Hae
Purkkisirkus

Panosta ja pihistä: Kosmetiikkalahjat

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulu on jo ensi viikolla! Monet etsivätkin nyt kuumeisesti lahjoja läheisille ja usein kosmetiikkalahjat osuvat ostoslistalle. Kosmetiikassa on paljon valinnan varaa ja usein lahjansaaja tykkää lahjasta varsinkin, jos ei itse raaski ostaa kosmetiikkaa paljoa. Ihania lahjasettejä on nyt paljon kaupoissa ja ajattelinkin vinkata teille muutamat kosmetiikkalahjat tyylillä panosta/pihistä!

Pihistä (alle 40 €)

Nobe 24 Days of Christmask Advent Calendar 30 €

Harva ehkä ostaa joulukalenteria joululahjaksi, mutta ajattelin vinkata tämän kuitenkin. Kalenteri sisältää 24 kangasnaamiota! Se on siis täydellinen lahja kangasnaamioihin hurahtaneille. Tästä riittää iloa pitkään joulun jälkeenkin! Kalenterissa on naamioita seuraavilta brändeiltä: LuLuLun, KOCOSTAR, TONYMOLY ja BeauuGreen. Mukana on kangasnaamioita kasvoille sekä naamioita käsille ja jaloille! Sisällön arvo on 110,60 €, joten tämä setti on uskomattoman edullinen! Löydät kalenterin *täältä.

Kosmetiikkalahjat

Mizon Winter Is Coming Collagen Set 32,90 €

Useissa keskusteluissa on käynyt ilmi, että monet suomalaiset jättävät silmänympärysihon kokonaan hoitamatta. Nyt Mizonilta on tullut ihana lahjasetti silmänympärysiholle. Setti sisältää kollageeni-silmänalusnaamioita 30 paria ja kollageenia sisältävän silmänympärysvoiteen 15ml. Tämä setti sopii kaikille ihotyypeille, joten se on turvallinen ostaa kenelle vaan! Setin löydät *täältä.

 

Plantheque The Starter Set Supple & Glowing 39 €

Tässä on loistava setti, joka sisältää kokonaisen ihonhoitorutiini! Setin tuotteet tuovat iholle kosteutusta ja hehkua. Setissä on 5 matkakokoista tuotetta. Mukana on: puhdistusöljy, vaahtoava putsari, kasvovesi, seerumi ja voide. Hyvä setti, joka sopii tosi monelle. Tuotteiden arvo on 72 €. Setin löydät *täältä.

Mad Beauty Bambi Thumber Foot Care Set 13,90 €

Talvella jalat menevät usein aika kamalaan kuntoon ainakin minulla! Mad Beautylla on aivan ihania settejä sekä käsille että jaloille. Tämä Bambista tutun Rumpalin aiheinen jalkojen hoitosetti on todella söpö lahja oikeastaan kenelle vaan. Setistä löytyy: jalkojen kuorinta-aine, raspi ja jalkavoide. Setin löydät *täältä.

Panosta (yli 40 €)

Missha Vita C Plus Brightening Set Christmas Edition 2022 49,99 € 

Missha on yksi tunnetuimmista korealaisen kosmetiikan brändeistä. Tämä ihoa kirkastava ja ihon sävyä tasoittava setti sopii myös todella monelle! Setissä on palkittu C-vitamiiniseerumi täysikokoisena sekä saman sarjan kangasnaamio, jolla tehostat seerumin vaikutusta. Tämän setin löydät täältä.

Kosmetiikkalahjat

Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Holiday Kit 68,63 €

Talvi-iho kaipaa kovasti kosteutusta ja huolenpitoa. Dr. Ceuraclen Vegan Kombucha tuotteet tekevät juuri tätä. Sarjan hoitoneste on aivan ihana kosteuttaja iholle! Tässä setissä 4 sarjan myydyintä tuotetta. Ne ovat: hoitoneste, kasvovoide, palasaippua kasvojen pesuun ja vartalokuorinta. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia! Setin löydät *täältä.

PMD Beauty Personal Microderm Classic 159 €

Ihonhoidosta enemmän kiinnostuneille PMD:n ihon kuorintalaite on täydellinen lahja! Laite tekee iholle mikrohionnan ja laitteen imu voimistaa ihon omaa kollageenin tuotantoa. Iho kirkastuu ja ihohuokoset sekä juonteet vähenevät. Ihonhoitotuotteet imeytyvät iholle myös paremmin! Kuorintalaitteeseen saa vaihdettua hiontapäitä eri karkeuksilla. Näin kuorintaa saa säädettyä omalle iholle sopivaksi. Laitteesta on 3 erilaista mallia, joista tämä Classic on edullisin. Löydät laitteen *täältä.

Babor Doctor Babor Topseller Set 124,50 €

Babor on tunnettu tehokkaista hoitoampulleista, mutta heillä on myös paljon muita ihonhoitotuotteita. Tämä setti sisältää Baborin 7 myydyintä tuotetta! Nämä ovat: Collagen Booster Cream, Dual Eye Solution, Retinol Smoothing Toner, Detox Lipo Cleanser, Hyaluronic Acid Ampoules 3 x 2 ml, Enzyme Peeling Balm, Collagen Boost Infusion ja Tightening Cream Mask -kangasnaamio. Tämä on siis todellinen luksussetti, josta lahjansaaja varmasti ilahtuu. Setin löydät *täältä.

Kosmetiikkalahjat

Tässä nyt muutama nosto kivoista kosmetiikkalahjoista. Kosmetiikkalahjat voivat olla välillä hankaliakin valita, mutta nämä lahjat sopivat todella monelle! Lisää valmiita lahjasettejä löydät mm. seuraavista verkkokaupoista: *Nobe, *Bearel, *Skincity ja *Oletkaunis.

Onko kosmetiikkalahja ostoslistalla?

Kuvat: verkkokaupat

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Skincity joulukalenteri 2022: Luukut 1-8

Tehokosteutusta talvi-iholle – Glow Hub The Hydration Hero Serum

 

7 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Hankin itselleni joululahjaksi hajuveden – joka tosin tulee vasta tammikuun puolella – mutta ehkä se riittää kosmetiikasta jouluksi 😀

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Se on kyllä hyvä lahja! Itse käytän hajuvettä ehkä 2 kertaa vuodessa, kun töissä ei voi käyttää niin ei tule kyllä ostettua 😄

  2. villananna kirjoitti:

    Aikanaan kun nuo isommat tenavat olivat vielä siinä 16-17 -vuotiaita, tuli ostettua pussukka, jonne ostin erilaisia kosmetiikka tuotteita, esimerkiksi kiven ja muita tuotteita, jotka soveltui meidän allergisille.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Toi on kyllä kiva idea ostaa pieniä juttuja ja niistä koota lahja 🙂

  3. petra kirjoitti:

    melkein tekisi mieli vinkata näistä miehelle 🙂 vaikka mun iho on kyllä sellainen, että mieluummin kokeilisin tuotteita ennen kuin ostan ’:D

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo sokkona ostamisessa on kyllä omat riskinsä, mutta jos ei allergioita ole, niin aika turvallisesti voi yleensä ostaa kokeiluun. Ja osassa seteistä on juuri matkakokoisia tuotteita, mistä on kiva testailla eikä tarvitse ostaa täysikokoisia tuotteita heti 🙂

  4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    aion ostaa itselleni hajuveden 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *