Hae
Purkkisirkus

Bette box joulukuu – Have Yourself a Merry Little Christmas

Joulu saapui myös Bette Boxiin! Se oli tietysti odotettavissakin, että tämän kuun teema on joulu. Nyt käydään läpi boxin sisältö.

Cutrin MUOTO Extra Strong Hairspray (19,90€/300ml)

Jouluna kampaus pitää olla kunnossa, joten hiuslakka on siihen hyvä tuote. Bette Box tarjosi tällä kertaa matkakoon Cutrinin hiuslakasta. Käytän itse aika vähän lakkaa, mutta hyvä se on olla pikku pullo jemmassa. Tämän pitäisi tuoda hiuksille maksimaalista tukea ja kauniin kiillon. Saatu koko on 100ml.

Manna Kadar Prime Time 3-in-1 (24 USD/3g)

Manna Kadar on vallannut Bette Boxin jo monena kuukautena. Tämä on melkein kuin ennen tuli Lumenea joka boksista. Tykkäsin kyllä Lumenesta enemmän. Manna Kadarin meikki tuotteita oli kolmea erilaista jaossa ja mulle tuli niistä monitoimituote, jolla voi pohjustaa huulet ja luomet sekä sitä voi käyttää peiteaineena tai korostustuotteena. Täytyy kokeilla tätä hieman tarkemmin, että millainen on.

Femfresh Daily Intimate Wash (4,90€/250ml)

Seuraavaksi boxista löytyi intiimisaippuaa.. Joo.. Aika turha tuote.. ja halvasta tuotteesta tuli vielä pieni matkakoko! Täysikokoinen tuote olisi maksanut 4,90€ niin me saimme vain 50ml kokoisen tuotteen..

Manna Kadar Miracle Balm (19USD/6,5ml)

Ja lisää Manna Kadaria. Kyseessä on huulituote, joka sisältää sekä hoitavaa Argan-öljyä että ravitsevia vitamiineja. Ihan kiva, mutta todella pienikokoinen tuote.

Anyday Nut Bar with Berries (1,50€/44g)

Pähkinäinen välipalapatukka. Varmaan iha ok makuinen, mutta olisin mielelläni saanut tämän tilalla jonkin ihonhoitotuotteen. Ei herätä oikein mitään tunteita, mutta syötyä se tulee kuitenkin.

Lisäksi saimme TAAS hajuvesinäytteen.. En kaipaisi enää yhtään hajuvesinäytettä lisää.. Hukun jo edellisiinkin.

Tässä oli tämän kuun Bette Box. Oli kyllä pettymys. Kiinnostavin tuote taitaa olla hiuslakka, joten se ehkä kertoo kaiken tästä boxista.

Bette Box on nyt uudistumassa. Tammikuun boxi on uuden konseptin mukainen ja odotan siltä kyllä paljon. Pidetään peukkuja, että olisi hyvä! Jos haluat tilata Bette Boxin itselle tai lahjaksi niin se onnistuu *täältä. Boxin voi tilata eri pituisina määräaikaisina tilauksina tai jatkuvana tilauksena. Jatkuvan tilauksen voi katkaista vaikka jo yhden boxin jälkeen.

 

Mitä mieltä vuoden viimeisestä Bette Boxista?

 


Sinua saattaa kiinnostaa:

Bette Box marraskuu -Leave a Little Sparkle Whereever You Go!

Bette Box lokakuu – Relax

 

 

2 kommenttia

  1. Willaharmaja kirjoitti:

    itselläni oli hieman erilainen boxi. Minulta puuttui tuo huulituote, lakan tilalla sain sen suihkeen hiuksille. Lisäksi minulla oli se batisten kuivashampoo ja kasvonaamio. Jouluteema oli kyllä aika hukassa tästä boxista..Toivottavasti tammikuussa tulee ryhtiliike.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.