Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Kevään ihonhoitovinkit

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic
*Sisältää mainoslinkkejä

Kevät tulee kohisten ja niinpä on hyvä hetki käydä läpi mun kevään ihonhoitovinkit. Tutkin *Lookfantastic -verkkokaupan valikoimaa ja löysinkin sieltä monia ihania tuotteita kevään ihonhoitoon. Löysin mukavasti myös matkakokoisia tuotteita, joilla uusien tuotteiden testaaminen on helppo aloittaa! Luvassa on siis tehokosteutusta, ihon suojakerroksen parantamista sekä ihon kirkastusta.

The Inkey List Winter Skin 101

Tämä The INKEY List -setti on todella hyvä ja sisältää hyvät tuotteet! Edullinen setti sisältää 4 tuotetta, joista 3 tuotetta on täysikokoisia. Tämä setti on kuin tehty kuivalle iholle. Näillä tuotteilla saat tehoja ihonhoitoon, koska setissä peräti on kaksi seerumia!

kevään ihonhoitovinkit

Setti sisältää:

  • Oat Cleansing Balm 50ml
  • Hyaluronic Acid Serum 30ml
  • Retinol Serum 30ml
  • Caffeine Eye Cream 15ml

Kauraa sisältävä puhdistusbalmi poistaa meikit ja muut epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti. Hyaluronihappoa sisältävä seerumi kosteuttaa kuivaa ihoa ja tuo siihen täyteläisyyttä. Retinol seerumi sopii hyvin illalla käytettäväksi. Se uudistaa ihoa sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. Kofeiinia sisältävä silmänympärysvoide virkistää silmänypärysihoa, poistaa turvotusta sekä tummia silmänalusia. Täydellinen setti siis! Setin hinta on vain 22,95 € ja löydät sen *täältä.

Dr. Jart+ Ceramidin Travel Set

Talven kurittama iho huutaa huolenpitoa ja hellyyttä. Dr. Jart+ Ceramidin -tuotteet elvyttävät kuivaa ihoa ja syväkosteuttavat sitä. Brändin patentoitu 5-Cera -yhdiste suojaa ihoa estämällä ihon läpi tapahtuvaa nesteen haihtumista. Setissä on 3 matkakokoista tuotetta: kasvovesi, seerumi ja voide.

20230314_122537

Ihon puhdistuksen jälkeen taputtele kasvovesi iholle. Se imeytyy syvälle ihoon ja tuo kaivattua vesikosteutusta. Seerumi tehostaa kasvoveden kosteuttavaa vaikutusta. Kevyt voidemainen seerumi imeytyy syvälle ihoon kosteuttaen ja suojaten ihoa intensiivisesti. Syväkosteuttava ja korjaava voide viimeistelee tämän ihonhoitorutiinin. Voide lukitsee kosteuden ihoon ja luo suojaavan pinnan, joka estää kosteuden haihtumisen. Setin hinta on 15,45 € ja löydät sen *täältä.

Lookfantastic Mask Edit

Jos aiheena on ihonhoitovinkit ja ihon tehokosteutus, niin en voi olla ottamatta jälleen esiin kangasnaamioita! Ja nyt löytyi vielä todella huippu setti naamioita. Lookfantasticin oma Mask Edit sisältää yhteensä 12 naamioita, joista 8 on kangasnaamioita, 2 silmänalusnaamioita, 1 huulinaamio ja 1 hiusnaamio. Jo itse setin pakkaus on huikea haitarimallinen ”säilytyskansio”! Setti sisältää todella mielenkiintoisia naamioita ja varmasti on jokaiselle jotakin. Mukana on myös aika arvokkaita maskeja, jotka ovat jo yksinään kalliimpia kuin koko setti yhteensä.

20230314_123135

Setti sisältää:

  • BeautyPro THERMOTHERAPY Warming Gold Foil Mask
  • Decorté Moisture Liposome Mask (arvo 69,95€)
  • Holika Holika Pure Essence Shea Butter
  • MZ Skin Anti-Pollution Hydrating Face Masks (arvo 20,89€)
  • Garnier SkinActive Detox Ampoule Sheet Mask lehtikaali ja 2% niasiiniamidi
  • Foreo DIY Imagination Mask
  • Starskin Dreamkiss Lip Mask
  • Bioeffect Imprinting Mask (arvo 15,45€)
  • Nip and Fab Retinol Fix Mask
  • Verso Reviving Eye Mask
  • Rodial Snake Jelly Eye Patches
  • Philip Kingsley Elasticizer Hair Mask (1 annos)

kevään ihonhoitovinkit

Setin hinta on 40 € ja kolmen kalleimman maskin arvo on yhteensä jo yli 100 € eli rahoille saa kyllä vastinetta! Löydät tämän setin *täältä.

The Ordinary The Bright Set

Kevään ihonhoitovinkit eivät ole mitään ilman kirkastavia tuotteita! Talven jälkeen iho voi näyttää samealta ja elottomalta. Tämä The Ordinaryn setti tuo tähän vaivaan ratkaisun! Setin 4 tuotetta kirkastavat ja tasoittavat ihon sävyä. Tuotteilla saa myös kuultoa ja tervettä hehkua iholle. The Ordinaryn tuotteet ovat kyllä todella edullisia ja tehokkaita. Jos et ole vielä testannut, niin aloita vaikka tästä setistä.

Setti sisältää:

  • Squalane Cleanser 50ml
  • Glycolic Acid 7% Toning Solution 240ml
  • Ethylated Ascorbic Acid 15% Solution 30ml
  • Caffeine Solution 5% + EGCG Eye Serum 30ml

kevään ihonhoitovinkit

Setin putsari on vesipohjainen, joten se sopii hyvin myös yksinään käytettäväksi. Kasvovesi sisältää 7% glykolihappoa eli AHA-happoa. Se kuorii ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja näin kirkastaa ihoa. AHA-happotuotteita suositellaan käytettävän iltaisin.

Silmänympärysten virkistykseen on yksi oma suosikkini eli 5% kofeiinia ja EGCG:tä sisältävä silmänympärysseerumi. Häivyttää tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta. Kasvoseerumina setissä on 15% askorbiinihappoa eli C-vitamiinia sisältävä seerumi. Öljymäinen seerumi tasoittaa ihonsävyä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Pieni molekyylikoko tuo näkyviä tuloksia nopeammin.

Setin hinta on 37,62 € ja löydät sen *täältä.

Tässä minun kevään ihonhoitovinkit! Valikoimaa on paljon, joten yritin valita tähän monipuolisesti erilaisia settejä, joista löytyisi jokaiselle jotain. Ja muistakaa ihonhoidon päätteeksi aamuisin myös aurinkovoide!

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Lookfantastic Mystery Box Bundle

Smuuti Skin – Korealaista kosmetiikkaa Suomesta

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic

8 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Itselle aurinkovoide on elintärkeä. Valkoinen, punapään iho palaa helposti ja sen lisäksi minulla on vitiligo. Minulle ihan paras olisi, jos käyttäisin aurinkovoiteen lisäksi UV suojattuja vaatteita.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Itse kans palan helposti, joten aurinkovoide on jo kaivettu kaaapista! Nuo UV-suojavaatteet ovat varmadti myös hyvä lisä 🤩

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Pakko myöntää, että tuo aurinkovoide ei kyllä ole aktiivisti ihonhoidossa mukana – muutoin kuin mitä käytössä olevissa tuotteissa on suojakerrointa. Tämä on asia missä ehdottomasti pitäisi tsempata.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Mä oon nyt viime vuosina terästäytynyt tässä aurinkovoide asiassa ja toitottanut sitä aina, jos joku aihe vaan sivuaakin sitä 😆

  3. petra kirjoitti:

    Olipa mielenkiintoisia settejä! En tiedä johtuuko kylmästä sisäilmasta vai imetyshormoneista vai mistä, mutta en muista että oma ihoni olisi ollut näin pahasti kuiva ainakaan kolmeen vuoteen. Luulin että mulla on aina ollut ihan ok iho, mutta olin väärässä! Atopia puskee 😀 Tuo naamiosetti herätti kiinnostuksen ja samoin toi Dr.Jart Ceramidi setti. Ordinaryn pakkaukset on omassa yksinkertaisuudessaan tosi kauniita. Kiitos vinkeistä! 🙂

    http://www.sangynalla.fi

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Kiva kuulla, että vinkeistä oli hyötyä! Toi naamiosetti on kyllä huikea 🤩 Keramidit on kyllä hyviä ainesosia kuivalle iholle!

  4. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

    Tuo matkasetti on kiva! Ja hyvä muistutus aurinkovoiteesta. Tämä maaliskuu on ollut aurinkoinen kuukausi. Kasvot kaipaavat aurinkovoidetta!

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Kyllä nyt on saatu nauttia auringosta ja lumi heijastaakin tosi paljon säteilyä kasvoille! Tykkäsin kyl ite kans tosta matkasetistä 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *