Hae
Purkkisirkus

Glossybox helmikuu – Beauty SPA

*Sisältää mainoslinkkejä

Blogissa on viime aikoina ollut aika runsaasti kauneusboxien sisältöä. Tähän tuli pieni suma, koska Suomen markkinoilla uusi Glossybox tuli myyntiin tammikuun puolivälissä ja ensimmäinen boxi saapui minulle vasta helmikuun alussa. Melkein samaan aikaa tuli myös Bette boxin helmikuun painos! Ja nyt saadaan vielä nauttia Glossyboxin helmikuun versioista! Glossyboxin tammikuun versio oli melko hyvä, joten innolla jäin odottamaan mitä seuraava boxi pitää sisällään. Lue lisää Glossyboxista *täältä.

20190215_225747

Nip + Fab Glycolic Fix Scrub (11,45€/75ml)

Aloitetaan monitoimituotteella. Tämä on uusi tuotemerkki minulle. Tuote on siis 3 in 1 kuorintavoide, joka sisältää glykolihappoa sekä salisyylihappoa. Kuorintavoide levitetään kostealle iholle ja hierotaan vähän aikaa, jonka jälkeen kasvot huuhdellaan puhtaaksi. Tuote tasoittaa ihoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Tykkään happokuorinnoista, joten tämä pitää testata! Boxista tuli mukavan kokoinen tuubi (50ml). Tuote löytyy myynnistä mm. *Lookfantasticilta.

glossybox

Simple Micellar Water Facial Wipes (4,50€/pkt)

Seuraavana silmiin osui tutunnäköinen paketti kasvojen puhdistusliinoja. Tämä merkki on tullut tutuksi Bette Boxin kautta ja samainen paketti on tullut aikoinaan sieltä. Se taitaa olla vieläkin avaamattomana kaapissa. Ainut missä tulee välillä puhdistusliinoja käytettyä on kesäisin mökillä. Kotona ollessa tykkään puhdistaa kasvot kunnolla kaksoispuhdistuksella.

20190215_230316

Afterspa Bath & Shower Cleansing Puff (8,95€/kpl)

Tämä on aika hauska tuote. Jälleen uusi merkki minulle! Tämä on siis ihonpuhdistuksen avuksi käytettävä kasvosieni, jolla saa mukavasti tehoa puhdistusrutiiniin. Sieni on todella pehmoisen tuntuinen myös kuivana, joten varmasti olisi tarpeeksi hellävarainen iholle. Se kuorii ja pehmentää kasvojen ihoa. Sieni kostutetaan vedellä ja käytetään yhdessä halutun puhdistusaineen kanssa. Käytön jälkeen sieni huuhdellaan puhtaaksi. Tätä voisin kokeilla!

glossybox

Avant Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream (112,95€/50ml)

No nyt päästiin asiaan! Tämän kuun boxin arvoksi sanottiin yli 100€ ja hieman ihmettelin sitä kun loin ensisilmäyksen tuotteisiin. Tutustuttuani tarkemmin infokorttiin, huomasin tämän voiteen hinnan olevan melko korkea. Kaiken lisäksi boxi sisälsi tämän tuotteen täysikokoisena. Vau! Tämä merkki on minulle vieras, mutta innolla tutustun tähän lähemmin ja se pääsee käyttöön heti huomenna. Tämä voide on siis yövoide, joka soveltuu sekä kasvoille että silmänympäryksille. Voide on melko voimakkaasti hajustettu, joten taidan käyttää tätä vain kasvoilla. Anti-age yövoide sisältää hyaluronihappoa, joka uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuote on myynnissä mm. *Lookfantasticilla.

20190215_230210

Guerlain Mon Guerlain EdP (76,50€/30ml)

Lopuksi boxista paljastui vielä hajuvesinäyte. Näistä en kauheasti innostu, mutta välillä tulee ihan kivoja uutuuksia vastaan. Tämän tuoksun kuvataan olevan kunnianosoitus nykyajan naisellisuudelle. Tuoksua kuvaillaan raikkaaksi ja itämaisen sensuelliksi. Tuoksuina siinä on, laventeli, jasmiini, santelipuu sekä vanilja.

glossybox

Kokonaisuus oli teeman mukainen eli spa-henkinen. Hajuvesinäytteestä en innostunut, mutta ilahduttavasti oli taas mukana minulle tuntemattomia merkkejä! Olen siis varsin tyytyväinen tämän kuun boxiin.

Jos sinua alkoi kiinnostaa oman boxin tilaaminen, niin *täältä pääset tilaamaan! Linkin kautta tehdyistä tilauksista saa ensimmäisestä boxista alennusta -20%!  Jatkuvan tilauksen voi peruuttaa koska vain, joten se on sisänsä aika riskitön vaihtoehto. Sillä on hintaa 17,90€/kk. Valittavana on myös 3, 6 ja 12 kuukauden mittainen tilaus.

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox tammikuu

Bette Box helmikuu – Love Is in The Hair

Suosikki tuoksuni tällä hetkellä

 

16 kommenttia

  1. Iina kirjoitti:

    Tämä oli kyllä huomattava parannus viime kuun boksiin. Kaikki tuotteet oli ihan kivoja paitsi ehkä nuo puhdistusliinat. Minulla on myös ensi kuu sellainen, jolloin päätän jatkanko tilausta. Itse en Betteä tilaa mutta muiden postauksia lukeneena siinä on ollut tänä vuonna paljon kivoja juttuja verrattuna edellisvuoden bokseihin. Varmasti vaikea valinta!

  2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Noita misellaaripyyhkeitähän voisi etsiskellä seuraavan kerran kun tarvitsen puhdistuspyyhkeitä mukaan reissulle. Kotona käytän nestettä ja pumpulia, mutta reissussa noita pyyhkeitä.

  3. Mia kirjoitti:

    No eipä ollut kovin kummoinen tuo sisältö. Lähinnä tuo yövoide vakuutti. En olet tilannut noista kumpaakaan, joten en oikein osaa arvioida…?

  4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Mä taisin Bettestä tulleet wipesit käyttää swatchauksien pyyhkimiseen kädeltä – en oikein välitä noista meikinpoistossa muutoin..

  5. Mari kirjoitti:

    Tää oli mun mielestä paljon parempi boksi kuin viimeksi :). Vähän harmitti, että tuo tuoksunäyte oli laskettu yhdeksi tuotteeksi, sen olisin toivonut olevan extraa. Mutta kaikki tuotteet oli kivoja 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Tykkäsin tästä myös enemmän kuin tammikuun boxista. Ja olen samaa mieltä tosta tuoksunäytteestä, että olisi pitänyt olla ylimääräisenä!

  6. Diiskuneiti kirjoitti:

    Yli 100€ yövoide – perussettiä huh 😀

  7. Nina / Monta syytä rakastaa kirjoitti:

    En edelleenkään itse oikein perusta näistä bokseista, kaapit vain täyttyy itselleen turhista tuotteista, josta yritän itse päästä kovasti eroon.

  8. EevaRG kirjoitti:

    En itse tilaa mitään bokseja, mutta aina tykkään sniikkailla näiden sisältöjä ja ihmetellä boksien edullisia hintoja. 🙂 Ps. sulla on ihana banneri!

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Näitä on kyllä kiva kurkkia, että mitä sieltä löytyy milloinkin! Ja kiitos! Bannerin on tehnyt bloggaajakollega Laura Loukola 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *