Hae
Purkkisirkus

Bearel x Valtteri Sandberg K-Beauty box

*Sisältää mainoslinkkejä

bearel x valtteri sandberg

*Boksi saatu pr-näytteenä. Nyt mulla on huikeita uutisia! Osa teistä on varmasti jo kuullutkin, että korealaisen kosmetiikan verkkokauppa Bearel julkaisee yhteistyössä Valtteri Sandbergin kanssa upean korealaisen kosmetiikan boksin! Boksi kantaa nimeä Bearel x Valtteri Sandberg K-Beauty Box. Bearel on ensimmäinen suomalainen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa, joten on tosi hienoa, että he myös tekevät tämän upean yhteistyöboksin. Valtteri Sandberg on monille tuttu kasvo Youtubesta sekä Instagramista. Hän on monien muiden tavoin hurahtanut korealaiseen kosmetiikkaan ja on nyt koonnut suosikkituotteensa yhteen boksiin! Boksiin pääset tutustumaan *täältä.

20210908_221128

Bearel x Valtteri Sandberg K-Beauty Box

K-Beauty Box on ulkoisesti ihastuttava vaaleanpunainen unelma. Laatikon ulkoasu on Valtterin ideoiden mukaan suunniteltu. Olen itse suuri kauneusboksien ystävä, joten oli todella ihanaa, kun sain tämän lahjaksi ja pääsin näkemään sen ihan livenä! Sisältö on yleisesti ottaen todella monipuolinen ja ihan kokonainen ihonhoitorutiini.

  • Sisältää 11 tuotetta
  • 5 täysikokoista tuotetta
  • 2 matkakokoista tuotetta
  • 2 kangasnaamiota
  • Hiuspanta
  • Italy Towel (kuorintahanska)
  • Hinta 64,90€ (arvo 130€!) eli saat tuotteet yli -50% alennuksella!!
  • Osta *täältä

Kurkataan siis tarkemmin mitä kaikkea boksi sisältää!

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil

Puhdistusöljy on tietysti korealaisen ihonhoitorutiinin ensimmäinen tuote. Tämä kyseinen öljy on myös yksi minun suosikkejani! Hyaluronihappoa sisältävä puhdistusöljy poistaa hellävaroen myös vedenkestävän meikin. Tuote on melkeinpä hajustamaton, joten se sopii oikeastaan ihan kaikille. Öljyputsari sopii myös käytettäväksi kaikilla ihotyypeillä, myös rasvoittuvalla. Tällä saat puhdistettua todella hyvin meikin sekä epäpuhtaudet iholta.

Tämä öljyputsari on myös todella edullinen ja on kyllä hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaimmista mitä minä olen kokeillut. Tuote tulee boksissa täysikokoisena. Pääset tarkemmin tutustumaan tuotteeseen *täältä.

bearel x valtteri sandberg

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

Öljyputsaria seuraa tietysti vaahtoava vesipohjainen putsari. COSRX on yksi lempibrändeistäni ja tämä putsari on kyllä todella hyvä! Geelimäinen putsari poistaa iholta vesiliukoisen lian, kuten hien ja ilmansaasteet. Putsarin matala pH on hellävarainen iholle eikä kuivata sitä. Yleisenä vinkkinä voin sanoa, että jos ihoasi kiristää, kun olet pessyt ja kuivannut ihon, niin putsarisi on liian voimakas sinulle.

Tämä putsari sisältää antibakteerista teepuuöljyä, joka antaa putsarille myös raikkaan teepuuöljyn tuoksun. Lisäksi putsari sisältää luonnollista BHA-happoa, joka poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja syväpuhdistaa ihohuokosia. Tuotteen nimestä huolimatta sitä voi käyttää aamuin illoin. Tuote tulee boksissa täysikokoisena. Tutustu lähemmin tähän putsariin *täältä.

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel

Hyvässä ihonhoitorutiinissa hellävarainen kuorinta on avainasemassa. Kuorinnalla saat poistettua iholta kuollutta ihosolukkoa, jolloin ihosta tulee kirkkaampi ja heleämpi. Bearel x Valtteri Sandberg K-Beauty Box sisälsi Mizonin ihanan rakeettoman entsyymikuorinnan. Kuorinta sisältää hedelmähappoja sekä pienipartikkelista selluloosaa.

Tämän kuorinnan käyttö eroaa hieman normaaleista rakeellisista kuorinnoista. Aluksi pese kasvot ja kuivaa ne. Levitä kuorinta-ainetta kuivalle iholle ja pyörittele sitä kasvoilla pari minuuttia. Tässä vaiheessa kuorinta-aine murustuu iholla ja nämä selluloosamurut nappaavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa mukaansa. Kuorinnassa on ihana omenantuoksu! Lopuksi huuhtele kasvot. Myös tämä tuote tuli täysikokoisena. Jos haluat tutustua lähemmin kuorintaan, niin löydät sen *täältä.

bearel x valtteri sandberg

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Tämä seuraava tuote on minun yksi ehdottomia lemppareita! COSRX:n 96% etanalimaa sisältävä hoitoneste/seerumi. Tämä hajustamaton tuote on aivan ehdoton kulttituote ja se pitäisi mielestäni löytyä ihan jokaisen kaapista! Etanaseerumi on todella monipuolinen ainesosa. Se kirkastaa, kosteuttaa, häivyttää arpia ja pigmenttiläiskiä, silottaa juonteita ja rauhoittaa tulehduksia.

Tuote on täysin hajustamaton ja se sopii ihan kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille ihoille. Jaksan tätä tuotetta hehkuttaa jokaiselle tutulle ja tuntemattomalle, joka vaan kysyy tuotesuosituksia! Tämä tuli boksissa matkakokoisena tuotteena (30ml), mutta on todella riittoisa tuote, joten tuosta määrästä riittää pitkäksi aikaa. Tuote on tällä hetkellä loppu verkkokaupasta, mutta sitä on tulossa kyllä varastoon.

20210908_231433

Mizon Real Vitamin C Ampoule

C-vitamiinituotteet ovat yksia suuria suosikkejani tällä hetkellä ihonhoitorutiinissani! Siksi ilahduin kovasti, kun boksista löytyi Mizonin 19% C-vitamiinia sisältävä seerumi. En ole tätä kyseistä seerumia vielä itse kokeillut koskaan, joten kiva kun tuli myös minulle uusia tuotteita!

C-vitamiinihan on ihoa kirkastava ja kollageenin tuotantoa parantava ainesosa. Se on siis ehdoton anti-age tuote! Tästä tuli pieni näytekoko, mutta seerumia riittää pieni määrä kerrallaan, joten tätä saa testailla kuitenkin ihan hyvin. C-vitamiini tuotteet suositellaan käytettäväksi aamulla. Tutustu lisää tähän tuotteeseen *täältä.

Sheetmaskit

Tässä boksissa tulee sattumanvaraisesti 2 kpl kangasnaamioita. Naamiot ovat Valtterin suosikki brändeiltä eli Eyenlip, Mizon ja Frudia. Minulle tuli boksista Eyenlipin ihana vihreä tee maski, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se sopii hyvin rasvoittuvalle ja sekaiholle, mutta myös muille ihotyypeille. Eyenlipin maskit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja ne istuvat kasvoille hyvin. Kangasnaamioon voit tutustua lähemmin *täältä.

Toinen minun saama maski oli Frudian My Orchard Squeeze Mask Cherry. Tätä maskia en ole aiemmin testannut. Olen kyllä Frudiaa käyttänyt ja heidän kangasnaamiot ovat myös todella hyviä eikä liian kalliita. Tämä kyseinen maski on ihoa virkistävä kirsikkauutetta sisältävä naamio. Tämä naamio on verkkokaupasta loppu, mutta katso vastaava naamio *tästä.

20210908_231514

COSRX Propolis Honey Overnight Mask

Ihonhoitorutiinin päättää aivan ihana yönaamio! Tämä hunajaa ja propolista sisältävä naamio on täydellinen herkälle ja kuivalle iholle. Jos ihosi punoittaa helposti, niin tämä on myös oiva naamio sinun ihollesi. Naamio sisältää huimat 87% propolista!

Yönaamiota käytetään yövoiteen tapaan eli se jätetään vaikuttamaan iholle koko yöksi. Naamiota levitetään vain ohut kerros. Tämä upea naamio tuli täysikokoisena, joten meitä hemmotellaan oikein kunnolla! Tutustu naamioon tarkemmin *täältä.

20210908_231620

BBIA Lip Oil Jojoba

Huulirasvat ja huuliöljyt ovat todella ihana lisä ihonhoitorutiiniin. Tämä todella kehuttu BBIA huuliöljy ilmestyi boksista ja olin todella innoissani! Öljy on melko paksua, jopa geelimäistä ja levittyy huulille hyvin loistavalla aplikaattorilla.

Öljyssä on hento metholin tuoksu ja koostumus on täysin tahmaamaton. Tästä tulee ihana kiilto huulille ja samalla se kosteuttaa huulia todella hyvin. Aivan ihana tuote ja ihanaa, että se tuli täysikokoisena! Huuliöljyn löydät *täältä.

20210908_231842

Hiuspanta ja Italy Towel

Viimeisinä tuotteina Bearel x Valtteri Sandberg K-Beauty Box tarjosi todella söpön hiuspannan, jolla saa hiukset pois kasvoilta ihonhoitorutiinin ajaksi. Ihana pehmeä materiaali ei purista eikä hierrä, vaan pantaa on todella mukava käyttää. Pantoja oli jaossa useita värejä ja minulle tuli kaunis valkoinen.

Italy Towel on yksi korealaisen ihonhoidon kulmakiviä. Nimenomaan vartalonihon. Tällä kuorintahanskalla saat poistettua kuollutta ihosolukkoa ja vilkastettua verenkiertoa. Hanskaa käytetään kostealle iholle pyörivin liikkein. Hellävarainen, mutta tehokas kuorintahanska herättää ihosi eloon!

20210908_231911

Huh mikä kokonaisuus! Tämä huikea boksi tulee myyntiin Bearelin verkkokauppaan sekä Bearelin pop up -liikkeeseen Kampin kauppakeskukseen Helsinkiin perjantaina 10.9. klo: 12.00. Osta boksi *täältä.

Bearelin liikkeessä on lauantaina 11.9. lanseeraustapahtuma, jonne on varattu 100kpl bokseja myyntiin! Ostaessasi boksin liikkeestä saat ihanan goodiebagin mukaan!  Myös Valtteri tulee liikkeeseen paikan päälle ensimmäisien aukiolotuntien aikana.

bearel x valtteri sandberg

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

The Saem Harakeke Sleeping Pack

Testissä: Frudia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.