Hae
Purkkisirkus

Purodoré Nourishing Facial Oil – Ylellinen kasvoöljy ihon hemmotteluun

Tuote saatu pr-näytteenä. Purodoré Nourishing Facial Oil on yksi parhaista ihonhoitolöydöistä tälle syksylle. Tutustuin tuotteeseen I love me -messuilla ja sain tuotteen sieltä myös näytteeksi.

20221030_151622

Nyt kun ilmat viilenevät, niin kasvojen iho kaipaa paljon hellyyttä ja huolenpitoa. Kasvoöljyllä saat ihonhoitorutiiniisi lisää tehoja. Sitä kannattaa käyttää ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Itse taputtelen pari-kolme tippaa kasvoöljyä kasvovoiteen päälle. Näin öljy lukitsee voiteen ja sen alla olevat kosteuttavat ainesosat iholle. Yleensä käytän öljyä iltaisin, mutta varsinkin kuivalla iholla voi käyttää kasvoöljyä aamuin illoin.

Purodoré Nourishing Facial Oil

Purorodé on siis kotimainen luonnonkosmetiikan brändi, joka valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa. Heidän tuotteet ovat melko ylellisentuntuisia ihan pakkauksia myöden. Heidän tuotteissa on myös käytetty todella ylellisiä ainesosia, kuten kultaa, shampanjauutetta, silkkiä, tryffeliä ja ruusua. Heillä on kaksi hoitolinjaa: Spa ja Gold. Spa-sarja on laajempi ja sen tuotteet sopivat oikeastaan ihan kaikille. Gold-sarja on taas suppeampi ja tämän sarjan tuotteet ovat hieman ylellisempiä ja hoitavampia. Nämä sopivat siis loistavasti ikääntyvälle iholle. Purodorén tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

purodoré nourishing facial oil

Purodoré Nourishing Facial Oil on todella miellyttävä kasvoöljy. Öljy kuuluu Spa-sarjaan. Koostumukseltaan öljy on aika ohutta ja siksi tosi miellyttävä käyttää. Se myös imeytyy iholle nopeasti eikä jää pintaan kellumaan. Öljy sisältää viinirypäleensiemenöljyä, aprikoosiöljyä, mustaherukka-, ruusunmarjan- ja lakansiemenöljyä, ruusunlehtiä, omenansiemenöljyä sekä E-vitamiinia. Tämä ravinteikas öljy on siis täynnä antioksidantteja, jotka korjaavat ihon pintaa, stimuloivat kollageenin tuotantoa sekä auttavat vähentämään juonteita.

purodoré nourishing facial oil

Öljyssä on mieto tuoksu, joka on peräisin ruususta ja pionista. Ei siis tarvitse pelätä yrttistä tuulahdusta! Väriltään öljy on kirkas ja kaikki sen ainesosat ovat luomua. Tuote on myös vegaaninen. Omat kokemukseni öljystä ovat todella hyvät ja suosittelenkin katsastamaan tämän, jos kaipaat ihollesi jotain lisäkosteutusta ilmoten kylmetessä. Öljyn ylellinen, jyhkeä pullo tuo ripauksen lisäluksusta ihonhoitoon. Voit tutustua tähän kasvoöljyyn tarkemmin täältä. Tämä on myös upea lahjaidea vaikka jouluksi!

Kannattaa kurkkia myös Purodorén muuta vaikoimaa, nimittäin heidän Gold-sarjan silkkiä ja shampanjauutetta sisältävä kasvovesi voitti juuri Nordic Natural Beauty Awardseissa parhaan kasvoveden palkinnon! Palkittu kasvovesi löytyy täältä.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Lookfantastic Advent Calendar 2022

The Body Shopin joulutuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *