Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

SKINFOOD – Korealaista ruokaan perustuvaa ihonhoitoa

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko
*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt minulla on iloisia uutisia kerrottavana! Olemme saaneet vihdoin Suomen markkinoille yhden Korean isoimmista brändeistä! Nimittäin SKINFOOD on nyt lanseerattu. Beautyko on Skinfoodin maahantuoja pohjoismaissa, mikä on iso juttu. Euroopassa SKINFOOD on myynnissä vain Sephorassa!

skinfood

SKINFOOD – ravintoa iholle

SKINFOODin ideologia on todella kiva. Heidän mielestään ihmisten pitäisi hoitaa ihoaan samalla tavalla kuin kehoaan. SKINFOOD onkin ensimmäinen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet perustuvat täysin ruokaan. Brändin tuotteissa on käytetty paljon luonnonmukaisia ainesosia kuten hunajaa, mustaa sokeria, mansikkaa ja avokadoa. Tuotteet sisältävät oikeasti suuren määrän näitä ainesosia

Tuotteiden ulkonäkö on todellakin ihana! Pakkaukset eivät ole liian leikkisiä, mutta niistä ilmenee hyvin pääraaka-aineet sekä tuotteen käyttötarkoitus. Sain muutaman tuotteen testiin ja ainakin niissä tuoksut eivät olleet liian voimakkaita vaan juuri sopivia.

Black Sugar Strawberry Mask Wash Off

Ah tämä kasvonaamio on IHANA! Ihana koostumus ja hurmaava mansikan tuoksu tekevät naamion käytöstä entistä mukavampaa. Naamio sisältää mustaa sokeria ja mansikkaa. Helposti levittyvä koostumus kuorii ihoa hellästi sekä kosteuttaa sitä tehokkaasti. Naamiossa on runsaasti mineraaleja mustasta sokerista, mansikan siemeniä ja mansikasta tehtyä öljyä. Tämä sopii kaikille ihotyypeille.

Käytössä naamio levittyy hyvin kasvoille. Sokeri ja mansikan siemenet tuntuvat iholla hyvältä naamiota levittäessä. Naamio levitetään kuivalle iholle ja jos haluaa tehostaa kuorivaa vaikutusta niin voi naamiota hieroa kevyesti pyörivin liikkein. Voit myös lieventää kuorimista hieromalla kosteilla käsillä tai jättää kokonaan hieromatta. Naamion annetaan vaikuttaa 10-15 min, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Tässä huuhteluvaiheessa tulee väkisinkin tätä kuorivaa efektiä, joten jos sinulla on kuiva tai herkkä iho niin voit jättää tuon alun pyörittelyn minimiin. Tämän kesätunnelmiin vievän naamion löydät *täältä.

20191102_193511

skinfood

Premium Lettuce & Cucumber Watery Essence

Hoitenesteet ovat mun ihonhoitorutiinin suosikkeja ja olin innoissani, kun sain testiin SKINFOODin uuden lehtisalaatti-kurkku hoitonesteen. Hoitoneste sisältää 10% lehtisalaattiuutetta, 10% kurkku-uutetta ja 30% kurkkuvettä. Tykkään tosi paljon siitä, että nämä tuotteet sisältävät paljon vaikuttavia ainesosia!

Koostumukseltaan tämä on kevyt, mutta kuitenkin tehokkaasti kosteuttava ja ihoa rauhoittava. Tuoksu on raikas. Hoitoneste ei ole ihan vesimäistä vaan hieman paksumpaa. Tälläisistä juuri tykkään! Tätä voi myös hyvin kerrostaa useita kerroksia, jolloin iho saa mahtavan määrän kosteutusta. Kurkku rauhoittaa ihoa. Hoitoneste sopii hyvin myös rasvaiselle iholle, koska se ei tuki ihohuokosia. Hoitonesteen löydät *täältä.

Premium Lettuce & Cucumber Watery Cream

Hoitonesteen kanssa samaa sarjaa on myös saamani kasvovoide. Lehtisalaatti-kurkku-tuoteperhe on täynnä kosteuttavia ainesosia ja ne sopii loistavasti kuivan ihon hoitoon. Nämä tuotteet rauhoittavat ja viilentävät ihoa. Pääraaka-aineita, kurkkua ja lehtisalaattia löytyy tästä voiteesta saman verran kuin hoitonesteestä. Kurkku sisältää paljon C-vitamiinia, joka  auttaa palauttamaan ja stimuloimaan ihon kollageenin tuotantoa kiinteämmän ja terveellisemmän ihon saavuttamiseksi.

20191102_193415Voide on koostumukseltaan geelimäinen. Watery Cream on usein juuri melko kevyt voide, joka kuitenkin kosteuttaa tehokkaasti. Tämä sopii siis todella hyvin päivävoiteeksi sen kevyen koostumuksen ansiosta. Voide sopii myös täydellisesti meikin alle. Yövoiteena tykkään käyttää hieman paksumpaa voidetta. Tässä voiteessa on sama raikas tuoksu, kun hoitonesteessä. Kasvovoiteen löydät *täältä.

Näiden tuotteiden lisäksi Beautykon valikoimassa on muitakin todella mielenkiintoisia SKINFOOD -tuotteita. Esimerkiksi *tämä hunajaa ja kuningatarhyytelö sisältävä hoitoneste! Tämä on päästävä kokeilemaan. Hoitoneste on yksi brändin myydyimpiä tuotteita. Koko SKINFOOD -valikoiman näet *täältä. Kaikki Eyenlipin tuotteet näet *täältä.

 

P.S. Käytä ostoksiisi kassalla koodia purkkisirkussonja, niin saat aina voimassa olevat alennukset!

 

Oletko kuullut SKINFOODista aikaisemmin?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Eyenlip -uutuus: Jeju Volcanic Clay Toks Bubble Pack

The Body Shop: Joulun ihmemaa

 

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko

8 kommenttia

 1. HeiBlondi kirjoitti:

  Olipas mielenkiintoinen postaus 🙂 tulee varmasti itsellä kokeiluun jossain vaiheessa nämä tuotteet. Mahtavaa että Suomeen saatu näitä!

  heiblondi.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Muistelisin joskus kokeilleeni muutamia tuotteita 🙂

 3. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Ihanan herkullisen näköisiä purkissa 🙂

 4. Helena kirjoitti:

  Vau. Pitää ehdottomasti kokeilla näitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.