Hae
Purkkisirkus

Kauneusbloggaajien joulukalenteri: luukku 24

kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019

Kuva: Laura Loukola

Ihanaa joulua kaikille! Joulukalenterin luukut on aukaistu ja tänään on vuorossa Kauneusbloggaajien joulukalenterin viimeinen luukku. Tämä löytyy kaikista osallistuvista blogeista. Aiheena meillä on Parasta kaupungissani jouluna.

Tämä aihe sai minut miettimään aikaisempia jouluja ja niiden viettämistä. Olen kotoisin Järvenpäästä, mutta en ole siellä viettänyt jouluja kuin vasta murrosiässä. Lapsuuden joulut vietimme Seinäjoella mummolassa tai tädin luona. Näistä jouluista on lämpimät muistot! Oli kiva, kun lähisuku oli koolla ja vietimme aikaa yhdessä.

Vanhempana vietimme jouluja Pohjanmaalla melkeimpä vuorovuosin kotikaupungin kanssa. Tuntui silti aluksi hassulta viettää joulua kotona vain omalla perheellä eli minä, sisko ja äiti. Isommalla porukalla joulun tunnelma tulee ihan eri tavalla.

20191223_195416

Viimeksi olen viettänyt sukujoulua 3 vuotta sitten. Nykyään asun avomieheni kanssa Hyvinkäällä ja olemme viettäneet aaton vuorovuosin minun perheen kanssa ja hänen perheen kanssa. Tämä tyyli on sopinut hyvin. Olen melkein aina tottunut lähtemään aattona jonnekin kylään ja niin teemme tänäkin vuonna.

En ole juurikaan tutustunut Hyvinkään joulun ajan tarjontaan vaikka sitä on varmasti vaikka kuinka. Joulu on minulle rauhoittumista enkä kovinkaan paljon juokse kaupungilla erilaisissa tapahtumissa. Hyvä ruoka ja hyvä seura riittää mainiosti.

Käy ihmeessä lukemassa myös muiden mukana olevien bloggaajien joulufiiliksiä tämän päivän luukusta! Listaan tähän alle vielä kaikki mukana olevat blogit:

 1. Gingerbiscuit
 2. Glitteri addikti
 3. Charming Nails
 4. Laura Loukola
 5. Beauty by Ida M
 6. Meikkiholisti
 7. Blinger shimmer
 8. Keyword: Love
 9. Virve Fredman
 10. Miten niin liikaa?
 11. Strokes of Color
 12. Paletilla
 13. Dioriina
 14. Viilankantolupa
 15. Glitz & Glam
 16. Rouva Kameleontti
 17. Nena Sofia’s
 18. Maria Glow
 19. Miss Aria
 20. hannamaria
 21. Purkkisirkus – eli minä!!
 22. Huulipunamania
 23. Kerroksia
 24. Yhteinen luukku!

 

Rauhallista joulua teille kaikille!

 

 

LUE MYÖS:

Kauneusbloggaajien joulukalenteri: luukku 21 Beautyko arvonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.