Hae
Purkkisirkus

Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel – Hellävaraista kuorintaa kasvoille

*Sisältää mainoslinkkejä

Sekaihoni kaipaa säännöllistä kuorintaa pysyäkseen hyvänä. Ihoni on kuitenkin aika herkkä ja olenkin siirtynyt kokonaan rakeettomiin kuorintoihin. Nämä kuorivat ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Rakeelliset kuorinnat kuorivat ihoa mekaanisesti, jolloin se on iholle rankempi kokemus. Rakeettomilla kuorinnoilla saa todella sileän ihon hellävaraisin keinoin. Suosikkini rakeettomista kuorinnoista on tällä hetkellä *Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel. Tämä kuorintageeli on ollut luottotuotteeni koko talven ajan.

20190302_180804

Tämä kuorinta on siis geelimäinen tuote, jota levitetään pieni määrä pestylle kuivalle iholle. Geeliä hierotaan iholle hellävaroen noin minuutin ajan. Itse en aina kylläkään noin kauaa tuotetta hiero. Hierottaessa geeli murustuu iholle ja nämä murut nappaavat iholta mukaansa kuollutta ihosolukkoa sekä puhdistavat ihohuokosia. Monet luulevat virheellisesti, että tuo muru on sitä kuollutta ihoa, mutta se ei pidä paikkaansa.

holika holika smooth egg skin peeling gel

Geeli on tuoksultaan mieto ja raikas. Geeli levittyy hyvin iholle, mutta sitä ei kannata laittaa liikaa kerralla. Jos tuotetta on liikaa iholla, se ei murustu niin helposti. Kannattaa myös kuivata kasvot hyvin pesun jälkeen ennen kuin levittää kuorintageeliä iholle. Murustunut geeli huuhdotaan kasvoilta lämpimällä vedellä ja kasvot kuivataan. Tämän jälkeen voit jatkaa normaalia ihonhoitorutiiniasi kasvovedellä.

holika holika smooth egg skin peeling gel

Kuorinnan jälkeen iho tuntuu ihanan sileältä ja hehkuvalta. Oma ihoni kestää tätä kuorintaa hyvin kaksi kertaa viikossa käytettäväksi. Yleisestikin herkempi iho on yleensä kestänyt tämän kuorinnan hyvin, mutta itse kokeilemalla huomaa miten oma iho kestää. Liiallinen kuorinta ei myöskään ole hyväksi, joten maltti on valttia. Varsinkin nyt talviaikaan olen huomannut, etten voi kuoria ihoa niin usein kuin kesällä. Tämä kuorinta on tosi hyvä herkälle iholle ja edullisen hinnan takia siihen on helppo tarttua. Tuote on myös todella riittoisa, koska geeliä riittää pieni määrä kerralla käytettäväksi.

holika holika smooth egg skin peeling gel

Holika Holika on yksi suomalaisten suosikkimerkeistä korealaisen kosmetiikan saralla. Heidän leikkisät pakkaukset tuovat iloa ihonhoitoon ja niihin on helppo tarttua myös kotona. Tämä kananmunanmuotoinen pakkaus naurattaa, mutta tuotteen tehokkuus vakuuttaa. Tätä kuorintaa kannattaa ehdottomasti kokeilla! Koko Holika Holikan tuotevalikoiman näet *täältä.

 

Käytätkö rakeellista vai rakeetonta kuorintaa kasvoilla?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Neogen – Bio-Peel Gauze Peeling Wine -kuorintalaput

Kiinnostavimmat Kauneusboksit

 

 

24 kommenttia

 1. Nena Sofia kirjoitti:

  Kuulostaa tosi lupaavalta, pitäisi varmaan ostaa kokeiluun 🙂 tuo pakkaus on aika veikeä! 😀

 2. Mari kirjoitti:

  Mä voisin ostaa tuon ihan vaan pakkauksenkin takia jo, niin hauska :D. Ja jos tuote on vieläpä toimiva niin aina vaan parempi.

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla on myös tämä testissä ja postausta olisi tarkoitus jossain vaiheessa aikaiseksi saada 🙂

 4. Asta B. kirjoitti:

  Aika hauska pakkaus! 😀 Mulla on ihonhoito melko hunningolla, pitäisi ehdottomasti alkaa panostaa taas enemmän.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo monilla se tuppaa jäämään vähän taka-alalle. Sitten kun siitä tulee rutiini, niin ihmettelee miksei ole aina hoitanut ihoa näin 😀

 5. Sini kirjoitti:

  Katoin tätä tuotetta just laivalla ollessani, mutta jäi hyllyyn vielä sillä kertaa! Ois mielenkiintosta kokeilla tällasta rakeetonta kuorintaa ja korealainen kosmetiikka on muutenkin tosi hyvin vakuuttanut mut. Ja tää pakkaus on todellakin ihan sikahauska ja söpö, ei hävettäs ees pitää tollasta esillä 😀

  Tällä hetkellä käytän Mossan aktiivihiiltä sisältää kuorintaa. Se on ihan mun lemppari kasvokuorinta, iho on niin pehmeä sen käytön jälkeen <3

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Ite oon ihastunu näihin rakeettomiin kuorintoihin, joita löytyy käytännössä jokaiselta korealaiselta merkiltä. Tässä plussaa on kyllä tuo hauska pakkaus 😀

 6. taruni kirjoitti:

  Mielenkiintoinen tuote. Menee todellakin testiin!
  Itsellä myös herkkä sekaiho, joten toivottavasti toimii myös mulla! Tuotteen pakkaus vielä ihan hauska, niin ehkä innostaa panostamaan enemmän, sillä olen todella laiska ihonhoidossa.

 7. Hanna Määttä kirjoitti:

  Ihan pakkauksen takia haluan kokeilla:)

 8. Jenni kirjoitti:

  Mulla kiinnitty huomio ensimmäiseksi pakkaukseen, joka on siis tosi hauska 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Nämä korealaiset pakkaukset on tosi hauskoja! Näillä saa iloa ihonhoitoon ja tulee helpommin tartuttua tuotteeseen 🙂

 9. Lentävä joogamatto kirjoitti:

  Herkän ihon tuotteet kiinnostavat aina, mutten jaksa seurata kosmetiikan uutuuksia, pistänpä merkin nimen mieleen.

 10. Sofia kirjoitti:

  En ookkaan tosta tuotteesta vielä kuullut ennen tän postauksen lukemista, vaikuttaa kyllä kivalta ja vitsit toi pakkaus on niin hauska että monet ostaa ton varmaan jo ihan senkin takia 😀

 11. Ansku kirjoitti:

  Tosi hauska pakkaus! 😀

 12. hannamaria kirjoitti:

  Käytän molempia kuorinta, rakeellisia ja rakeettomia. Tämä olis kyllä sen verran hauska testata että melkeen tekee mieli tilata, mutta pitää käytellä pikkaisen kuorintoja ensin pois varastosta!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.