Hae
Purkkisirkus

TOP 3: Parhaat Skinfoodin kasvokuorinnat

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen kokeillut varmasti kymmeniä kasvokuorintoja. Monilla on tietyt vaatimukset kuorinnan suhteen. Olen aina kannattanut rakeettomia kuorintoja, mutta tutustuttuani Skinfoodiin, huomasin, että rakeellinen kuorinta voi olla yhtä hyvä! Skinfoodilta löytyy monipuolisesti erilaisia kasvokuorintoja kaikkiin tarpeisiin. Tässä tulee minun suosikki kasvokuorinnat!

20200410_115309

1. black sugar strawberry mask wash off

Hurahdin tähän kuorintaa heti, kun sitä ekaa kertaa kokeilin! Kuorinta sisältää mustaa sokeria sekä suomalaista mansikkaa. Sen tuoksu on aivan ihana! Jos tykkäät mansikkahillosta, niin tykkäät tästäkin! Tämä on oikeastaan kuorinta/naamio, koska tämän voi antaa vaikuttaa kasvoilla noin 10 min ennen pois pesemistä.

kasvokuorinnat

Kuorivina ainesosia on musta sokeri sekä mansikan siemenet. Kosteutusta iholle tuo mustan sokerin mineraalit sekä mansikkaöljy. Iho tuntuu ihanan pehmeältä eikä kuorinta ole liian voimakas. Tämä sopii loistavasti myös kuivalle iholle.  Sokeri ei tunnu liian kuorivalta, koska se osittain sulaa iholle.  Kuorinnnan löydät *täältä!

käyttö:

 • Levitä kasvojen pesun jälkeen kosteille kasvoille
 • Hiero kevyesti pyörivin liikkein
 • Anna vaikuttaa 10-15 min.
 • Huuhtele haalealla vedellä

2. rice mask wash off

Ykkösen ja kakkosen välillä oli todella vaikea päättää. Koska tämä riisikuorinta on myös aivan ihana! Aluksi ajattelin tämän olevan täynnä kovia riisinjyviä, mutta se ei pidä todellakaan paikkaansa. Kuorinnnan koostumus on mansikkakuorintaa notkeampi ja tuoksu on raikas. Riisi kirkastaa ja hoitaa ihoa. Riisi sisältää myös E-vitamiinia, joka vähentää ikääntymisen merkkejä.

kasvokuorinnat

Koostumus oli todellinen yllätys, kun sitä ensimmäistä kertaa kokeilin. Kuorivat rakeet ovat todella pehmoisia ja hellävaraisia. Ne näyttävät pieniltä silikonipalloilta. Koostumuksesta tulee mieleen myös Helmipuuro pienemmässä koossa vain! Tämä tuote on myös yhdistetty kuorinta/naamio, joten tämänkin on hyvä antaa vaikuttaa iholla noin 10 min ennen pesua. Iho tuntuu kirkkaalta ja pehmeältä tämän kuorinnan jälkeen. Jos kaipaat todella hellävaraista kuorintaa, niin kokeile tätä. Löydät kuorinnan *täältä.

käyttö:

 • Levitä kasvojen pesun jälkeen kuivalle iholle
 • Hiero kevyesti pyörivin liikkein
 • Anna vaikuttaa 10-15 min.
 • Huuhtele haalealla vedellä

20200410_113757

3. black sugar perfect essential scrub 2x

Kolmantena listalla on yksi Skinfoodin kulttituotteista. Tämä perinteinen sokerikuorinta on kyllä kaiken kehujen arvoinen. Kuorinta sisältää siis mustaa sokeria, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon iholta.

kasvokuorinnat

Tässäkin tuotteen tuoksu on todella ihana. Mulle tulee mieleen Coca Cola. Tuotteen koostumus on aika jämäkkä, mutta se sulaa käsissä pehmeämmäksi ja sitä on helppo levittää kasvoille. Sokerikiteet kuorivat ihoa hellävaroen. Iho tuntuu tämän jälkeen todella pehmoiselta ja tasaiselta. Tämä sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Jos siis kaipaat kunnollista, mutta hellävaraista kuorintaa, niin tämä on sinua varten! Kuorinnan löydät *täältä!

käyttö:

 • Levitä kasvojen pesun jälkeen kostealle iholle
 • Hiero kevyesti pyörivin liikkein
 • Huuhtele haalealla vedellä

20200410_114327

Nämä kasvokuorinnat ovat nykyään vakiokamaa mun ihonhoitorutiinissa! Skinfoodia maahantuo ja myy Beautyko-verkkokauppa. Heidän valikoimissaan on myös kaksi muuta brändiä: Eyenlip ja Dewytree. Saat nyt kaikista Beautykon verkkokaupan tilauksista 3€ lisäalennuksen koodilla PURKKISIRKUSSONJA. Saat koodilla myös aina kaikki voimassa olevat tarjoukset! Yli 30€ tilaukset ilman postikuluja.

 

kuuluuko kasvokuorinnat sinun ihonhoitorutiiniisi? mikä on suosikkisi?

 

sinua saattaa kiinnostaa myös:

DEWYTREE: UUSI KOREALAINEN BRÄNDI SUOMESSA!

SKINFOOD – KOREALAISTA RUOKAAN PERUSTUVAA IHONHOITOA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.