Hae
Purkkisirkus

Glossybox kesäkuu – World of Beauty

*Sisältää mainoslinkkejä

On päästy kesäkuuta jo puoleen väliin! Glossybox kesäkuu on myös saapunut. Monien kesälomareissut ulkomaille menivät mönkään koronan vuoksi. Tämän kuun Glossybox sisältääkin kauneustuotteita ympäri maailmaa, jolloin voit nauttia niistä omalla kotisohvalla! Mukana oli taas useampi mielenkiintoinen tuote.

20200613_200200

Bang beauty felt tip precise eyeliner (18€)

Näitä eyelinereita on tullut aika tiheään erilaisista bokseista. Enkä niitä juurikaan käytä. Tämä on tussimallinen, jossa kärki on kyllä tosi ohut. Kaunis hopeinen kynä kutsuu tarttumaan tähän! Brändi on amerikkalainen. Tuote tuli täysikokoisena.

20200613_200508

trifle cosmetics lip & cheek jam (13,50€)

Tämä on hauska tuote. Brittiläiseltä brändiltä on tullut ennenkin tuotteita. Tämä hauska pipettipullo tuo väriä sekä poskille että huulille. Tummanpunainen sävy tuo huulille kivan sävyn, joka näyttää luonnolliselta. Sävy myös pysyy huulilla hyvin syömiset ja juomiset. Siis ihan täydellinen kesään! Tuote tuli täysikokoisena.

glossybox kesäkuu

de bruyère after sun gel aloe vera (19€)

Kesään kuuluu ehdottomasti myös after sun -tuotteet. Tämä ranskalainen brändi on ollut aiemminkin edustettuna boksissa. Aloeta sisältävä after sun geeli on aina perustuote, mutta tuubi on kaunis ja siihen tulee tartuttua usein. Geeli imeytyy iholle todella hyvin! Aloe on ihoa kosteuttava ja rauhoittava ainesosa, joka on varmasti kovassa huudossa hellepäivien jälkeen. Tuote tuli täysikokoisena.

glossybox kesäkuu

senhor do bonfim sea water hair spray (18€)

Tämä brändi on minulle täysin vieras. Suolasuihke on ikonen kesän tukkatuote. Olenkin halunnut pitkään kokeilla sitä ja nyt siihen on hyvä tilaisuus. Suolasuihkeella saa hiuksiin hieman rakennetta, Näin niitä on helpompi työstää ja saat luotua itsellesi täydellisen rantatukan! Tuote tuli täysikokoisena.

glossybox kesäkuu

oryza beauty opaline flawless highlighter (22€)

Tämä on myös uusi brändi minulle! Kiva kun tulee uusia kokeiluun. Puikkomallinen highlighter on helppo tuote kesällä. Puikosta on helppo sipaista hohdetta poskipäille! Sain puikon sävyssä ”Champange Pearl”. Pronssinen sävy tuo kaunista korostusta hieman ruskettuneelle iholle. Ihan vaalealla iholla puikkoa voi käyttää bronzerin tavoin. Tuote tuli matkakokoisena.

glossybox kesäkuu

oslo skin lab the solution anti-wrinkle collagen (56,90€/28kpl)

Oslo Skin Labin kollageenijauhe on minulle jo ennestään tuttu tuote. Olen tuotetta myös käyttänyt säännöllisesti ja voit lukea minun kokemuksia tuotteesta aiemmasta postauksestani. Saimme näitä annospusseja 5 kpl. Yksi annospussi on päiväannos.

20200613_200232

Glossybox kesäkuu toi mukavan vaihtelevan kattauksen tuotteita eri maalaisilta brändeiltä. Mukana oli kivasti tuotteita sekä ihonhoitoon että meikkaukseen ja hiuksille. Jos kiinnostuit itse tilaamaan Glossyboxin, pääset tutustumaan siihen *täältä.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox toukokuu – Wild Thing

Glossybox huhtikuu – Spring Blossom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.