Hae
Purkkisirkus

Luonnonkosmetiikan messut – Luonnonkaunis 2019

Kävin eilen tutustumassa Luonnonkaunis 2019 -messuihin. Kyseessä on luonnonkosmetiikan messut, jotka järjestää Pro luonnonkosmetiikka ry. Messut järjestettiin toista kertaa Kattilahallissa Helsingin Suvilahdessa. Paikalle pääsee hyvin julkisilla. Paikalla oli viime vuotta enemmän näytteilleasettajia. Kaikki näyteilleasettajat ovat Pro luonnonkosmetikka ry:n jäseniä. Mukana on vain aitoa luonnonkosmetiikkaa; sertifioituja ja suomalaisia riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamia tuotesarjoja.

20190323_152603

Kattilahalli on tilana melko pieni, mutta viime vuoteen verrattuna tarjonta oli tänä vuonna paljon parempi. Siltikin messut tuli kierrettyä reilussa tunnissa vaikka tein ostoksiakin. Tänä vuonna mukana oli tosi kivoja brändejä. Omia suosikkejani olivat NHS:n piste, jossa kaikki tuotteet oli -40%. Tätä tarjousta myös itse hyödynsin. Heidän edustamiaan brändejä ovat mm. Lavera, Benocos ja Cattier Paris. Muita mielenkiintoisia näytteilleasettajia olivat: Yliopiston Apteekki, 4Dream (Balmyou ja Boho), Dr. Hauschka sekä MuruMuru.

20190323_151426

Messuostoksia tuli myös tehtyä, koska hyviä tarjouksia oli paljon. Seuraavassa omat löytöni! Ensimmäisenä suunnistin tutun NHS:n pisteelle. Siellä oli mahtavat tarjoukset mm. aikaisemmin saamastani UpCirclen kasvoöljystä. Tästä on tulossa blogiin juttua vielä erikseen. Mukaani tarttui tällä kertaa tuotteita miehelleni. Olen kuullut hurjasti kehuja Benecosin miesten sarjasta ja siitä olikin nyt kiva lahjapakkaus saatavilla. Pakkaus sisälsi 3in1 suihkugeelin, joka sopii myös kasvojen ja hiusten pesuun sekä 2in1 kasvovoiteen. Tämän kaksikon sai omakseen alle 8 eurolla!

20190323_151735

Dr. Hauschka on minulle ollut hieman vieraampi merkki enkä ole heidän tuotteita juurikaan käyttänyt. Sain hyvää palvelua pisteellä ja mukaani tarttui todella ihana Illuminating Fluid. Tämä kasvoille hohdetta tuova tuote sopii käytettäväksi meikin alle tai päälle. Kädelle kokeiltuna se toi ihanaa hohdetta ja sopi täydellisesti myös minunkaltaiselle kalkkilaivan kapteenille! Tätä kokeilen innolla.

luonnonkaunis 2019

Seuraava tuttu piste oli 4Dream. Tutustuin heidän maahantuomiin tuotteisiin I love me -messuilla. Heillä oli nytkin hyviä tarjouksia ja päädyin ostamaan paljon kehutun Balmyou kahviöljyn sekä Bohon meikkivoiteen. Meikkivoiteen ostaja sai siveltimen kaupan päälle. Lisäksi heillä oli onnenpyörä, josta voitin Bohon kauniin kynsilakan.

20190323_151511

Yliopiston Apteekilla oli huippuhyviä tarjouksia ja heiltä ostin kokeiluun kehutun kasvoseerumin, joka sopii kaikille ihotyypeille. Lisäksi ostin vielä heidän sy-voiteen, joka maksoi vain 10€! Kahden tuotteen ostaja sai heiltä vielä kaupan päälle suihkugeelin tai vartalovoiteen. Itse valitsin suihkugeelin.

luonnokaunis 2019

Viimeinen piste mistä tein ostoksia oli MuruMuru. Heidänkin tuotteet ovat nimeltä tuttuja, mutta en ole niitä itse kokeillut. Päädyin ostamaan heidän Hoitosalvan. Monitoimisalva on pakattu 100% biohajoavaan Sulapacin purkkiin. Tämä salva tulee varmasti käyttöön monitoimisuuteensa ansiosta.

Kaiken kaikkiaan messuilla oli kiva tunnelma ja kaikki näytteilleasettajat olivat todella kiinnostuneita pisteellä vierailevista ihmisistä. Tarjolla oli myös erilaisia luontetoja, mutta niitä en oikeastaan pysähtynyt kuuntelemaan. Luonnot olisivat voineet olla jossain hieman syrjemmässä, koska hallimainen tila hieman kaikui, jolloin meteliä oli aika paljon. Paikan päällä oli pieni ruokapaikka, jota pyöritti OHMYGOODNESS. Istumapaikkoja oli vähän ja tila aika ahdas, joten suosittelen melkein ruokailua viereisessa REDI-kauppakeskuksessa. Itse myös päädyin tähän ratkaisuun.

luonnonkaunis 2019

Messuille toivoisin hieman avarakatseisemmin luonnonkosmetiikkaa esille, jolloin näytteilleasettajia olisi vielä enemmän. Lisäksi minua hämmästytti ettei bloggaajia oltu huomioitu mitenkään paitsi ilmaisella sisäänpääsyllä. Näytteitä ei juurikaan ollut tarjolla. Minusta bloggaajille olisi voinut olla nimikyltit, jotta näytteilleasettajat olisivat paremmin tunnistaneet meidät. Itsekin olen vielä varmasti aika tuntematon suurimmalle osalle näistä näytteilleasettajista, joten tästä olisi ollut apua.

Toivottavasti ensi vuonna messut olisivat hieman isommassa tilassa, jolloin myös näytteilleasettajia mahtuisi enemmän. Tämä toisi messuille myös lisää kävijöitä. Messut olivat kuitenkin ihan kiva kokemus.

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Luonnonkaunis 2018

Nurme – Purest Beauty

INARI Arctic Beauty – Kotimaista Premiumtason luonnonkosmetiikkaa

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuolla olisi mielenkiintoista päästä joskus käymään – ehkä kun tästäkin vielä messujen anti paranee 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Toivon todella, että tarjonta vielä laajentuisi, koska esimerkiksi I love me -messuilla oli aika huikea määrä luonnonkosmetiikkaa.

 2. Henna kirjoitti:

  Mäpäs en ole kuullutkaan tällaisista messuista! 😮 Täytyykin pistää ylös, jos ensi vuonna kävisi piipahtamssa 🙂 Kivoja löytöjä olet nimittäin tehnyt!

 3. Melissa kirjoitti:

  Aina sitä vaan oppii uusia asioita, en tiennyt, että tällaisia messuja järjestetään..

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Olin viime vuonna messuilla ja päätin jättää ne tänä vuonna väliin. En ollut oikein vakuuttunut messuista viime vuonna. Toivotaan, että näitä messuja kehittettäisiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.