Hae
Purkkisirkus

Beauty Sale by Matsmart – Kosmetiikkaa huippuedullisesti

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt on tulossa jotain tosi mielenkiintoista kosmetiikan saralle! Hävikkiruokakauppa Matsmart lanseeraa huomenna 22.5. Beauty Sale by Matsmart. Matsmartin sivuille siis avautuu uusia osio, joka on täynnä kosmetiikkaa! Ja kaikki tuotteet ovat 50-80% alennuksessa!

20190310_110008Tämä on mielestäni huippu juttu. Usein monissa kosmetiikkabrändeissä on vain hetken myynnissä olevia sarjoja sekä eri vuodenaikoihin myynnissä olevia sarjoja, jotka on saatava myytyä pois seuraavien tieltä. Usein alennusmyyntiin riittää vain pakkauksen ulkoasun muutos. Tämän kaltaisia tuotteita on siis myynnissä huomisesta lähtien Beauty Sale by Matsmart -sivulla.

Tarjolla tulee olemaan niin meikkejä kuin ihonhoito- ja hiuskosmetiikkaa. Tunnetuimpia brändejä mitä on paljastettu ovat: Loreal Paris, Maybelline ja Gliss. Mainoskuvissa näkyy myös kynsilakkoja ja muuta ihanaa, joten kannattaa käydä kurkkimassa. *Täältä pääset tutustumaan sivuihin! Samasta paikasta voit myös tilata uutiskirjeen, jolla saat 5€ alennuskoodin käytettäväksi kyseisessä verkkokaupassa. Beauty Sale by Matsmart on käynnissä vain rajoitetun ajan, joten kannattaa kurkkia heti huomenna valikoimaa ja napata parhaat päältä!

Ei kannata unohtaa myöskään Matsmartin ruokapuolta, josta olen itse tilannut jo useamman kerran kuivakaapin sekä herkkukaapin täydennystä. Mukana on myös jopa apteekkituotteita sekä vauvanruokia! *Kurkkaa täältä ruokapuolen laaja valikoima!

 

 

Onko Matsmart tuttu?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox toukokuu – Pink Spring

Bette Box toukokuu – Create Your Own Sunshine

10 kommenttia

 1. Anne kirjoitti:

  Ohhoh! Ja kuulostaa kyllä näin ennakkoon hyvältä, niinkuin hävinkin torjunta ylipäänsäkin.

 2. Emma kirjoitti:

  On sen verran tuttu, että olen kuullut siitä ruokapuolesta, mutta en kosmetiikasta! Sehän voisi olla kivakin juttu 🙂

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Matsmart on erittäin tuttu ja ihan mahtavaa tämä uudistus. Meen heti katsomaan 😀

 4. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Kiitti vinkistä! Matsmart on tuttu ennestään. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

 5. Noora kirjoitti:

  Täytyypä käydä testaamassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.