Hae
Purkkisirkus

Esittelyssä: The Skin House ja Mizon -uutuudet

Alkukuusta pääsin tutustumaan korealaisen kosmetiikan uutuuksiin. Yllätyspaketin minulle toimitti ihana korealaisen kosmetiikan verkkokauppa Bearel! Bearel on suomalainen verkkokauppa, jonka jatkuvasti laajentuva valikoima ihastuttaa tälläistä K-Beauty -intoilijaa. Bearelin takana on siskokset Janika ja Nina. He ovat parin vuoden aikana saaneet kehitettyä verkkokaupan valikoimaa laajemmaksi ja uutuuksia tulee koko ajan lisää. On mahtavaa tehdä yhteistyötä suomalaisten huipputekijöiden kanssa!

Yllätyspaketti piti sisällään ihania uutuuksia The Skin Houselta ja Mizonilta. The Skin House on uusi tuotemerkki Bearelin verkkokaupassa ja ylipäätään Suomen markkinoilla. Merkin takana on eteläkorealainen Noksibcho Pharmaceutical, joka on valmistanut ihonhoitotuotteita jo vuodesta 1979, joten tuotteiden korkea laatu on taattua. Heillä on tärkeitä arvoja, kuten rehellisyys, erinomaiset ainesosat ja asiakkaiden tyytyväisyys. The Skin Housen tuotteet ovat täynnä luonnon ainesosia ja turvalliset sekä tehokkaat ihonhoitotuotteet on kehitetty ylläpitämään ihon hyvinvointia ja nuorekkuutta sekä ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Mizon on merkkinä suomalaisille tunnetumpi. Laadukkaat tuotteet ovat päässet jo monien verkkokauppojen valikoimiin ja ne lukeutuvat myös monien ehdottomiin suosikkeihin. Vuodesta 2000 alkaen merkki on panostanut kauneustuotteiden tutkimus- ja kehittämistyöhön. Tuotteet ovat todella ihoystävällisiä ja innovatiivisia. Mizonilla on yli 15 patenttia, joten korkea laatu sekä edistyksellisyys on taattua.

The Skin House Vital Bright -sarjasta sain kokeiluun seerumin ja creamin eli paksumman kasvovoiteen. Tuotelinja soveltuu kaikille ihotyypeille. Ne kirkastavat ihoa sekä tasoittavat ihon sävyä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tuotteiden sisältämät hedelmäuutteet hoitavat ja energisoivat ihoa. Ne sisältävät useita ravintorikkaita ainesosia, kuten acai-marjaa, sitruunaa, mustikkaa ja mulperinmarjaa. Sarjan tuotteet ovat raikkaan oransseissa lasipurnukoissa.

Seerumi on ehdottomasti suosikkini! Sen koostumus on TODELLA geelimäisen paksua. Siis todellakin jämäkkää. Kasvoille levitettäessä se kuitenkin sulaa ihanan juoksevaksi ja imeytyy iholle täydellisesti. Tuoksu on raikkaan sitruksinen. Kasvovoide on juuri sopivaa sekaiholleni. Ei liian paksua, mutta kuitenkin tarpeeksi kosteuttava. Voiteessa on sama sitruksinen tuoksu kuin seerumissa. Tykkään kyllä kovasti!

Sain testiin myös The Skin House Aloe Water Mist -kasvosuihkeen. Nämä suihkeet ovat todella pinnalla nyt ja olen myös itse löytänyt ne osaksi ihonhoitorutiiniani. Tämä Aloe Water Mist on kosteuttava ja rauhoittava suihke, joka sisältää kosteutta sitovaa aloen lehtiuutetta, antioksidantteja sisältävää acai-marjan uutetta, ihoa virkistävää guaranaa sekä rauhoittavaa ja puhdistavaa teepuu-uutetta. Suihketta voi käyttää aamulla ja illalla sekä pitkin päivää lisäkosteutuksena. Suihke on tarkoitettu kuivalle, herkälle ja normaalille iholle. Mielestäni se kuitenkin soveltuu kaikille tuomaan lisäkosteutusta varsinkin näin talviaikaan. Suihke on melko neutraalin tuoksuinen ja miellyttävä iholla. Ainut miinus tulee melko runsaasta suihkemäärästä. Toisissa suihkeissa on hienojakoisempi suihke kuin tässä. Joten en tätä kyllä meikin päälle suihkisi, koska kasvot jäävät todella märiksi tämän jälkiltä. Olen käyttänyt tätä iltarutiinissa, jolloin hieman kosteampi suihke ei haittaa. The Skin Housen tuotteita löytyy lisää täältä.

Paketti sisälsi myös kangasnaamio uutuuksia Mizonilta. Nämä Joyful Time Essence -naamiot ovat hyviä perusnaamioita, joista löytyy jokaiselle varmasti oma suosikki. Itse sain testiin Snail, Pomegranate ja Green Tea versiot. Kaikki naamiot ovat hieman erilaisia ja erilaisiin iho-ongelmiin tarkoitettuja. Itse kangasnaamio on tarpeeksi ohut, jotta se asettuu tiiviisti kasvoille. Pussi sisältää myös runsaasti geelimäistä essenceä, jota riittää hyvin kasvoille levitettäväksi. Ihastuin kyllä näihin naamioihin kovasti! Ehdottomasti tulee ostettua näitä lisää. Lisää Mizonin tuotteita löytyy täältä.

Bearel-verkkokauppa on todella asiakasystävällinen ostospaikka. Kaikki valikoimissa olevat tuotteet ovat korkealaatuisia korealaisia merkkejä, joten korealaiseen kosmetiikkaan tutustumisen voi aloittaa luottavaisin mielin. Postitus on myöskin nopeaa! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan 🙂

Onko Bearel tuttu verkkokauppa?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.