black Calendar 2023! Kalenteri löytyy *täältä. Kaikki 3 kalenteria löydät kätevästi *täältä.

 

MItä mieltä olit kalenterista? Joko olet hommannut joulukalenterin?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kosmetiikkajoulukalenterit 2023

I love me -messutärpit 2023

 

Kaupallinen yhteistyö: Nordicfeel

6 kommenttia

  1. Heidi / Kaavoihin kangistumatta -blogi kirjoitti:

    Onpa ihana ajatus, että joulukalenteritoimittajasi pyrkii minimoimaan ylimääräisen pakkausmateriaalin määrän ja saat käyttöösi kosmetiikkalaukun.

  2. Sonja Suomela kirjoitti:

    Tämä on kyllä tosi kiva, että jätteen määrää pyritään minimoimaan! Ja onhan toi kosmetiikkalaukku todella hieno 😍

  3. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

    Kosmetiikka kalenterit on tosi mielenkiintoisia, mutten ole uskaltanut itselle hankkia. 🙂 mulla on sittenkin vähän hankala iho, joten mieluummin testaan rauhassa, kuin panostan ihanaan kalenteriin jonka tuotteet jäisikin pahimmillaan käyttämättä. 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Tämä on kyllä ihan järkevää, jos iho tuntuu hankalalta. Monilla brändeillä on omia kalentereita, joten se voi olla helpompi ostaa, kun tietää tietyn brändin tuotteiden sopivan omalle iholle 🙂

  4. MelissaL kirjoitti:

    Hyvä idea tuo pakkaus. Ja hienoa, että löytyy käyttöön juttuja, ettei käy niin, että jää käyttämättä.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Nykyään tulee kyllä hieman kurkittua kalentereiden sisältöä ennen ostamista, koska kosmetiikkaa käertyy helposti kaappeihin, jos ei ole itselle sopivia tuotteita. Lahjoitan kyllä myös niitä paljon eteenpäin, jotta eivät vanhene.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *