Hae
Purkkisirkus

SKINCITY skincare – Kosmetologien kehittämä ihonhoitobrändi

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihonhoito voi tuntua joskus monimutkaiselta. Uusia brändejä tulee myyntiin jatkuvasti ja vanhoihinkin tulee jatkuvasti uutuustuotteita. Usein puhutaan myös aktiiviaineista ja muusta nippelitiedosta, joihin pitäisi perehtyä hieman enemmän osatakseen hyödyntää niitä ihonhoidossa kunnolla. Nyt Skincity on keksinyt tähän loistavan ratkaisun. He ovat kehittäneet 8 vuoden ajan ihonhoitotuotteiden sarjaa, joka on koostettu asiakkaiden toiveiden pohjalta.

20191111_201330SKINCITY skincare sisältää monipuolisesti tuotteita kaikenikäisille ihoille. Tuotteiden pakkaukset ovat selkeät ja niissä on todella hyvin näkyvissä tuotteen sisältämät aktiiviaineet ja miten ne vaikuttavat ihoon. Pakkauksissa on myös ihan suomenkieliset käyttöohjeet, jolloin käyttömukavuus senkun kasvaa. Sarjan kaikki tuotteet on valmistettu Ruotsissa laadukkaista ainesosista ja todellisella ammattitaidolla. Kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia sekä ainesosat ovat vastuullisesti valittuja luontoa kunnioittaen.

SKINCITY skincare ei sisällä mitään turhaa. Huolella koostetun kokonaisuuden jokaisella tuotteella on tarkoitus. Sarjaan kuuluu öljypohjainen puhdistusbalm sekä vaahtoava vesipohjainen puhdistusaine. Näiden lisäksi mukana on kaksi erilaista kemiallista kuorintaa, 6 erilaista seerumia eri ihotyypeille, kaksi päivävoidetta, yövoide, yönaamio, savinaamio sekä kosteuttava naamio. Näistä voi itse räätälöidä tai antaa kokeneen kosmetologin räätälöidä itselleen sopiva kokonaisuus.

 

Yksi parhaita juttuja on tuotteiden mukana tulevat numerotarrat, joilla voit merkata jokaisen tuotteen sen käyttöjärjestyksen mukaan! Tarrat tulevat veloituksetta sarjan tuotteiden mukana. Tarrojen avulla on helpompi muistaa missä kohtaa rutiinia mikäkin tuote kuuluu käyttää.

20191102_131100Skincity on tullut Suomen markkinoille noin vuosi sitten. Olen täysin ihastunut heidän *nettisivuihin. Heillä on siellä täydellinen nykyajan kosmetologin etävastaanotto, jossa voit tehdä ihotestin ja sen perusteella koulutettu kosmetologi suosittelee sinulle tuotteita. Voit itse päättää mitä niistä ostat kokeiluun. Sivuilta löytyy myös paljon tietoa erilaisista iho-ongelmista sekä laaja valikoima eri brändien tuotteita. Sivuilla voit myös chattailla kosmetologin kanssa ja saada neuvoja tuotteisiin tai iho-ongelmiin liittyen.

skincity skincareTein itsekin heidän *Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini -ihotestin. Valitsin siinä tuotesarjaksi SKINCITY skincare ja sain parin päivän päästä kokonaisen ihonhoitorutiinin tuotesuosituksineen sähköpostiin, jonka oli koostanut heidän oma kosmetologi. Tämä kaikki on täysin ilmaista! He lähettivät tuotteet minulle ja otin ne innolla testiin. Oma ihoni on pintakuiva sekaiho, joka punoittaa herkästi. Lisäksi minulla on laajentuneita ihohuoksia ja mustapäitä. Sain seuraavat tuotteet oman ihotestini vastausten perusteella:

  1. *Soft Foaming Cleanser -puhdistusvaahto
  2. *Luminous Licorice Toner -kasvovesi
  3. *Clear Pore Resurfacer -happokuorinta
  4. *First Concentrate -kaikkiin rutiineihin sopiva seerumi
  5. *Soft Calming Second Concentrate -herkän ihon rauhoittava seerumi
  6. *24H Light Emulsion -normaalin ja sekaihon päivävoide

 

 

Olen nyt käyttänyt tuotteita pari viikkoa ja tykkään näistä kovasti. Näiden tuotteiden lisäksi olen täydentänyt rutiinia öljyputsarilla, hoitonesteellä sekä silmänympärysvoiteella. Suosikkituotteekseni nousi sarjan aivan ihana Luminous Licorice Toner! Iso pakkauskoko (200ml), pumppupullo ja hajusteeton koostumus ihastuttavat. Kasvovesi on ihoa rauhoittava, kosteuttava ja se sisältää probiootteja, kamomillauutetta, rohtosammakonputkea sekä lakritsijuurta. Kasvovesi ei ole ihan vesimäistä vaan hieman paksumpaa. Tuote on todella riittoisa ja sitä riittää vajaa yksi pumppaus kerrallaan. Tuotetta voi hyvin myös kerrostaa kasvoille. Tällöin kannattaa ottaa vajaita pumpullisia aina yhteen kerrokseen.

20191111_201519

 

skincity skincareOlen myös hyvin ihastunut Clear Pore Resurfacer -kuorintaan. Kyseessä on kasvoille jätettävä happokuorinta. Tässä on 5% AHA/PHA- ja 2% BHA- happoja. Olen aloittanut tämän käytön varovasti 2 kertaa viikossa, jotta iho ei ärsyyntyisi. Ihoni on kyllä tottunut happokuorintoihin, mutta uusien kuorintojen kanssa olen aina hieman varovainen. Kun iho tottuu tähän kuorintaan, sitä voi käyttää melkein päivittäin, jolloin iho pysyy kauniina ja ihohuokoset puhtaana. Annostelu on helppoa pipettipullon ansiosta!

20191114_201935Myös rutiiniini kuuluvat seerumit ovat todella ihania! First Concentrate on melko juokseva ja se imeytyy iholle hetkessä. Tämä seerumi on tarkoitettu ihan jokaiseen ihonhoitorutiiniin. Se sisältää 10% niasiiniamidia sekä glyseriinia, pantenolia ja hyaluronihappoa. Lisäksi siinä on mm. kauransiemenöljyä ja lakritsinjuuriuutetta sekä C-vitamiinia. Seerumi kosteuttaa, jälleenrakentaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Se soveltuu kaikille ihotyypeille.

skincity skincareEnsimmäisen seerumin lisäksi jokainen voi valita omalle ihotyypille sopivan kakkosseerumin tehohoitamaan omia iho-ongelmia. Minulle valikoitui rauhoittava Soft Calming Second Concentrate. Tämä seerumi sopii herkästi punoittavalle ja reagoivalle iholle. Se rauhoittaa ja viilentää ihoa. Seerumi sisältää kauraa, keramideja ja bisabololia. Koostumukseltaan tämä on geelimäistä, mutta hieman paksumpaa kuin ykkösseerumi. Molempia seerumeja voi käyttää aamuin illoin. Löydät sarjan kaikki tuotteet *täältä.

 

Mikä on oma suosikkisi ihonhoitobrändeistä?

 


SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Keratosis pilaris – Kosmeettinen ihosairaus

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

The Body Shop: Joulun ihmemaa

2 kommenttia

  1. Elina / Kerroksia kirjoitti:

    Oi, tuo kasvovesi sekä kuorinta (ikään kuin tarvitsisin niitä nurkkiin enää enempää) kuulostavat tosi hyvältä! Minun tämänhetkisiä suosikkibrändejäni taitavat olla Atopik ja Novexpert 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.