Hae
Purkkisirkus

Four Reasons Blond – Vaaleiden hiusten kirkastaja

Olen reilun vuoden aikana vaalentanut hiuksiani kampaajalla asteittain. Tavoitteenani on viileä vaalea, joka onkin jo päälliosaan aika hyvin saatu toteutettua. Oma värini on vaalea, mutta olen yläasteelta lähtien värjännyt tumman ruskeaksi ja välillä punaiseksi. Nyt värin vaihduttua vaaleaksi on shampoo ja hoitoaine myös vaihtuneet. Vaalennusprosessi on kuluttanut hiusta, jonka huomaa pesun jälkeen takkuisina latvoina. Hyvät hoitotuotteet ovat siis todella tärkeitä, jos haluaa hiusten pysyvän kunnossa. Minulla on aika paksut ja suorat hiukset. Ne ovat pysyneet kyllä melko hyvässä kunnossa ainakin kampaajani mielestä. Monet käyttävät joka pesukerralla hopeatuotteita, jotka kuivattavat hiusta todella paljon, mutta itse olen pyrkinyt käyttämään niitä vain silloin tällöin.

Olen nyt viime kesästä lähtien käyttänyt pääasiassa kotimaista KC Professionalin Four Reasons Blond-shampoota ja hoitoainetta. Ne ovat vaaleaa väriä kirkastavia, jotka sopii vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Shampoo on hyvin vaahtoava ja pesee hellävaroen. Rakennepaikkaavat tuotteet sisältävät keratiinia, joka vahvistaa hiusta. Mukana oleva sitruunauute kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä ja virkistää hiuspohjaa. Tuotteissa on myös UV-, väri- ja lämpösuoja. Hoitoaineessa on pieni violetti vivahde, mutta mistään hopeatuotteesta ei ole kyse. Se kuitenkin hieman taittaa keltaisuutta pois.

Mielestäni shampoo ja hoitoaine kirkastavat vaaleaa väriä kivasti. Tuoksu on sitruksinen ja shampoo pesee hyvin. Hoitoaine ei ihan riitä selvittämään ainakaan minun latvoja, mutta laitan aina latvoihin hoitosuihketta ennen föönaamista. Suosittelen tätä kirkastavaa kaksikkoa kaikille vaaleaveriköille! Four Reasons on kampaamosarja, joten sitä myyvät kampaamot ja niiden lisäksi näitä voi ostaa esim. sokokselta ja emotionista.

Minulla on vielä vaalennusprojekti hieman kesken, mutta eiköhän se kohta valmiiksi tule. Lähinnä hiusten alaosat ovat vähän tummempaa vielä ja lievää oranssisuutta näkyy, mutta päältä on jo kivasti saatu väriä vaalenemaan. Reilu vuosi sitten minulla oli ihan tumma punainen ja sitä ennen tumma ruskea. Rakastan kyllä tätä vaaleaa sävyä, koska tummassa vaalea tyvikasvu tuli niin ikävästi esille.

Mikä on teidän luottoshampoo vaalennetuille hiuksille?

 

 

 

2 kommenttia

  1. Eve kirjoitti:

    Seven, Silver shot shampoo on suosikkini. Sitä suositteli minulle parturina toimiva ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.