Hae
Purkkisirkus

Tallinnan tuliaisia

Meillä oli viime viikonloppuna työpaikan pikkujouluristeily Tallinnaan. Lähtö oli lauantaina ja paluu sunnuntaina. Sunnuntaiaamuna pääsi myös maissa käymään muutamaksi tunniksi. Kävimme aamupalalla kahvilassa ja suuntasimme kuuluisalle Joulutorille. Ennen toria kävin pyörähtämässä Viru-keskuksen Kaubamajan kosmetiikkaosastolla. Eihän se ole reissu eikä mikään jos ei kosmetiikkaa osta! Metsästin sieltä tiettyä tuotetta ja löytyihän se. Ostoslistalla oli siis Missha Time Revolution The First Treatment Essence.

Tämä tuote on ollut pitkään himotuslistallani, mutta se on usein loppu nettikaupoista kovan suosion takia. Kyseessä on siis korealaisen kosmetiikkamerkkin, Misshan, hoitoneste. Tuote on melkeinpä kulttimaineessa ja suosio on valtaisa. Tämä hoitoneste eli essence on niin sanottu ”first essence”, mikä on tarkoitettu käytettävän heti ihon kaksoispuhdistuksen ja tonerin jälkeen. Tämä hoitoneste on todella vesimäisen ohut, joten tämän päälle voi helposti laittaa jotain toista paksumpaa hoitonestettä. Tuote sisältää
80% fermentoidun hiivan uutetta, joka imeytyy iholle välittömästi ja energisoi sitä. Hellävaraisen fermentoidun hiivauutteen koostumus jäljittelee ihon luonnollisia kosteustekijöitä auttaen kaunistamaan ihoa kosteuttamalla, tasapainottamalla ja napakoittamalla sitä. Hoitoneste hyödyntää lisäksi B3-vitamiinin sisältämää niasiiniamidia, joka auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, parantamaan ihon luonnollista suojaa ja kaunistamaan ihon pintaa.

Hoitoneste tuntuu hyvältä kasvoilla. Tuoksu on mieto ja iho tuntuu ihanan pehmeältä sen käytön jälkeen. Itse pullo on myös kaunis ja lasinen, joka lisää ylellisyydenntunnetta. Tämä nousee ehdottomasti suosikkilistalleni! Lisäksi sain tämän 10€ halvemmalla kuin Suomesta.

Muut tuotteet ostinkin laivasta ja tässä niistä ensimmäinen: The Body Shop Drops of Youth Essence Lotion. Tämä on myös hoitoneste (miten niin olen hulluna niihin?), jota voi käyttää esimerkiksi Misshan tuotteen päällä tai yksinään hoitonesteenä ja tämän päälle laittaa seerumin ja kasvovoiteen. Hoitoneste on selvästi paksumpaan kuin Misshan tuote, mutta se imeytyy todella hyvin iholle. Hoitoneste ravitsee ja valmistelee ihoa ihonhoidon seuraaviin vaiheisiin. Se sisältää alppitähden kantasolu-uutetta (ihoa soujaavat ominaisuudet), meripiikkiputken kantasolu-uutetta (ihoa kiinteyttävät ominaisuudet) ja merifenkolin kantasolu-uutetta (ihoa uudistavat ominaisuudet). Sisältää myös aloe veraa, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Raikas tuoksu on melko mieto ja iho tuntuu täyteläisen kosteutetulta.

Ostin myös uuden kasvovoiteen testiin. Minulla on pintakuiva sekaiho ja nyt käytössä ollut Lumenen Lähde geelivoide on tuntunut hyvältä. Siispä päätin pysytellä geelivoiteissa ja valitsin ostoskoriin kehutun Cliniquen Moisture Surge Extended Thirst Relief -voiteen. Voiteen luvataan imeytyvän iholle tehostaen sen luonnollisia hyaluronihappovarastoja. Lisäksi iho on täyteläisen kosteutettu ja heleän näköinen. Jään innolla testailemaan tätä voidetta!

Löysin myös halvalla mielenkiintoisen yönaamion, joka oli pakko ostaa. Kyseessä on The Body Shopin Drops of Youth -sarjan Youth Bouncy Sleeping Mask. Yönaamio on siis verrattavissa yövoiteeseen. Naamiota laitetaan kasvoille ihonhoidon viimeisenä vaiheena yövoiteen tapaan ohuelti. Aamulla herätessä iho tuntuu ihanan pehmeältä ja kosteutetulta. Tätä ei siis huuhdella pois niin kuin yleensä naamiolle tehdään. Sleeping maskia voi käyttää myös, ainakin näin talvella, yövoiteen päällä lisäkosteutusta tuomaan. Naamio sisältää samaa alppitähden kantasolu-uutetta kuin aiemmin esittelemäni hoitoneste. Hauskinta tässä tuotteessa on sen koostumus. Se on hyytelömäinen, mutta ei yhtään venyvä. Kun siihen painaa sormella kolon, se jää hetkeksi näkyviin ennenkuin sulautuu jölleen tasaiseksi massaksi. Naamio tuntuu ihanalta ja voisin vain painella koloja siihen 😀 Käykää ihmeessä testailemassa vaikka liikkeessä tätä!

Yritin ottaa naamioon painetusta kolosta kuvan, mutta se oli vaikea saada näkyviin.

Minun jo jonkin aikaa pitänyt ostaa uusi vartalonkuorinta. Nyt laivalla näin Ritualsin tuotteita ja sieltä löytyi kiva kuorinta. Tuote on Rituals The Ritual of Ayurveda. Tämä on suolakuorinta joka sisältää mm. basilikaa, Himalajan suolaa, hunajaa, mantelia ja tuoretta minttua. Kuorinta myös lupaa jättää iholle ohuen öljykerroksen suojaksi. Tuoksu on ihana, joten tämä pääsee myös innolla testiin.

Kasvoihin minulla tulee välillä epäpuhtauksia, joten olen aina innolla testaamassa täsmätuotteita nöihin ongelmiin. Nyt löysin testiin The Body Shopin Tea Tree Targeted Gelin. Tuotetta laitetaan jo syntyneen näpyn päälle tai ennaltaehkäisevästi iholle. Geelimäinen tuote puhdistaa ja hoitaa näppyä ihoa kuivattamatta. Katsotaan onko tästä apua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.