Hae
Purkkisirkus

The Body Shop ALE-tärppejä

*sisältää mainoslinkin

The Body Shop on yksi suosikki kaupoistani. Harmikseni täältä Hyvinkäältä liike lopetettiin aikaisemmin tänä vuonna. Onneksi heillä on olemassa verkkokauppa, joka on nyt kokenut muodonmuutoksen. Ja parempaan suuntaan mun mielestä! Sivut ovat nyt entistä selkeämmät ja suosikkituotteet löytyvät todella nopsasti. Joka paikassa on nyt ALE ja niin on The Body Shopillakin. Kokoan tähän muutaman oman suosikin ALE-tuotteista. Kaiken lisäksi verkkokaupassa on nyt ilmainen tuomitus eikä ostorajaa, joten voit tilata juuri itselle sopivan määrän tuotteita! Kuvat lainattu The Body Shop. 

Ihonhoito

Yksi pitkään ostoslistalla olleista tuotteista on *Tea Tree oil. Se on yksi kulttituotteista ja juurikin omiaan minun sekaiholle. Tätä teepuuöljyä käytetään paikallisesti näppylöiden päälle, jolloin se hoitaa ja puhdistaa niitä. Monet pitävät tätä vain epäpuhtaanihon tuotteena, mutta teepuuöljy käy moneen muuhunkin. Öljyä voi käyttää höyryhengitykseen, kylpyveden sekaan, jalkakylpyyn sekä sekoittaa hajusteettoman hierontaöljyn sekaan. Todella monikäyttöinen tuote joka on nyt alennuksessa! Tästä on saatavilla kaksi kokoa (10ml ja 20ml) ja näistä pienempi on nyt alessa. Hintaa jää vain 6,90€! Isompi pullo maksaa 14,90€.

Toinen hyvä tuote on *Vitamin E Moisture Cream. Tämä kasvovoide todella hyvä sekaiholleni. Voide sisältää antioksidanttista, E-vitamiinipitoista vehnänalkioöljyä sekä 100% vehnästä johdettua hyaluronihappoa. Se on suunniteltu normaalille ja sekaiholle. Ihanan kevyt voide joka imeytyy nopeasti. Nyt tarjouksessa 50ml purkki 12€! Isompi 100ml purkki maksaa 21,90€. Suosittelen kokeilemaan.

Vartalo

Nyt on taas saatavilla rakastettuja *jättikokoisia vartavoi- ja suihkugeelipakkauksia. The Body Shopin vartavoit ovat todella ihania. Tuoksuja on monia ja jokaiselle löytyy oma suosikki. Itse tykkään kookoksesta ja mangosta. Nämä jättikokoset vartalovoit (400g) maksavat nyt 22€! Saatavilla vain rajoitetun ajan niin kauan kuin tavaraa riittää. Rakastan myös heidän suihkugeelejä. Alennusmyyntien aikaan on aina saatavilla näitä jättipulloja, jotka kestää ikuisuuden. Suihkugeeleistä mango ja satsuma ovat suosikkejani. Nyt nämä isot pullot (750ml) vain 16€. Näitäkin saatavilla vain rajoitetun ajan.

Hiukset

Tämä ei kyllä ole aletuote, mutta olen himoinnut tätä jo jonkin aikaa. Monet ovat sitä kehuneet kovasti. *Banana Truly Nourishing Hair Mask on normaalille ja kuiville hiuksille tarkoitettu hiusnaamio. Naamio syväkosteuttaa hiuksia niitä kuitenkaan latistamatta. Tämä on pakko kotiuttaa jossain vaiheessa! Hintaa tällä ihanuudella on 18,50€.

Tässä siis lyhyt katsaus The Body Shopin alennusmyynteihin. Sivuilla on paljon muutakin ihanaa alennuksessa ja tietty normaalihinnalla osa. Näihin tuotteihiin ei kyllästy koskaan.

 


 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

The Body Shop -ostoksia

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *