Hae
Purkkisirkus

TOP 5: Suosikki meikkituotteeni

*mainoslinkki

Ihonhoito on intohimoni ja innostun enemmän mahtavasta naamiosta kuin upeasta ripsarista. Koen, että hyvinhoidettu iho ei tarvitse kovin vahvaa pakkelia. Tähän olen ainakin pyrkimässä. Meikkaan kuitenkin töihin päivittäin. Vapaapäivät vietän kuitenkin lähes aina meikittä ellei ole jotain menoa. En ole mikään mestari meikkaaja vaan sillä saralla melko tavanomainen. Listaan nyt tähän omat suosikki meikkituotteeni.

Missha Perfect Cover BB Cream

Tämä Misshan bb-voide on ollut luottotuotteeni jo ainakin vuoden verran. Oma ihonvärini on todella vaalea, joten välillä on vaikea löytää tarpeeksi vaaleaa sävyä meikkivoiteista. Korealaisia meikki- ja bb-voiteita saa yleensä vaan parissa kolmessa sävyssä. Minulla on käytössä sävy 21 Light beige. Korealaisissa tuotteissa on myös poikkeuksetta auringonsuojakerroin mukana. Tässä bb-voiteessa SPF 42.

Levitän bb-voidetta ohuen kerroksen jämäkällä kabuki-siveltimellä. Suosikkisiveltimeni on tällä hetkellä Real Techniquesin Expert Face Brush. Ennen levitin sen ihan sormin, mutta totesin saavani siveltimellä ohuen, mutta hyvin peittävän kerroksen. Tämä bb-voide tuo ihanaa hehkua kasvoille ja se kosteuttaa pintakuivaa ihoani. Välillä saatan laittaa joihinkin kohtiin hieman puuteria, mutta pääasiassa jätän puuterin kokonaan pois näin talviaikaan. *Oman bb-voiteeni olen tilannut Eleveniltä. Saatavilla on kahden kokoisia tuubeja, joista pienempi maksaa vain 9,80€.

Essence Camouflage + Healthy Glow Concealer

Peitevoide on minulla usein käytössä ja olen kokeillut lukemattomia erimerkkejä. Tämä Essencen peitevoide on osoittautunut edullisesta hinnasta huolimatta todella hyväksi. Se on peittävä ja sen saa hyvin häivytettyä iholle. Käytän tätä eniten tummien silmänalusten peittämiseen. Käytössäni on aika vaalea sävy, mutta se on kulunut pois etiketistä, joten en pysty tarkkaan nyt sanomaan mikä sävy minulla on käytössä. Tämä on mahtava tuote! *Essencea myy mm. Tokmanni. Peitevoide ei ole myöskään hinnalla pilattu, sillä se maksaa vain 3,49€.

Benefit Ka-Brow! Eyebrow Cream-Gel

Minulla on melko tummat kulmat luonnostaan. Tykkään kuitenkin hieman tasoittaa niiden sävyä ja muotoa kulmavärillä. Olin kuullut monien kehuvan Benefitin kulmavärejä ja ostin itselleni kokeiluun yhden niistä. Tämä Ka-Brow! on ollut lempparini siitä lähtien. Mukana olevalla jämäkällä siveltimellä saa otettua juuri sen verran väriä kuin tarvitsee. Siten pystyy myös valitsemaan tekeekö luonnolliset kulmat vai kunnon Instagram-kulmat. Väri on intensiivinen ja pieni määrä tosiaan riittää tekemään luonnollisen tuloksen. Minulla on käytössä sävy nro. 2. Tuote on myös todella riittoisa! Omani ostin Tukholman Sephorasta. Benefitia myy muutamat ulkomaiset verkkokaupat, joista osa toimittaa myös Suomeen. Benefitia myy mm. Cult Beauty.

Korento Lip & Cheek Tint

Olen tykästynyt poskipuniin. Ennen käytin pelkästään puuterimaisia poskipunia. Ostin I Love Me-messuilta suomalaisen Flow Cosmeticsin uuden Korento voidemaisen poskipunan ja tykästyin siihen kovasti. Mielenkiinnolla kokeilin kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Ostin tuotteen sävyssä Rasperry. Olen käyttänyt tätä nyt päivittäin. Voidemainen tuote tuntui paremmalta näin talviaikaan, kun iho kuivuu muutenkin. Rasperry on sävynä ihana kylmä vaaleanpunainen. Poskipuna levittyy iholle hyvin.

Tuote on myös todella riittoisa eikä väriä tarvitse paljon laittaa saadakseen kauniin punan poskille. Tämä tuote soveltuu siis myös loistavasti huulille! Sävy on todella luonnollinen ja sopii mielestäni hyvin juuri kylmistä punaisista pitäville. Sävyjä on kuusi erilaista.  Oman Korentosi voit ostaa täältä. Hintaa tuotteella on 34€.

Catrice Malaikaraiss Cream to Powder Highlighter

Käytän oikeastaan aina meikatessa highlighteria, jolla saa ihanaa hehkua iholle. Näissäkin olen aikaisemmin käyttänyt aina puuterimaisia tuotteita. Sain kuitenkin Kauneusbloggaajien vaihtariboxista tämän voidemaisen korostustuotteen. Sävynä minulla on C01 The Milky Way. Sävy on ihana ja tarpeeksi vaalea. Seassa on aivan aavistus kimallusta, mutta vain vähän. En itse tykkää varsinkaan arkimeikissä kovin glitterisistä korostustuotteista. Tämä levittyy iholle todella hyvin eikä jää ollenkaan tahmeaksi.

Kyseinen tuote on limited edition enkä löytänyt sitä enää myynnistä. Catricea myy Suomessa mm. Kärkkäinen sekä Euroopassa Kosmetik4less. Koodilla 4less saat yli 25€ arvoisen tilauksen ilman postikuluja! Hinnaltaan merkin tuotteet ovat Essencen kanssa samassa hintaluokassa.

Tälläinen lista tällä kertaa! Löytyikö sun suosikkeja listalta? Suosikki meikkituotteeni ovat aika simpeleitä, mutta niin ovat meikkinikin. Pitää taas ottaa käyttöön uusia tuotteita, niin saa vähän vaihtelua meikkiin. Tykkään löytää perusvarmat meikkituotteet, joilla onnistun tekemään arkimeikin. Juhlameikkiin voi sitten lisätä jotain extraa.

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kauneusbloggaajien boxivaihtarit

TOP 5: Suosikki ihonhoitotuotteeni

Virve Fredman: Täydellinen iho – Opas korealaiseen ihonhoitoon

 

12 kommenttia

 1. Sissi kirjoitti:

  Misshan BB oli ihka ensimmäinen K-beauty-tuote, johon tutustuin. Nyt en vuosiin ole käyttänyt sitä, mutta jos meikkivoiteen tarve yllättää, niin sitä saa nykyään helposti Cittarista <3

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Se on kyllä hyvä! Olen kokeillut paria muutakin korealaista bb-voidetta, mutta tämän helppo saatavuus on vienyt voiton 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo Misshan BB-voide on aivan loistava! <3

 3. Tiia / Lasten tapaan kirjoitti:

  Essence on kyllä mukava yllättäjä, niin edullisiksi tuotteiksi laatu on ollut todella hyvää.

 4. Jasmiina kirjoitti:

  Mä oon kans rakastunut tuohon Korento punaan! Sopii niin poskille, kuin huulillekin

 5. Meikkiholisti kirjoitti:

  Misshan BB voidetta monet kehuu, ostinkin sen viime kesänä testiin. En saanut siitä ihan samaa fiilistä kuin monet muut, mutta onhan se ihan kiva :).

 6. Sini kirjoitti:

  Mulla on tuota samaa Essencen peitevoidetta ja se on kyllä tosi hyvä tuote hintaansa nähden! *.*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.