Hae
Purkkisirkus

Kosmetiikkabloggaajien Joulukalenteri luukku 1: Dermosil -joulupakkaukset

Joulukuu on startannut! Ihanaa! Vihdoin pääsee avaamaan himoittuja joulukalentereita ja muutkin jouluvalmistelut pääsevät hyvin käyntiin. Pääsin mukaan jokavuotiseen Kosmetiikkabloggaajien Joulukalenteriin ja sain kunnian aloittaa kalenterin tänä vuonna. Jännää! Huominen luukku aukeaa Glitz & Glam -blogissa.

Sain valita Dermosilin valikoimista muutaman joulupakkauksen tätä kalenteria varten. Dermosilin tuotteet ovat jo vuosikausia olleet suomalaisten suosikkeja ja monien työpaikoilla on varmasti kimppatilauksia säännöllisesti. Niin myös meillä töissä. Jostain syystä en ole itse kuitenkaan tilannut heidän tuotteita vuosikausiin, joten oli kiva päästä tutustumaan Dermosilin valikoimaan näin jouluisissa merkeissä.

Nämä ihanan jouluiset lahjapakkaukset ovat ihan valmiita lahjoja ja siksi helppoja valintoja pieniksi muistamisiksi esim. opettajille tai päiväkodin väelle. Näillä voi myös ilahduttaa omia perheenjäseniä ja ystäviä. Valitsin valikoimasta viisi erilaista pakkausta. Koko joulupakkausvalikoiman näet täältä. Tilaa tuotteet viimeistään 19.12. niin ne ehtivät jouluksi perille! Kaikkia joulupakkauksia on myynnissä rajoitettu erä.

Kaisa

Joulun aika on hemmottelua varten ja joulukiireessä väsyneet jalat tarvitsevat myös kipeästi huoltoa. Kaisa -joulupakkaus sisältää kaksi todella suosittua jalkojenhoitotuotetta. Paketista löytyy Spa & Sauna Jalkakylpysuola ja Classic Karbamidi jalkavoide. Jalkakylpysuola sisältää verenkiertoa vilkastuttavaa kamferia. Kamferi lievittää jalkojen turvotusta. Mentoli tuo viilentävän tunteen ja helpotusta kipeille jaloille. Jalkakylpysuola sisältää myös eukalyptusta, jolla on virkistävä, antiseptinen vaikutus.

Karbamidi jalkavoide on täyteläinen ja tehokkaasti kosteuttava voide, joka sopii erityisesti kuiville ja karheille jaloille sekä kantapäille. Voit levittää sitä jalkojen iholle etenkin jalkakylvyn jälkeen, mutta se sopii erinomaisesti myös päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää runsaasti karbamidia, joka pehmentää ja parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta. Kasviperäiset öljyt, glyseriini ja allantoiini tukevat jalkojen ihon hyvinvointia. Jalkavoide on hajustamaton.

Tämän ihanan paketin voit tilata täältä ja sen hinta on 9,90€.

Lempi

Lempi on todella kiva ja monipuolinen paketti matkakokoisia tuotteita. Paketti sisältää yhteensä viisi tuotetta. Tuotteet on pakattu kauniiseen lahjapussukkaan, jota voi hyvin käyttää uudelleen lahjapaketoinnissa.

Paketin viisi tuotetta ovat: Sensitive Käsivoide, Tyrni Käsivoide, Skin Comfort Täyteläinen Vartalovoide, Vitamin E Ihovoide ja Classic Vartalovoide. Nämä kaikki rasvat ovat 40 ml:n minituubeissa. Näin pääset hyvin kokeilemaan montaa eri tuotetta edulliseen hintaan. Tuotteista Sensitive Käsivoide on hajustamaton ja muut ovat miedosti hajustettuja. Kauniit minituubit ovat ihana piristysruiske!

Lempi-pakkauksen voit tilata täältä. Hintaa paketilla on 7,90€.

Varpu

Seerumit ovat suurin heikkouteni ja tämän nähdessäni se oli pakko valita mukaan! Varpu- pakkaus sisältää siis ihoa rauhoittavan puolukka-seerumin. Seerumi sisältää runsaasti puolukan siemenöljyä, joka kosteuttaa, rauhoittaa ja auttaa tasoittamaan myös ihon pieniä juonteita. Kasviöljypohjainen seerumi sisältää myös muun muassa E-vitamiinia ja ihoa rauhoittavaa allantoiinia.

Seerumin koko on 30ml. Rakastuin tähän välittömästi! Koostumus on ihanan maitomainen ja se imeytyy iholle hyvin. Ja mikä tuoksu! Ihanan makean puolukkainen, mutta ei liian voimakas. Jos haluat ihonhoitotuotteesi tuoksuttomina, niin silloin Varpu ei ole sinulle hyvä. Iho tuntuu seerumin jälkeen täyteläisen kosteutetulta. Olen nyt muutaman viikon kamppaillut atooppisen sekaihoni kanssa ja tämä seerumi on rauhoittanut ihon punoitusta ja kosteuttanut ihoa hyvin. Ilokseni saan todeta, että Varpu jää pysyvästi Dermosilin valikoimiin! Jes!

Oman Varpu-seerumin tilaat täältä. Hintaa tuotteella on vain 11,90€!

Taimi

Joulukokkailuja tehdessä myös hyvä keittiösaippua tulee tarpeeseen. Sillä lähtee käsistä hyvin esimerkiksi sipulin ja kalan haju. Taimi-pakkaus sisältää kaksi keittiösaippuaa. Tuoksuja on kahta erilaista: jouluinen kardemumma sekä raikas kurkku. Näistä kardemumma on oma suosikkini ja otinkin sen heti käyttöön. Kurkku on raikas ja sopii mielestäni hyvin kevääseen ja kesään. Molemmat saippuat ovat kooltaan 250ml. Tämä on loistava lahjaidea kokkaavalle ystävälle tai perheenjäsenelle.

Taimi-paketti löytyy täältä! Paketin hinta on 8,90€.

Otso

Miehiä ei ole unohdettu! Valikoimasta löytyy kaksi erilaista pakettia miehille, joista itse valitsin tähän mukaan Otson. Tyylikkääseen mustaan pakettiin on pakattu Hius- ja partashampoo sekä Kasvo- ja partavoide. Tuotteet ovat reilun kokoisia ja tyylikkään mustia ulkoasultaan. Shampoo sisältää ylellistä arganöljyä ja jojoban siemenöljyä sekä rauhoittavaa allantoiinia. Kasvo- ja partavoide on rauhoittava, kosteuttava ja pehmentävä voide, joka hoitaa sekä miehen kasvojen ihoa että partaa. Voide auttaa ihoa säilyttämään kimmoisan pehmeytensä ja pehmentää myös karheaa partakarvaa.

Annoin tuotteet miehelle käyttöön ja hän tykkäsi niistä kovasti. Tuoksu on molemmissa miehekäs, mutta ei liian voimakas. Kasvo- ja partavoide sai erityisesti kehuja hyvästä imeytyvyydestä ja kosteuttavuudesta. Shampoo oli myös oikein toimiva tuote. Kiva pumppupullo helpottaa tuotteen annostelua.

Tällä paketilla on hintaa vain 9,50€! Tilata voit täältä.

Mielestäni Dermosilin pakkaukset ovat muuttuneet vuosien varrella tyylikkäämmäksi! Ja nämä joulupaketit ovat todella ihanissa kuoseissa eikä erillistä paketointia enää tarvitse tehdä. Todella kätevää ja aikaa säästyy muihin joulupuuhiin.

 

*Tuotteet saatu

 

Iloista Joulun odotusta teille kaikille!

 


Aiheeseen liittyy:

Kosmetiikkabloggaajien Joulukalenteri tulee pian!

34 kommenttia

 1. Ellivelli kirjoitti:

  Ostin myös tuon seerumin. Pullo on makea ja tuoksuu aidosti puolukalle! Kerran vasta laittanut, niin ”tehoista” ei osaa vielä sanoa. Kiva joulukalenteri… Seuraan kyllä

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Rakastuin tähän seerumiin itse täysin! Olen nyt pari viikkoa käyttänyt. Tuoksu on aivan ihana 🙂 Kiva kun tykkäät kalenterista! Seuraavissa luukuissa tulossa todella kivoja juttuja, joten kannattaa huomenna mennä kurkkimaan seuraavan blogiin!

 2. Henna kirjoitti:

  Miehelle ostin Otso paketin.

 3. Helmiina kirjoitti:

  Tuo jalkojenhoitosetti on hyvä. Olen Dermon jalkakylpysuolaa käyttänyt jo pitkään ja aina se on yhtä rentouttava ja virkistävä. Voidetta en vielä ole ostanut, mutta hyvä ja toimiva tuote lienee sekin.

 4. Rullus kirjoitti:

  Jalkojenhoitotuotteet on ollut hyviä!

 5. kaija kirjoitti:

  kivoja kokonaisuuksia, pidän jalkojenhoito tuotteista

 6. Harmittaa kirjoitti:

  Kävin katsomassa puolukkaseerumia ja oli pakko naureskella markkinoinnille. Dermosil kertoo, että ”Rauhoittava puolukkaseerumi sisältää runsaasti puolukan siemenöljyä” ja incissä puolukansiemenöljy on vasta fenoksietanolin jälkeen, jonka käyttö EU:ssa on rajoitettu maksimissaan yhteen prosenttiin. Eli mielikuvamarkkinointia.

 7. hannamaria kirjoitti:

  Ihania settejä! Dermosilin tuotteet on kyllä ihania, varsinkin heidän yksi käsivoide on ihan supersuosikki. Näistä seteistä tuo Taimi ehkä iski itselle eniten 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo heidän tuotteet ovat kyllä kivoja! Pitää vähän tarkemmin tutustua mitä kaikkea heillä on nykyään, kun en ole vuosiin näitä käyttänyt! 🙂

 8. Sisi kirjoitti:

  Dermosilin paras tutote on Extra-voide! Sitä on aina oltava. Laitan sitä illalla jalkoihin ja päälle (tarkoitukseen pyhitetyt) sukat. Sillä hoituu iho ärsytykset ja punoitukset. Tyttären punoittavaan vaippa-pyllyynkin tuli voidetta käytettyä. Punoitus rauhoittui yhdessä yössä.
  Eipä tahdo millään muulla sarjalla olla tuoksutonta ihoa ärsyttämätöntä dödöä, kuin Deromsililla. En halua dödön tuoksun riitelevän käyttämäni tuoksun kanssa. Kolmas tuote, jota on aina käsillä on keittiösaippua, miedosti sitruunan tuoksuinen, vähän vaahtoava, sopii täydellisesti käsien pesuun ennen ruuan laittoa ja sen aikana.
  Pettymys oli huulten kuorinta kynä. Tuote on siinä mitä kynän kärjessä näkyy!!!! Myös silmämeikin korjauskynä oli pettymys. Kärki on kivikova ja siinä ei ole juuri nimeksikään puhdistusainetta. Tämä löysi uusiokäytön kynsilakan hutien korjauksesta.

 9. Maria Glow kirjoitti:

  Dermosililla on kyllä ihania pakkauksia ja mielenkiintoisia tuotteita! 🙂 Eivätkä ole hinnalla pilattu! <3

 10. Sirkju kirjoitti:

  Olipa edulliset hinnat ja kauniit pakkaukset

 11. Salli kirjoitti:

  Tykkään kyllä Dermosilin tuotteista.käsivoiteita käytössä tällä hetkellä.

 12. Robocoppi kirjoitti:

  Kelpaa minulle… lahjaideaksi.

 13. Pia kirjoitti:

  Mukavia lahjaideoita ja tuo puolukka seerumi houkuttelee kyllä kovasti.

 14. Johanna kirjoitti:

  Kivoja pakkauksia. Eniten kiinnostaa seerumi, keittiösaippuat ja miesten pakkaus

 15. Tuula kirjoitti:

  Mielenkiintoisia pakkauksia. Ihoa rauhoittavan puolukka-seerumi kiinnostaa todella paljon ja aion myös kokeilla Classic Karbamidi jalkavoidetta.

 16. Sanni kirjoitti:

  Omia suosikkeja Dermosililta ovat Spa&Sauna sarjan saunanaamio ja jalkavoide! 🙂 Lisäksi ne laventelin tuoksuiset tuotteet ovat ihania saunan jälkeen!

 17. Anneli kirjoitti:

  Olen käyttänyt Fermosilin tuotteita, kun olen saanut niitä lahjaksi. Tykkäsin todella paljon niistä. Hinnatkin ovat edulliset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.