Hae
Purkkisirkus

COSRX Pure Fit Cica Toner – Talvi-ihon pelastus

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuote saatu pr-näytteenä. Vuosi on alkanut todellisessa pakkaskelissä. Monen iho on nyt koetuksella ja helpotusta etsitään usein paksummasta voiteesta. Paksu voide ei kuitenkaan yksin riitä kosteuttamaan kuivaa ihoa. Jos ihosi janoaa kosteutta, on syytä kääntää katseet kasvoveteen. COSRX Pure Cica Fit Toner on ihoa kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi. Kasvovedellä saa hyvän vesikosteutuksen iholle, jonka voi sitten lukita sinne paksummalla voiteella.

cosrx pure fit cica toner

Kasvovesi kosteuttavana tuotteena

Suomalaiset usein pitävät kasvovettä enemmän ihoa puhdistavana kuin hoitavana tuotteena. Monet ovat tottuneet pyyhkimään meikin rippeet puhdistuksen jälkeen kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Korealaisessa kosmetiikassa kasvovesi on kuitenkin jo ensimmäinen hoitava tuote ja iho on huolellisesti puhdistettu sitä ennen. Kasvovedellä saadaan siis heti iholle hoitavia ainesosia eikä ihoa tarvitse rasittaa vanulapuilla pyyhkimisellä.

Kasvovesi kannattaa annostella käsiin ja siitä taputellen iholle. Näin tuotetta ei mene niin paljon hukkaan, kuin menisi vanulappuun kaataen. Yleisimmät ainesosat kasvovesissä ovat hyaluronihappo, propolis, rohtosammakonputki (CICA) sekä ihoa kirkastava C-vitamiini. Varsinkin näin talviaikaan kasvotettä kannattaa kerrostaa useita kerroksia iholle, jolloin siitä saa parhaan hyödyn. Kasvoveden kerrostamisesta käytetään myös nimitystä 7 Skin Method eli kasvovettä kerrostetaan iholle 7 kerrosta. Voit kuitenkin aloittaa vaikka kolmesta kerroksesta. Jo sillä saa huomattavia tuloksia ihon kuntoon.

20240210_150523

Kasvoveden kerrostaminen tapahtuu niin, että otat pienen määrän kasvovettä käsiin ja taputtelet kasvoveden iholle. Toista tämä niin monta kertaa kuin haluat, mutta voit kokeilla aluksi vaikka kolme kertaa. Näin saat ikäänkuin juotettua iholle kasvovettä, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa.

COSRX Pure Fit Cica Toner

COSRX Pure Fit Cica Toner on todella hyvä vaihtoehto kasvoveden kerrostamiseen. Kevyt vesimäinen koostumus helpottaa tuotteen taputtelua iholle. Se myös imeytyy iholle todella hyvin. Kasvovesi sisältää 81% CICA-7 Complexia, jonka teho perustuu rohtosammakonputkiuutteeseen. Tämä rauhoittaa ihoa sekä tuo sille hehkua. Rohtosammakonputki on perinteinen korealainen ainesosa (hanbang), joka on tunnettu ihoa rauhoittava ainesosana. Se myös vähentää ihon punotusta. Hanbang tarkoittaa luonnollisia ja perinteisiä ainesosia, kuten kasviuutteita, yrttejä ja juuria, jotka tunnetaan niiden hyödyllisistä ja jopa parantavista ominaisuuksista ihonhoidossa. Ne ovat tuttuja myös korealaisesta lääketieteestä.

cosrx pure fit cica toner

Tämä kasvovesi todellakin rauhoittaa ihoa ja sen punotusta. Sopii siis täydellisesti herkälle talvi-iholle. Kasvovedessä on rohtosammakonputken lisäksi pantenolia, betaiinia ja männynkuoriuutetta. Oma atooppinen ihoni rakastaa tätä kasvevettä, koska se kosteuttaa niin tehokkaasti sekä vähentää ihon punotusta. Pullo on 150 ml, joten siitä riittää pitkäksi aikaa hemmottelua iholle. Suosittelen siis tutustumaan tähän tuotteeseen sekä muihin CICA-sarjan tuotteisiin! Kasvoveden löydät *täältä ja muut tuotteet *täältä.

 

ONKO KASVOVESI OSA IHONHOITORUTIINIASI?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Silk’n LED Face Mask 100 – valohoitoa kasvoille

Chasin’ Rabbits Bunny Line Smoother – Suloisen tehokas silmänympärysvoide

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *