Hae
Purkkisirkus

Ekat fiilikset Verkkokauppakeskus Stoorlasta + Alennuskoodi!

Uusien verkkokauppojen sivuja ja valikoimia on mukava tutkia. Pääsin itse tutkimaan ja tilaamaan minua kiinnostavia tuotteita viikko sitten avatusta verkkokauppakeskus Stoorlasta. Stoorla on asettanut tavoitteeksi muodostaa verkkokauppakeskus, joka yhdistää kaikki suosikkikauppasi ja -tuotteesi yhteen. Näin ostokset on helppo tehdä yhdellä tilauksella ja yksillä postikuluilla. Yli 50€ ostokset saa ilman toimitusmaksua! Tämä on aina plussaa.

Stoorlaan on nyt auennut ensimmäinen osio, joka on kauneus. Jatkossa sivuille avautuu monia muitakin mielenkiintoisia kategorioita: hyvinvointi, koti, vapaa-aika, elektroniikka ja palvelut. Kaiken kaikkiaan sivut ovat todella selkeät ja helppokäyttöiset. Kauneus-kategoria on mielestäni hyvin monipuolinen ja sisältää kivoja tuotemerkkejä, kuten Formula 10.0.6, OGX, Kokostar, Mizon, The Skin House ja Wet’n’Wild. Tuotteista on hyvät kuvat ja tuotekuvaukset, jotka helpottavat ostospäätöstä. Varsinkin tuotekuvaus on mielestäni ehdottoman tärkeä ostopäätöstä tehdessä. Löysin ongelmitta minua kiinnostavat tuotteet ja sain ne helposti klikkailtua ostoskoriin. Ostoskori on myös selkeä ja informatiivinen.

 

Valikko on todella selkeä. Kauneus-kategorian alle on eritelty hyvin eri osa-alueet ja ilahduttavasti myös K-kosmetiikka oli eritelty omaksi otsikokseen. Tämä erittely helpottaa suuresti shoppailua. Tuotteita voi etsiä myös brändien mukaan. Omien suosikkien löytäminen on siis todella helppoa.

Toimitus on ihan huippunopea! Tilasin sunnuntaina ja paketti oli pakettiautomaatissa noudettavana tiistaina. Ihan super! Välillä tuntuu tylsältä odottaa melkein viikko tilaamiaan tuotteita, kun varasto on ulkomailla. Suomessa sijaitsevasta varastosta saa niin paljon nopeammin tuotteet asiakkaille. Tämä on kyllä todellinen plussa. Olen aina niin malttamaton ja seuraan pakettia haukan lailla.

Käykää siis ihmeessä tutustumassa tähän uuteen verkkokauppaan! Valikoima laajentuu vielä, joten kannattaa seurata tiiviisti myös Stoorlan somekanavia Instagramissa ja Facebookissa.

 

Nyt tutustuminen on todella helppoa, koska Stoorla tarjoaa lukijoilleni kivan alennuksen!

Koodilla purkkisirkus saat -20% alennusta tilauksestasi!! Koodi on voimassa 10.6. asti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.