Hae
Purkkisirkus

I Love Me -Messutärpit + arvonta

Kauneusbloggaajien suosikkimessut ovat taas ihan kulman takana. Nimittäin I love me-messut saapuvat Helsingin Messukeskukseen 19.-21.10. 2018! Olen jo kesästä asti odottanut näitä messuja. Nyt muutaman vuoden aikana olen käynyt messuilla joka vuosi. Tänä vuonna olen messuilla varmasti kaikkina kolmena päivänä, koska sain ekaa kertaa bloggaajapassin!! Tieto tuli maanantaina ja olen ihan täpinöissäni tutkinut messuohjelmaa sekä näytteilleasettajia. Bloggaajapassi siis oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikkina messupäivinä. Nyt voi rauhassa tutustua messujen valtavan laajaan antiin eikä kauhealla kiireellä käydä vain yhtenä päivänä, jolloin puolet jää näkemättä.

Kerron tässä nyt omia suosikkinäytteilleasettajiani sekä parhaita messutarjouksia. Minua eniten kiinnostaa tietysti tuo kauneuspuoli, joten en kovin paljoa kerro muoti- tai terveyspuolen jutuista. Messuohjelma sekä kaikki näytteilleasettajat ovat nähtävillä messujen kotivuilla sekä todella kätevässä Messukeskuksen mobiilisovelluksessa.

Parhaat messutarjoukset

Ehdottomasti kiinnostavin juttu messuilla on eleven-verkkokaupan messuosasto, jonka löytää kohdasta 6e81. He ovat ensimmäistä kertaa messuilla mukana ja heillä on messuteemana K-Beauty, joka sopii minulle tietysti kuin nenä päähän! Mielenkiintoa lisää messuilla mukana oleva elevenin maapäällikkö ja Ostolakossa -bloggaaja Virve Fredman. Mahtavaa päästä näkemään Virve ja kuulemaan hänen vinkkejään korealaisesta kosmetiikasta. Olen itse lupautunut malliksi Virven pitämään Sheet mask demoon. Demoja on yhteensä 5 messujen aikana. Minä olen elevenin osastolla (6e81) mallina heti perjantaina klo: 13. Tule ihmeessä moikkaamaan ja saamaan vinkkejä sheet maskin käyttöön! Elevenin osastolla on myös mahtava tarjous sheet maskeista, joita myydään 1€/kpl! Tähän tarjoukseen kannattaa tarttua. Siellä voi myös tehdä ostoksia elevenin verkkokaupasta ja 50€ ostoksesta saa goodie-bagin. Virve esiintyy myös Forum-lavalla perjantaina klo:11, jolloin aiheena on korealainen 10-vaiheinen ihonhoitorutiini sekä sunnuntaina klo:13.30 ja aiheena on tällöin ”Mikä tekee korealaisesta kosmetiikasta erityistä?” Kivat aiheet ja ehdottomasti menen ne kuuntelemaan.

Koska korealainen kosmetiikka on lähellä sydäntäni vinkkaan myös toisen korealaista kosmetiikka täynnä olevan osaston. Suomalainen verkkokauppa Bearel saapuu myös messuille ja heillä on huikeita tarjouksia. Messuilla mukana ovat heidän edustamista merkeistään The Skin House ja Mizon. Mizonin suosittu Hyaluronic Acid 100-seerumi on huikeassa messutarjouksessa -40%! Hintaa jää vain 18€. The Skin Houselta on myös todella hyviä pakettitarjouksia, joten kannattaa ehdottomasti piipahtaa heidän osastollaan 6e89.

Luonnonkosmetiikan käyttäjille on myös monia mielenkiintoisia osastoja. Yksi messujen parhaista tarjouksista on luonnonkosmetiikan maahantuojan Nordic Health Systemsin osastolla 7g130. Osastolla on koko valikoima -40% alennuksessa! Ihan huikeeta! Heillä on myynnissä monia suosittuja merkkejä kuten Lavera, Gattier Paris, Benecos ja Nurme.

Toinen suosittu osasto vuodesta toiseen on kosmetiikan maahantuojan Nordic Beauty Importin osasto 6a50. Heidän osaston tunnetuimpia tuotteita ovat Beautyblender, Tangle Teezer ja Invisibobble. Heillä on myös hyviä tarjouksia koko viikonlopun ajan.

Pakko mainita myös hyvinkääläinen luonnonkosmetiikkamerkki Flow Cosmetics, jonka osasto on aina herkullisen tuoksuinen ja kaunis. Osastolla on koko valikoima vähintään -20% sekä erikoiseriä alennushinnoin. He myös lanseeraavat messuilla kokonaan uuden meikkisarjansa! Todella mielenkiintoista. Flow Cosmeticsin osasto on 7k111. Käy ihmeessä tutustumassa!

Meikkipuolelta vinkkaan vielä viime vuonna ihan täynnä kävijöitä olleen osaston. OletKaunis.fi on verkkokauppa, jonka hittituotteita ovat Jeffree Star ja theBalm sekä monia muita! Heidän osastolla pääset testailemaan ja ostamaan näitä himoittuja meikkejä. OletKaunis.fi 6f50.

Ohjelmatärpit

Perjantai: Forum-lava

 • Klo: 11-11.30  10-vaiheinen korealainen ihonhoitorutiini / Virve Fredman eleven
 • Klo: 12.30-13  Vinkit upeisiin hiuksiin! / Mikko Vaino Tangle Teezer
 • Klo: 17.30-18  Hiustrendit 2019 / Outi Broux Remington

Lauantai: Forum-lava

 • Klo: 15.30-16  Kevään 2019 hiusväri- ja muotitrendit / Janita Autio Biozell
 • Klo: 16-16.30  Näin toteutat upean juhlameikin! / Mariela Sarkima

Sunnuntai: Forum-lava

 • Klo: 13-13.30  Jolien meikkibistro tarjoilee luonnonkosmetiikan syksyn trendit / Khira Derraqi ja Hanne Koskinen Jolie Natura Oy
 • Klo: 13.30-14 Mikä tekee korealaisesta kosmetiikasta erityistä? / Virve Fredman eleven

Tässä omia suosikkeja laajasta ohjelmavalikoimasta. Joka päivä messuilla on myös nähtävillä mahtava muotinäytös I Love Fashion, jonka yksi näytös kestää puoli tuntia. Sama näytös pyörii useaan kertaa joka päivä. Edellisinä vuosina en ole tätä käynyt katsomassa, mutta tänä vuonna pakko käydä kun joka päivä messuilen muutenkin.

Tulkaa nykimään hihasta jos tunnistatte minut. Bloggaajapassin saaneilla on nimikyltti rinnassa, joten siitäkin voi bongata. Laitan someen myös ahkerasti tunnelmia messuilta joka päivä! Toivottavasti nähdään messuilla!

Kuvat: I love me

 

P.S. Instagramin puolella nyt arvonta, josta voit voittaa 2 lippua messuille! Arvontaan pääset tästä! 

 

 

8 kommenttia

 1. Liisa kirjoitti:

  Nämä messut olis aina tosi kivoja, mut en ikinä jaksa lähteä Helsinkiin pelkkien messujen takia, vaikka sehän olis mitä loistavin syy.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo onhan se varmasti pidemmältä tullessa mietittävä jaksaako lähteä. Matkatkin tietysti maksaa enemmän. Mulla menee autolla messukeskukseen noin 40 minsaa ni pystyy hyvin käymään useana päivänä

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Siis OMG, kasvonaamiot 1€ – nyt ehkä sekoan 😀

 3. Anni kirjoitti:

  Messukattaus näyttää todella monipuoliselta, vaikkei tämän aihepiirin messut minua oikeastaan kiinnosta.. Ihanaa että pääset bloggaajapassilla tutustumaan rauhassa messuihin! Hauskoja messuja 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Messut ovat kyllä todella laajat! Tässä tarkastelin vain kauneuspuolen ohjelmaa, mutta myös terveys ja hyvinvointi on isossa osassa sekä muoti!

 4. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Mä oon menossa ekaa kertaa, myös bloggaajapassin ansiosta! En malttaisi odottaa, koska nää messut vaikuttaa aivan ihanilta<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.