Hae
Purkkisirkus

Unboxing: Lookfantastic Beauty Egg

*Sisältää mainoslinkkejä

Taas on kosmetiikkaintoilijan harmaa päivä pelastettu! *LF Beauty Egg on täällä ja se on VALTAVA. Ihana turkoosi laatikko pitää sisällään seitsemän yllätysmunaa, joista jokaisesta paljastuu ihana kosmetiikkaylläri. Koko komeus maksaa 76€, mutta sisällön arvo on yli 250€! Ja sisällöstä täytyy sanoa, että kaikki tuotteet tulevat käyttöön. Tuotteita löytyi niin meikkiin ja hiuksiin kuin ihonhoitoonkin. Todella kattava kokoelma ja laadukkaita tuotteita. Ihanaa päästä testaamaan uusia tuotteita.

20190408_195711Pakkauksen ulkoasu on mahtava! Kaunis turkoosi laatikko on pahvinen, mutta yllätyksekseni yllätysmunat ovatkin metallisia! Ajattelin niiden olevan ilmanmuuta myös pahvia. Nämä saa hyvin käytettyä edelleen vaikka lahjapaketoinnissa. Ei näin kaunista pakkausta raaski heittää roskiin.

20190408_195342Ensimmäisestä munasta kuoriutui *Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar. Tämä on todella kiinnostava tuote. En ole koskaan kokeillut tälläistä kasvojenpuhdistus palasaippuaa. Kyseinen versio on ihoa syväpuhdistava. Se sisältää 26 eri mineraalia, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa. Puhdistuspalan sisältämä glyseriini lukitsee ihoon kaiken sen tarvitseman kosteuden sekä tasapainottaa ihon pH:n. Tuoksu on raikas, joten tämä tulee käyttöön heti. Plussaa tulee kätevästä rasiasta, jossa saippuapalaa voi säilyttää!

beauty eggIhonpuhdistukseen liittyen löytyi toinenkin tuote. Nimittäin *FOREO Luna Play! Tämä söpöys on FOREO-perheen pienokainen. Itselläni on ollut jo pari vuotta käytössä FOREO, mutta tätä pienintä en ole kokeillut. Tämä on oivallinen matkalle tai ensimmäiseksi laitteeksi. Ainoa huono puoli tässä on kertakäyttöisyys. Laitetta ei nimittäin voi ladata eikä siihen voi vaihtaa pattereita. Eli kun virta loppuu se loppuu. Roskiin laitetta ei kannata kuitenkaan heittää vaan sitä voi käyttää esimerkiksi siveltimien pesussa silikonialustana!

20190408_195539Pesun jälkeen on luonnollista siirtyä hoitotuotteisiin. Kolmannesta pääsiäismunasta tuli aivan ihana AromaWorks Absolute Eye Serum. Seerumi kosteuttaa ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Se häivyttää tummia silmänalusia sekä silottaa ryppyjä. Seerumi sisältää ihanaa hyaluronihappoa. Tämä on testattava heti!

20190408_195300 Neljännestä munasta löytyi mahtava tuote. *Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix on ylellinen yövoide kasvoille. Tämä on kokopaketin arvokkain tuote. Innostuin tästä heti, koska tykkään yövoiteista. Voide suojaa ihoa vapailta radikaaleja vastaan sekä kosteuttaa ja silottaa ihoa. Täydellinen tuote päättämään ihonhoitorutiini iltaisin.

20190408_195112

Meikkituotteita tuli kaksi, joista ensimmäisenä käteeni osui BareMinerals Good Hydrations Silky Face Primer. Tämä kosteuttava primeri kuulostaa todella kivalta! Se silottaa ihoa ja peittää laajentuneita ihohuokosia. Lisäksi se kosteuttaa ihoa, jolloin meikki levittyy iholle tasaisemmin ja näyttää kauniimmalta. Todellinen tuhkimotuote!

beauty egg

Meikkituotteista toinen oli *Laura Geller Dewdreamer Illuminating Drops. Tuote tuli sävyssä Ballerina. Hehkutuotteet ovat suosikkejani ja tämä merkki on minulle uusi. Nämä hehkupisarat ovat todella monikäyttöiset. Voit levittää ne koko kasvoille meikkivoiteen alle, sekoittaa meikkivoiteeseen tai taputella kasvojen korkeimpiin kohtiin meikkivoiteen päälle. Ihana tuote!

Lopuksi päästään vielä hiustenhoitoon käsiksi, nimittäin viimeisestä pääsiäismunasta tuli jopa kaksi tuotetta hiuksille! Yllätysmunasta löytyi *Color WOW Color Security Shampoo sekä *Dream Coat Supernatural Spray. Hiustuotteita on aina kiva saada, koska olen hieman laiska niitä varta vasten ostamaan. Shampoo puhdistaa käsitellyt hiukset hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Se säilyttää värin kauniina ja hehkuvana.

beauty egg

Toinen tuote oli hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka silottaa hiusta. Silikoniton suihke ei latista hiusta vaan saa sen näyttämään todella hyvältä ja luonnolliselta. Pörröisyys on muisto vain tämän suihkeen käytön jälkeen.

beauty egg

Tässä oli tämä pääsiäisyllätys kokonaisuudessaan. Aika huikea setti! Mielestäni tässä saa rahoilleen hyvin vastinetta ja kaikki tuotteet ovat hyvänkokoisia eikä mitään näytepakkauksia. Ah! Voisin ihailla tuota laatikkoa loputtomiin.

beauty egg


 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Minun korealainen 10 askeleen ihonhoitorutiini

12 kommenttia

 1. Minna M kirjoitti:

  Hieno pakkaus! Mukava kuulla, että olet tyytyväinen saamiisi tuotteisiin. Minä olen hamstrannut kaikenlaisia tuotteita vessan kaappiin. Nyt pyrin käyttämään niitä pois ja teen vain täsmäostoksia.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsekin pohdin hetken tämän hankintaa, mutta vilkaistuani kosmetiikkakaappiin päätin etten sinne ehkä lisukkeita enää tarvitse xD

 3. Sini kirjoitti:

  Voi vitsi toi pakkaus on ihana ja noi sisällötki niin upeita! Kelpais kyllä *.*

 4. Anni kirjoitti:

  Tämä pakkaus on kyllä todella kaunis! Nuo itse tuotteet eivät nyt niin sytyttäneet, mutta en olekaan kosmetiikkaintoilija. 😀 tosi kiva ylläri, että munat onkin jotain muuta kuin pahvia. Ne saa varmasti hyötykäytettyä johonkin, kun ovat niin kauniitakin!

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Mielettömän upea pakkaus. Kaunis pakkaus houkuttelee varmasti ostamaan tämän tuotteen.

 6. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Onpa kaunis pakkaus ja kivan näköisiä tuotteitakin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.