Hae
Purkkisirkus

Dewytree: Uusi korealainen brändi Suomessa!

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen tästä tosi innoissani! Saimme nimittäin juuri Suomen markkinoille uuden korealaisen brändin! Dewytree on perustettu vuonna 2010. Perustusvaiheessa brändi teki paljon yhteistyötä Korean yliopistollisten sairaaloiden ja dermatologien kanssa. Dewytreen missiona on tehdä laadukkaita ihonhoitotuotteita luonnon ainesosista. He käyttävät tuotteissaan edistyksellistä teknologiaa ja paljon luonnon ainesosia, esimerkisi Dewytreen kangasnaamioissa on papaijaa, rosmariinia ja laventelia.

Dewytree

Dewytreeta maahantuo ja myy suomalainen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa *Beautyko. Heidän missiona on löytää uusia kiinnostavia brändejä Suomen markkinoille. Kaikki heidän myymät brändit ovat myös heidän maahantuomia.

Myyntiin tuli nyt ensimmäisessä vaiheessa Dewytree Ultra Vitalizing Snail -sarja, kaviaaria ja kultaa sisältävät silmänympäryslaput sekä kasa ihania kangasnaamioita! Myyntiin on tulossa myöhemmin myös kollageeni ja hyaluronihappo -sarjat. Olen päässyt nyt käyttämään näitä uutuustuotteita ja saatte seuraavassa kuulla mitä mieltä niistä olen.

dewytree ultra vitalizing snail

Olen tosi iloinen, että brändiltä tuli kokonainen etana -sarja! Etanatuotteet ovat niin monipuolisia ja ne sopivat oikeastaan ihan kaikille ihotyypeille. Etanalima uudistaa ihoa ja korjaa sen vaurioita. Se myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereita ja hoitaa ihoa. Etanalima on siis etanoiden liikkuessa tasoille jäävää limaa, joka kerätään talteen ja puhdistetaan. Itse etanalima on hajutonta, mutta näissä tuotteissa on lisätty mieto hajuste. Koreassa etanatuotteet ovat huimassa suosiossa ja niitä käyttää ihan jokainen. Dewytreen Etana -sarjaan kuuluu hoitoneste, seerumi, kevyt emulsiovoide ja paksumpi kasvovoide.

Dewytree

Rakastan hoitonesteitä, koska niillä saa kivasti tuotua lisää kosteutusta iholle varsinkin näin talviaikaan. Dewytree *Ultra Vitalizing Snail Essence Water on täydellinen ihon kosteuttaja. Kevyt hoitoneste imeytyy iholle todella hyvin ja sitä on helppo myös kerrostaa tuomaan iholle runsas määrä täyteläistä kosteutusta. Koostumus on melko juokseva, mutta ei kuitenkaan ihan vesimäinen. Tuotteessa on tuoksua, mutta se haihtuu nopeasti iholle levittämisen jälkeen.

Sarjan seerumi on todellinen tehopakkaus. *Ultra Vitalizing Snail Serum sisältää 78% etanalimaa! Tämä on todella huikea pitoisuus. Tämä ihoa uudistava seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Koostumus on todella miellyttävän geelimäinen, joka imeytyy iholle hyvin jättämättä tahmaista tunnetta. Tämä seerumi on todella hyvä myös anti-age tuotteena. Etanatuotteet yleensäkin korjaavat ihoa ja silottavat juonteita, joten tämän seerumin korkeat pitoisuudet iskevät näihin ongelmiin toden teolla. Seerumi on myös todella iso purkki 70ml! Tästä riittää hemmottelua pitkäksi aikaa.

20200322_123801Sarjassa on myös kaksi kasvovoidetta. *Ultra Vitalizing Snail Emulsion on kevyempi kasvovoide, joka tulee todella isossa pullossa! 120 ml voidetta on todella huikea määrä. Voide sisältää etanaliman lisäksi myös hyaluronihappoa ja shea-voita. Olen tätä voidetta käyttänyt päivävoiteena ja se on sopinut hyvin myös meikin alle. Pumppupullosta voidetta on helppo annostella ja tämän voiteen kohdalla less is more on hyvä ohjenuora. Pieni määrä voidetta riittää mainiosti koko kasvoille lukitsemaan aiemmin laitettujen tuotteiden kosteuden iholle.

20200322_123437

Dewytree etana-sarjan toinen voide on *Ultra Vitalizing Snail Cream, joka on koostumukseltaan paksumpi ja täyteläisempi kuin emulsio. Tätä olen käyttänyt yövoiteena, mutta kuivalla ja ikääntyvällä iholla tämä menee hyvin myös päivävoiteena. Voide sisältää myös shea-voita, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Koostumus on aika jännä! Ei niinkään paksun voidemainen vaan enemmän geelimäinen, mutta ei kuitenkaan mikään ohut geeli. Voide tuntuu iholla tosi kosteuttavalta ja ravitsevalta. Yövoiteeksi tämä on minulle täydellinen. Se myös imeytyy nopeasti iholle. Tämäkin voide on isossa 80ml purkissa.

real gold black pearl eye patch

Etana tuotteiden lisäksi toinen mielenkiintoinen uutuus on Dewytree silmänympäryslaput. *Real Gold Pearl Eye Patch ovat kaviaaria ja helmiuutetta sisältävät silmänympärysnaamiolaput. Purkki sisältää 60 lappua (30 paria). Laput kosteuttavat ja hoitavat silmänympärysihoa. Niitä voi säilyttää myös jääkaapissa, jolloin niiden turvotusta poistava vaikutus tehostuu.

Dewytree

Lapuissa oleva kaviaari on luksusainesosa, joka kosteuttaa ihoa. Helmiuute kirkastaa ja rauhoittaa ihoa sekä edistää silmänympärysihon kimmoisuutta. Naamiolaput sisältävät lisäksi kultauutetta, joka auttaa ihoa kiinteytymään. Laput ovat helppokäyttöisiä.

 1. Aseta laput kuivalle ja puhtaalle silmänympärysiholle.
 2. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia.
 3. Poista laput ja taputtele iholle jäänyt seerumi silmänympärysiholle.
 4. Viimeistele silmänympärysvoiteella.

20200322_122955

dewytree kangasnaamiot

Beautykon valikoimiin tuli useita Dewytreen kangasnaamioita. Näiden hinnat ovat 2,99-4,99€. Ovat siis hieman hintavampia, mutta eivät missään tapauksessa mitään huippukalliita. Näissä on kuitenkin ihanaa luksuksen tuntua, koska naamioiden kangas on hieman ylellisempi ja naamioiden ainesosat ovat piirun verran ylellisempiä. Dewytree *Deep-sarjan naamiot sisältävät papaijaa, joka kuorii ihoa kevyesti. Mukana on myös mielenkiintoisia ainesosia kuten rosmariinia ja bergamottia.

20200322_123912

*Melting Chou -naamiot tuovat luksusta ihonhoitoon. Niissä oleva seerumi on maitomainen, joka ihan sulaa iholle.

*Help Me -naamiot ovat hieman edullisempia, kuin nämä kaksi muuta. Näissä on kuitenkin ihana geelimäinen seerumi ja naamio myös istuu kasvoille hyvin!

Dewytree

Odotan innolla myös seuraavia tuotesarjoja myyntiin! Dewytree on todella kohtuuhintainen ja laadukas korealainen brändi. Etana-tuotteissa on myös runsaasti etanalimaa, joten vaikutukset on hyvät. Nyt kannattaa siis tutustua tähän uutuusbrändiin! Kun lisäät kassalla koodin PURKKISIRKUSSONJA saat 3€ lisäalen koko ostoskorin hinnasta. Saat myös ilmaiset postikulut yli 30€ tilauksiin sekä kaupan päälle hiuspannan ja Eyenlip Green Tea -kangasnaamion yli 50€ tilauksiin!! Koko Dewytree-valikoiman näet *täältä.

 

oletko koskaan kokeillut etana-tuotteita?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kaksoispuhdistus Skinfoodin tuotteilla

Eyenlip -uutuus: Jeju Volcanic Clay Toks Bubble Pack

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Etana-tuotteita kyllä, tätä sarjaa en – vielä 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tykästyin kyllä näihin! Tosi riittosat tuotteet ja tuntuu iholla hyvältä 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  En ole testannut etanatuotteita, enkä mitään Korealaisia kauneustuotteita. Viimeisin kosmetiikkaostos on Puolasta Wieliczkan suolakaivokselta. Ostin suolakuorinta-aineen 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  En ole kokeillut – ja naamiot tai pitkään kasvoilla olevat muut tuotteet ovat minulle nou nou. Juuri sain yhden Bodyshop -ostoksen kylkiäisenä postissa myös jonkun naamion, mutta hetken mietittyäni heitin sen avaamatta roskiin, sillä tiesin, että vaikka laittaisin sen kylppärin kaappiin odottamaan käyttöä, niin sinne se jäisi.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo kaikki ei naamioista välitä. Etanatuotteet on kyllä ihania!

 4. Marjo kirjoitti:

  Etana-tuotteita olen minäkin kokeillut ja ihan mielenkiintoisia olevia.
  Tämä sarja on itselleni vieras mutta mielelläni voisin kokeilla näitä etanatuotteita.
  Pakko myöntää, että vierastin ensin ajatusta ”etanoista” mutta ne todella toimivat.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Monille etanatuotteet kuulostavat aluksi aika oudolta ja jopa vastenmieliseltä! Mutta moni myös tykästyy niihin kunhan rohkenee kokeilemaan!

 5. Iina / MouMou kirjoitti:

  Meidän äiti vannoo etanatuotteiden nimeen ja hänen ihonsa on niin hyvässä kunnossa, että alan itsekin harkita kokeilemista. 🙂

  http://moumou.fi

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Ehdottomasti kannattaa kokeilla! 🙂 Olen myös itse hullaantunut näistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.