Hae
Purkkisirkus

Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennus

*sis. mainoslinkin

Ihonhoito innostaa minua aina ja nyt pääsin oppimaan jälleen uusia juttuja ihonhoitoon liittyen. Reilu kuukausi sitten sain tilaisuuden tutustua upeaan ihonhoidon verkkokurssiin. Kyseessä on *Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus. Valmennuksen on koonnut mahtava naiskolmikko, Veera, Susanna ja Kati, *TwistBe:ltä. Valmennus on tuhti paketti ihonhoidon asiaa ja se sopii ihan kaikille. Kyseessä ei ole mikään TwistBe:ssa myytävien tuotteiden promokurssi vaan todellinen ihonhoitokurssi, jossa opit kuinka ihoa kannattaa hoitaa. Kurssiin sisältyy havainnollistavia tuote-esimerkkejä, joiden avulla oppii helpommin huomaan mitkä ovat hyviä iholle.

Mitä kurssi sisältää?

Kurssin sisältö on aivan uskomaton! Kurssi on jaettu neljään osioon, joissa jokaisessa on oma teema. Jokainen osio koostuu kolmesta eri materiaalista. Materiaalia julkaistaan joka toinen päivä ja osioiden välissä on kahden päivän tauko. Eli yhden osion materiaalien julkaisu jakautuu viikon ajanjaksolle. Kun uusi materiaali on luettavissa, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Koko kurssiin menee siis aikaa neljä viikkoa. Tämä tahti on kyllä hyvä, koska materiaalia on niin paljon, että sen omaksuminen vie hieman aikaa. Kun koko materiaali on julkaistu, se on sinun luettavissa vielä 5 kk:n ajan.

Tykkäsin kurssin selkeydestä ja tekstiä avaavista esimerkeistä. Yksi kiinnostavimmista osioista oli tutustuminen ihonhoitotuotteiden sisältämiin raaka-aineisiin. Lisäksi kurssilta saa hyvät opit INCI-listojen lukemiseen. Tämä avasi silmiäni ja aloin heti syynätä omia purkkejani ja niiden sisältöä. Yllätyin siitä kuinka tuotteita todella markkinoidaan jonain ihan muuna kuin mitä ne ovat. Tuntuu, etä mihinkään mainokseen ei voi täysin luottaa. Tämä on todella uusi alku ihollesi!

Sopiiko kurssi minulle?

Jos tunnistat näistä itsesi, kurssi on juuri sinua varten:

 • Haluat oppia hoitamaan ihoasi oikein
 • Haluat oppia helposti ja nopeasti tulkitsemaan tuotteiden INCI listoja
 • Haluat tietää, miten ja millä tuotteilla sinun kannattaa omaa ihoasi hoitaa
 • Haluat säästää rahaa ja oppia tunnistamaan, mistä juuri sinun kannattaa maksaa

Kurssi on siis täysin verkkovalmennus. Voit opiskella sen sisältöä täysin omaan tahtiin. Kurssi on tekstipainotteinen, mutta seassa on myös kivoja video-osuuksia.

Jos kiinnostuit tästä kurssista, voit ostaa sen nyt tarjoushintaan! Sain teille lukijoille jaettavaksi alennuskoodin, jolla saat kurssista mukavan alennuksen. Käyttämällä koodia PURKKISIRKUS saat kurssista 30€ alennusta!  (97€) *Täältä pääset hyödyntämään alennuksen. Tarjous on voimassa 1.2.-15.2.19

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox on täällä!

Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer – Ionihoitoa iholle

 

10 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Onpas mielenkiintoinen ja varmasti todella hyödyllinen kurssi 🙂

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse osallistuin olikohan peräti ensimmäiselle kurssille ja koin sen itsellenikin hyödylliseksi vaikka huomattavasti keskimääräistä enemmän kosmetiikasta tiedän ihan jo opintojenikin pohjalta, voin siis suositella itsekin tätä lämpimästi ihan jokaiselle! <3

 3. Minna M kirjoitti:

  Kuulostaa hyödylliseltä kurssilta! Voisin jopa ajatella osallistuvani.

 4. Meikkiholisti kirjoitti:

  Varmasti mielenkiintoinen ja hyödyllinen kurssi! Olisi kiva osallistua joskus 🙂

 5. Nena Sofia kirjoitti:

  Kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta kurssilta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.