Hae
Purkkisirkus

Blogimuutto Vaikuttajamediaan!

Heippa kaikki uudet ja vanhat lukijat!

Stoorin puolella blogi on ollut hiljainen koko tammikuun, koska blogimuutto on ollut käynnissä! Jee! Vanha blogikotini Stoori lopetetaan, joten minunkin piti etsiä uusi yhteisö. Olin kyllä jo lähdössä Stoorista muutenkin, joten tämä ei kovin paljon muuttanut suunnitelmia.

20200111_120344 Olen todella innoissani, että pääsin liittymään tänne Vaikuttajamedian bloggaajien joukkoon. Vastaanotto on ollut jo tähän mennessä todella lämmin. Luulen, että täällä blogin on hyvä kasvaa ja kehittyä. Saan varmasti paljon inspiraatiota uusilta bloggaajakollegoilta ja uskon blogin löytävän myös uutta yleisöä.

Kaikki vanhat blogitekstit ovat siirtyneet Stoorista tänne, joten vanhoja postauksia pääsee edelleen lukemaan. Aluksi voi olla hieman teknistä häikkää kuvien ja linkkien kanssa, mutta yritän saada ne kuntoon mahdollisimman pian. Jos huomaat, että joku linkki ei toimi tai kuva ei näy, niin laita ihmeessä kommenttia! Myös postausideoita otan vastaan mielelläni.

20191111_201330 Vanha blogiosoitteeni Stoorissa sulkeutuu tänään, joten laita ylös tämä uusi osoitteeni purkkisirkus.vaikuttajamedia.fi

Kuka on purkkisirkussonja?

Tänne eksyy varmasti myös uusia lukijoita, joten pieni esittely taitaa olla paikallaan. Eli olen Sonja, kolmenkympin ylittänyt kosmetiikkaintoilija. Päätyöni on anestesiasairaanhoitaja leikkaussalissa. Blogia olen kirjoittanut nyt reilut 2 vuotta. Tämä on kivaa vastapainoa päivätyölle.

Purkkisirkus on kosmetiikkaintoilijan purkkishow, jossa päähuomion saavat ihonhoitotuotteet. Käytän kosmetiikkaa kuitenkin laajasti ja niinpä blogissa näkyy tasaisin väliajoin postauksia niin meikistä kuin hiuksistakin.

20190710_164603 Ihonhoito on ollut aina suurin intohimoni ja tällä hetkellä korealainen ihonhoitorutiini on valloittanut minut sekä kaikki kaappini! Olen käyttänyt korealaista kosmetiikkaa noin 3 vuotta, joten minulla on jo kertynyt kokemusta aika monista brändeistä. Käytän ihonhoidossa kuitenkin vaihtelevasti eri tuotteita luonnonkosmetiikasta selektiiviseen ja kaikkea siltä väliltä. Innostun aina uutuuksista ja niitä on ihana kokeilla. Hyppää siis mukaan purkkimereen ja inspiroidu! Olen varma, että tämä blogimuutto tuo kaikkea uutta kivaa tänne Purkkisirkukseen!

Instagramista minut löytää @purkkisirkussonja ja Facebookista Purkkisirkus.  Minulla on myös pelkästään korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt Facebook-ryhmä, Beautyko Sonja, johon olet enemmän kuin tervetullut!

10 kommenttia

 1. Sissi kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin!

 2. Marjut kirjoitti:

  Paljon onnea uuteen blogikotiin! 🙂 <3

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiitos paljon! 🙂 Vielä on paljon laitettavaa, mutta pikku hiljaa blogi alkaa näyttämään itseltään 😀

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Onnea uuteen blogikotiin <3

 4. Annukka kirjoitti:

  Onnea uudesta blogiyhteisöstä.

 5. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tervetuloa Vaikuttajamediaan. Sulta saa kyllä aina hyvät vinkin k-kosmetiikkaan! 🙂

 6. Sonja Suomela kirjoitti:

  Kiitos! Ihanaa olla täällä! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.