Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Lyko Skincare – Edulliset ihonhoitotuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Edulliset ihonhoitotuotteet ovat monen ostoslistalla. Mutta mistä niitä löytäisi ja onko ne oikeasti hyviä? Lyko -verkkokaupan oma ihonhoitosarja on kiinnostanut jo pitkään. Heillä on laaja valikoima todella edullisia ihonhoitotuotteita. Selailin *valikoimaa pitkään ja valitsin testattavaksi muutaman tuotteen. Monelle edullisuus tarkoittaa huonoa laatua, mutta suurimmassa osassa tapauksista näin ei kuitenkaan ole! Olen itse tottunut käyttämään edullisia tuotteita, koska käytän paljon korealaista kosmetiikka. Niissä tuotteissa hinnat ovat alhaiset, mutta tuotteiden ainesosat ovat todella hyviä ja niitä on paljon. Tykästyin kovasti myös näihin Lyko -ihonhoitotuotteisiin!

edulliset ihonhoitotuotteet

lyko evening kit

Uusista brändeistä tykkään ostaa jonkinlaisen setin, jossa pääsee helposti testailemaan useampaa tuotetta kerralla. Niinpä tämä *Evening Kit oli juuri täydellinen tähän hetkeen! Setti sisältää 5 täysikokoista tuotetta ja sen avulla saa hyvän käsityksen brändin tuotteista. Kaikkia pakkauksen tuotteita saa ostettua myös yksittäin!

*Daily Face Wash on geelimäinen putsari, joka vaahtoaa kuitenkin kivasti. Olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Puhdistusgeeli sisältää mm. luhtavillauutetta, joka kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa. Kosteuttava glyseriini palauttaa ihon kosteustasapainon eikä iho tunnu yhtään kiristävältä pesun jälkeen. Tuotteessa on miellyttävä mieto tuoksu.

20200830_143515

*Tonic Water on kiva vesimäinen kasvovesi. Se sisältää niasiiniamidia, joka mm. supistaa ihohuoksia ja häivyttä ikääntymisen merkkejä. Kasvovedessä on myös aloe veraa ja luhtavillauutetta, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Tässä tuotteessa on hieman voimakkaampi tuoksu, mutta se on kuitenkin aika raikas ja haihtuu iholta nopeasti. Kasvovesi on myös alkoholiton!

*Moisturising Serum on todella ihana! Geelimäinen koostumus on kevyt, mutta kuitenkin hyvin kosteuttava. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää hyaluronihappoa, betaiinia, lakkaa ja xylitolia. Nämä ainesosat kosteuttavat ihoa syvältä sekä kiinteyttävät ja ravitsevat tehokkaasti. Tuoksu on mieto ja se on aina plussaa.

edulliset ihonhoitotuotteet

*Firming Eye Cream on kevyt silmänympärysvoide. Se sisältää hyaluronihappoa, oliiviuutetta, lakkaa sekä sheavoita. Nämä yhdessä kosteuttavat herkkää silmänympärysihoa ja suojaavat sitä. Hyaluronihappo kosteuttaa ja silottaa juonteita silmänympärysiholta. Tämä on todella kivanoloinen voide eikä tunnu liian paksulta näin kesäaikaan.

*Moisturising Night Cream on täyteläinen yövoide. Koostumus ei kuitenkaan ole liian paksu vaan voide imeytyy iholle vaivattomasti. Voide sisältää kaakaovoita ja allantoiinia, jotka pehmentävät ja rauhoittavat ihoa. Hyaluronihappo ja biosakkaridit kosteuttavat tehokkaasti. Sheaöljy ravitsee ihoa ja auttaa ylläpitäämään ihon luonnollisen suojauksen. E-vitamiini, pantenoli ja lakka myös ravitsevat ja suojaavat. Voide on miedosti hajustettu. Kätevä pumppupullo on plussaa!

Koko tämä viiden Lyko -tuotteen setti maksaa 56,50€, mutta on nyt tarjouksessa 28,90€! Tätä voi jo sanoa hyväksi tarjoukseksi. Setin löydät *täältä. Nämä ovat todella edulliset ihonhoitotuotteet.

face oil

Tuotesetin lisäksi otin kokeiluun myös kasvoöljyn. Olen käyttänyt kasvoöljyjä jo monta vuotta. Talvella käytän aamuin illoin ja kesällä vain iltaisin. Näin atooppinen ihoni ei pääse kuivumaan liikaa säiden vaihdellessa.

20200830_143758

Lykon *Face Oil on kiva ohut öljy, joka imeytyy iholle hyvin. Se sisältää kauraöljyä, jossa on runsaasti antioksidantteja, rasvahappoja ja fosfolipidejä. Kauranöljyn lisäksi tuotteessa on bioaktiivista rapsiöljyä, joka korjaa ja vahvistaa ihoa. Öljy on täysin hajustamaton, mikä on mielestäni hyvä juttu! Tämä mahtava kasvoöljy maksaa vain 11,50€, mutta on nyt tarjouksessa 6,90€.

try me face mask kit

Minä suurena kangasnaamiofanina en voinut vastustaa tätä naamiosettiä! Se sisältää 6 hydrogel kasvonaamiota sekä kahdet silmänalusnaamiot. Tässä saa tosi laajasti testailtua Lykon naamioita!

20200823_195338

Hydrogel -naamiot ovat geelimäisen pinnan omaavia kertakäyttöisiä kasvonaamioita, joita käytetään kangasnaamioiden tapaan. Nämä naamiot ovat kaksiosoisia, jolloin niiden asettelu kasvoille on helpompaa. Mukana on myös tukimuovi, joka auttaa naamion asettelussa. Itse kuitenkin tykkään laittaa osat paikoilleen ilman muoveja. Näissä kaksiosaisissa naamioissa ensin laitetaan alaosa kasvoille ja sen jälkeen yläosa. Tähän settiin kuuluu seuraavat naamiot, joita voi ostaa myös yksittäin:

edulliset ihonhoitotuotteet

Tämä koko naamiosetti maksaa vain 17,50€! Yksittäin ostettuna kasvonaamiot maksavat 4,90€/kpl ja silmänalusnaamiot 2,90€/paketti. Paketin normaalihinta on siis 35,20€. Tällä paketilla saa moniin eri iho-ongelmiin sopivan naamion, koska iho on aina vähän erilainen eri päivinä!

20200830_143253

 

onko lykon edulliset ihonhoitotuotteet jo tuttuja?

 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ:

Sheivaan kasvoni säännöllisesti

MITOMO – Japanilaista ihonhoitoa parhaimmillaan

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *