Hae
Purkkisirkus

Ostokseni Verkkokauppakeskus Stoorlasta

Pari viikkoa sitten sain tutustua uuteen verkkokauppakeskus Stoorlaan. Tilasin muutamia itseäni kiinnostavia tuotteita ja voisin nyt hieman tarkemmin esitellä ostoskorini sisältöä. Löysin monta kivaa tuotetta, jotka yllättivät tehokkuudellaan. Aikaisemman postauksen Stoorlasta löydät täältä!

OGX Lavender Platinum Shampoo ja Hoitoaine

Olen nykyään todella kiinnostunut blondeille tarkoitetuista hiustuotteista. Hyvä shampoo ja hoitoaine ovat avainasemassa kauniin vaalean värin ylläpitämiseksi. Erityisen kiinnostavia ovat vaaleaa väriä kirkastavat tuotteet. Bongasin Stoorlan laajasta shampoovalikoimasta OGX Lavender Platinum shampoon. Tuote vaikutti niin hyvältä, että oli pakko tilata myös samaa sarjaa oleva hoitoaine. Tämä uutuussarja on tarkoitettu vaaleille hiuksille. Väriä kirkastava ja keltaisuutta poistava shampoo tuoksuu laventelille.  Tuotteiden sisältämä laventeliöljy pehmentää hiuksia sekä antaa kiiltoa. Vaaleita hiuksia kirkastavana ainesosana on kamomillauutetta. Nämä eivät siis ole hopeatuotteita vaan kirkastavia ja keltaisuutta poistavia tuotteita. Tuotteissa on myös UVA/UVB suoja.

Olen nyt muutaman kerran käyttänyt näitä ja tykkään näistä kovasti. Itse käytän välillä hopeatuotteita, mutta pääasiassa vain kirkastavia tuotteita. Hiuksiin jäi ihana laventelin tuoksu ja ne tuntuvat todella pehmeiltä. Suosittelen tutustumaan näihin vaalean värin kirkastajiin sekä muihin OGX-tuotteisiin.

OGX Keratin Oil Kuivaöljy

Sain tilaajalahjaksi myös hiusöljyn. Kyseessä on OGX-sarjan Keratin Oil kuivaöljy. Olen käyttänyt jo pitkään erilaisia hiusöljyjä latvoissa, joten oli kiva saada uusi tuote testiin. Tämä öljy sisältää keratiinia, joka auttaa suojaamaan hiuksia katkeamiselta ja haaroittumiselta. Se vahvistaa hiuksia ja sopii erityisesti käsitellyille hiuksille. Keratiini Proteiini vahvistaa jokaista hiusta lisäten elastisuutta ja ehkäisee näin hiusten katkeamista. Lisäksin tuotteessa on myös Argan öljyä, joka hoitaa ja silottaa, tuoden pehmeyttä ja loistoa.

Tämä hiusöljy eroaa aiemmin käyttämistäni öljyistä käyttötavallaan. Tämä on kuivaöljy, joka on pumppupullossa. Öljyä suihkutetaan kuiviin hiuksiin viimeisenä tuotteena. Suihke on todella hienojakoista eikä jätä hiuksia rasvaiseksi. Tuoksu on myös todella hyvä! Rakastuin tähän kuivaöljyyn välittömästi.

Formula 10.0.6 Total Take Away Kupliva Savinaamio

Rakastan naamioita ja ostoskoriin oli saatava joku uusi tuttavuus. Formula 10.0.6 -merkki on ollut nyt esillä aika paljon ja halusin myös päästä kokeilemaan heidän tuotteitaan. Heillä on monia kivan kuuloisia naamioita joista valitsin tällä kertaa Total Take Away Kuplivan Savinaamion. Kupliva naamio kuulostaa todella hauskalta, joten se oli pakko saada. Naamion savivaahtohiukkaset irrottavat ihosta epäpuhtauksia ja puhdistaa ihohuokoset myös syvältä.

Naamio on kivassa pumppupullossa, josta annostelu on helppoa. Naamiota levitetään hieman kostutetulle kasvojen iholle ja annetaan vaikuttaa 2-5 minuuttia. Naamio alkaa kuplimaan päästyään kosketuksiin ilman kanssa. Tämä kuplinta tuntuu hieman kutittavalta, mutta hauskalta. Vaikutusajan jälkeen naamiota hierotaan vielä hellävaroen kasvoilla ennen kuin se pestään pois. Iho jää todella pehmeäksi! Rakastan tätä naamiota.

Kokostar Foot Moisture Pack (Mint)

K-Beauty on lähellä sydäntäni, joten ostoskoriin lähti myös pari korealaista tuotetta. Ensimmäinen niistä on Kokostar Foot Moisture Pack. Tämä on kosteuttava naamio jaloille. Paketti sisältää kertakäyttöiset naamiota sisältävät sukat, jotka laitetaan pestyihin, kuiviin jalkoihin. Niiden annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen sukat poistetaan ja ylimääräisen naamion hierotaan jalkoihin.

Naamio tuoksuu todella hyvältä ja jalat tuntuivat todella kosteutetuilta naamion jälkeen. Sukat ovat todella helppokäyttöiset eivätkö sotke ollenkaan. Näillä saa kesäjalat kosteutetuksi! Samalta merkiltä on myös kuorintasukkia, joita voin myös suositella kovasti.

Kokostar Lip Mask Mint Grape

Toinen korealainen tuote ostoskorissani oli Kokostar Lip Mask Mint Grape. Näitä on pitänyt kokeilla jo pitkään ja nyt viimein sain sen itselleni. Hydrogeelinaamiot kosteuttavat huulia tehokkaasti. Naamiossa käytetty piparmintun lehdistä uutettu vesi virkistää ja rauhoittaa ihoa. Vihreä tee -uute on antioksidanttinen, ja kosteuttaa, pehmentää ja uudistaa huulten ihoa.

Naamio on hauska ja helppo käyttää. Naamio vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen seerumi sivellään huulille. Tuoksu on kivan minttuinen ja se todella hoitaa rohtuneita ja kosteutettuja. Suosittelen kokeilemaan! Tämän naamion kanssa saa myös hyviä selfieitä otettua.

Duroy Pieni Sivellintasku

Viimeinen tuote ostoskorissani oli Duroy Sivellintasku. Kuljetan perusmeikkejä aika usein mukanani, joten myös siveltimille on hyvä olla joku kuljetuspussukka. Tämä on pieni malli, johon mahtuu 4 sivellintä. Näppärä ottaa matkalle mukaan suosikkisiveltimet. Tarvitsisin vielä jonkin isomman siveltimien kotisäilytykseen tarkoitetun jutun. Täytynee selailla valikoimia vielä tarkemmin.

Tältä näytti ostoskorini tällä kertaa. Kaikki tuotteet olivat oikestaan uusia tuttavuuksia. Oli kiva päästä testaamaan näitä kaikkia. Shoppailukokemus Stoorlalla oli todella hyvä. Sivut ovat selkeät ja toimitus todella nopea! Sivuille tulee nyt melkein päivittäin uusia merkkejä myyntiin, joten seuratkaa tiiviisti Stoorlan somekanavia. Uusimpana on myyntiin tullut Essence ja Kardashian Beauty!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.