Hae
Purkkisirkus

Algamaris – Luonnolliset aurinkosuojatuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Monet ovat jo aloittaneet kesäloman. Vaikka loma ei ihan vielä olisikaan alkanut, tulee aurinkoisista päivistä nautittua vapaapäivinä. Ulkona ollessa on tietysti hyvä suojautua auringon UV-säteilyltä. Olen itse alkanut suosimaan enemmän fysikaalisia suojia, jotka ovat turvallisia myös lapsille! Sain testiin muutamia luonnonkosmetiikan aurinkosuojia Algamarikselta. Algamaris on 100% luonnollisia aineita sisältävä brändi, jonka kaikki aurinkosuojat ovat fysikaalisia. Ne suojaavat ihoa tehokkaasti.

algamaris

Miksi fysikaalinen suoja?

 • Fysikaalinen aurinkosuoja on elimistölle ja ympäristölle turvallisempi vaihtoehto. Kemialliset aurinkosuojafiltterit imeytyvät syvälle ihoon muodostaen sinne suojaavan kerroksen, joka imee UV-säteilyn itseensä. Fysikaalinen suoja sen sijaan heijastaa UV-säteilyn pois iholta sen sisältämien turvallisten mineraalifilttereiden avulla.
 • Fysikaaliset aurinkosuojat toimivat heti iholle levittämisen jälkeen, kun taas kemiallisen suojan pitää antaa vaikuttaa iholla noin puoli tuntia, ennen aurinkoon menoa.
 • Fysikaaliset suojat eivät myöskään ole haitallisia ympäristölle, koska niiden sisältämät mineraalifiltterit ovat täysin luonnollisia.
 • Turvallinen käyttää myös ihan pienillä lapsilla
 • Fysikaalisen suojan tunnistat sen sisältämistä titaani- ja sinkkioksideista (Titanium Dioxide, Zinc Oxide)

Algamaris -aurinkosuojat

Sain testiin kolme erilaista aurinkosuojaa sekä after sun -voiteen. Olen nyt testaillut näitä ja tykkään tosi paljon. Algamaris -aurinkosuojat ovat siis täysin luonnollisia ja ne ovat Ecosert-sertifioituja. Ne eivät sisällä myöskään nanopartikkeleita. Tuotteet sisältävät patentoitua Alga-Gorria-yhdistettä. Se neutralisoi tehokkaasti vapaita radikaaleja. Aurinkosuojat suojaavat ihoa tehokkaasti sekä UVA- että UVB-säteiltä. Valitsin kaikkiin aurinkosuojiin korkeimmain, SK50, suojan. Saatavilla on myös SK30 tuotteita. Koko valikoiman näet *täältä.

20190616_181128

Algamaris aurinkosuojaspray SK50+ soveltuu sekä kasvoille että vartalolle. Tämä on kuivaöljymäinen voide, joka imeytyy tosi hyvin iholle. Iho ei jää ollenkaan tahmaiseksi eikä valkoiseksi. Aurinkosuoja on tuoksuton, mutta niin kuin monet hajusteettomat, niin tämäkin tuoksuu ”hajustamattomalle”. Tuoksu ei kuitenkaan ole voimakas ja haihtuu iholta nopeasti.

20190616_174150Spray-toiminto on loistava ja aurinkovoidetta tulee tasaisena suihkuna, jonka jälkeen se on helppo levittää iholle tasaisesti. Tuote on riittoisa, koska sitä ei tarvitse laittaa paksua kerrosta kunhan kerros on tasainen. Voide on vedenkestävä, mutta on suositeltavaa lisätä sitä uimisen jälkeen sekä tasaisesti pitkin päivää, jos oleilee paljon auringossa. Tämä käy loistavasti koko perheelle vauvasta vaariin! Aurinkovoide on ostettavissa *täältä. Hintaa tuotteella on 28,90€.

Algamaris aurinkovoide kasvoille SK50 on nimensä mukaisesti kasvoille ja kaulan iholle tarkoitettu aurinkovoide. Myös tämä on tuoksuton, jossa on kuitenkin mieto ”hajustamattoman tuotteen” tuoksu. Voide sisältää luomu aloe veraa, luomu luumuöljyä, luomu auringonkukkaöljyä sekä luomu glyseriiniä, jotka hoitavat ihoa.

algamarisVoide on melko paksua, mutta se levittyy iholle kuitenkin hyvin eikä jätä vaaleaa kerrosta iholle. Voidetta ei kannata yliannostella vaan yksi pumppaus riittää jo aika pitkälle. Jos tuotetta laittaa liian paksulti, iho jää tahmaiseksi. Yhdellä pumppauksella saa hyvin tasaisen suojan ja tahmaisuutta ei ole havaittavissa juuri ollenkaan. Meikki levittyy tähän päälle mielestäni ihan hyvin. Pullo on riittoisa, koska voidetta ei tarvitse laittaa yhtä pumppausta enempää! Tämä käy hyvin myös lapsille. Voide on ostettavissa *täältä ja sen hinta on 23,90€.

Algamaris aurinkovoidepuikko SK50+ on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin. Se on nimensä mukaisesti kiinteä puikko, josta levitetään tuotetta suoraan iholle. Puikko on omiaan suojaamaan nenää, korvia ja poskipäitä. Luomu mehiläisvaha, luomu sheavoi sekä luomu auringonkukkaöljy hoitavat ihoa tehokkaasti.

20190616_172457Voidepuikko on tarkoitettu esimerkiksi vesiurheiluun. Siinä on vahamainen koostumus, joka luo iholle pitkäkestoisen ja pysyvän suojan. Sen vuoksi puikosta jää iholle jonkin verran valkoista jälkeä. Omalla tosi vaalealla ihollani se ei erotu mitenkään häiritsevästi. Tuote on hajusteeton, mutta siinä on luonnollinen mieto mehiläisvahan tuoksu. Tämä sopii myös lapsille! Tuote on myynnissä *täällä ja sen hinta on 15,90€.

Algamaris After sun -emulsio on nopeasti imeytyvä ja ihoa rauhoittava voide. Siinä on ihanan kevyt koostumus, joka ei jätä tahmaista pintaa. Voide sisältää luomu aloe veraa ja ruskean levän uutetta, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti, samalla kun sheavoi antaa tehokasta kosteutusta. Tuoksuna on ihanan raikas ja trooppinen kookos. Tuoksu ei tunnu kuitenkaan liian voimakkaana iholla vaan haihtuu siitä aika hyvin.

algamarisTykkään tosi paljon voiteen tuoksusta ja siitä miten se imeytyy iholle ja samalla rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Monissa after sun-voiteissa juuri tuo tuoksu tökkii todella pahasti, joten tämä oli iloinen yllätys! Tuote on myynnissä *täällä ja sen hinta on 18,90€.

Onko Algamaris tuttu? Oletko kokeillut luonnonkosmetiikan aurinkosuojia?


 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

TOP 5: Suosikki aurinkosuojani kasvoille

Glossybox kesäkuu – Sensational Summer

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä olen näistä paljon kehuja kuullut, mutta vielä en ole itse ehtinyt testailla 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Yllätyin kyllä, että oli niin hyviä! Fysikaaliset suojat on kyllä kivoja ku voi heti mennä aurinkoon ja sopii koko perheen käyttöön 🙂

 2. souliina kirjoitti:

  Tämä tuotesarja on minulle ihan uusi tuttavuus, joten kiitos paljon postauksesta ja kattavasta infosta!
  Tykkään mielettömästi spray purkeista, kun on kyse aurinkorasvasta. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin levittää selkään aurinkorasvaa voiteena 😀

 3. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

  Mielenkiintoisia aurinkosuojatuotteita. En ole perehtynyt tarkasti aurinkosuojatuotteisiin, joten oli kiva lukea näistä fysikaalisista suojista. Tuo spray alkoi kiinnostamaan. Kiitos hyvästä postauksesta.

 4. Minna M kirjoitti:

  Meillä oli viime kesänä käytössä tuo suihkepullo. Sain sen jostain goodiepackistä. Muistan tykänneeni sen tuoksusta. Nykyään rasvaan itseääni lasten rasvoilla. Yleensä kertoimella 50. Ei tarvitse ostaa monia pulloja, kun kaikille käy sama rasva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.